Csapatbeosztások és egyéb infók, illetve a tagok összeszedése & banner
Nos, az a helyzet, hogy már nem tudom ki van bent a klánban és ki nincs (nem az új tagokkal van a baj, hanem az inaktív régiekkel). Ide összegyűjtöm most akkor a tagokat, és mindenki megkapja a jól megérdemelt rangját (aki eddig nem akpta), illetve csapatokat picit rendezzük. Szóval, aki tag, írjon ide, aki nem tag, az ne írjon, mert csak törlöm a HSZ-ét... ha meg MH tagnak adja ki magát és nem az, azt úgyis kiderítjük. Mivel analog1t már vagy fél éve vagy még több ideje nem látni, mint a klán alapítója, kijelentem, hogy többet nincs a klánban, így újra én vagyok a clanleader, ezentúl én is vezetni fogok egy kisebb csapatot, ahol a klán azon elitjei lesznek, akik nem érték el a hadnagyi rangot (azaz nincs saját csapatuk). Továbbá a csapatoknak nevet kellene adni, mindenki a sajátjának.
Változás: amíg nem adtok a csapatotoknak nevet, nem fogom feltűntetni. Nyitok témát a megbeszéléshez, ide csak a lényeget írjátok (hogy ki van bent egyáltalán a klánban). Amelyik postot elolvastam, azt törölni fogom, hogy itt tényleg csak a lényeg maradjon. Ha valamelyik hadnagy csapat nélkül lát olyan embert, akit ő vett föl, akkor írjon.
Változás: hogy mindenkinek tiszta legyen. Hadnagyoknak (és annál angoybb rangúaknak) lesz/van csapatuk, ők vehetnek fel tagokat a csapatukba, illetve jóváhagyhatják, hogy egy tag átmennyen egy másik csapatba (vagyis mindkettő csapat vezetőinek jóváhagyása szükséges ehhez). De, ha valaki eléri a hadnagy rangot, maradhat eredeti csapatában, nem muszáj sajátot csinálnia. Ezenkívül bárki kezdeményezheti egy nála kisebb rangú, egy csapatban lévő tag előléptetését, ezt a clanleader (én) vagy a teamleader (csapatvezető) hagyhatja jóvá (ez nem úgy néz ki, hogy napi 5-6 előléptetés). Továbbá a teamleader a csapatának bármely tagjának adhat (hadnagynál ksiebb) rangot.
Változás: a témát lezárom. Ide csak én írok. Ha valmait akartok a témával kapcsolatban, azt ne ide, hanem a Beosztások: Megbeszélésbe. Ennek oka, hogy ez, ami itt van, tájékoztató jellegű, ha valaki benéz, ne a sok postot nézze, és ezt eddig ti nem értettétek meg, és ide is írtatok. Szóval ott van a másik téma.
A változásokat ide fogom írni!
Szóval eddigi tagok, csapatok szerint, a következő formában: név
(rang):
Vörös csapat:Foxy
(vezérezredes)Pete
(főtörzszászlós)BuC€e
(őrmester)Zyzu
(őrmester)Zaknod
(szakaszvezető)Inad
(szakaszvezető)Kék Csapat (13. légió)Rőzike
(főhadnagy)EE.one
(őrmester)Pisti