EE.one
|
|
« Válasz #750 Dátum: 2009.07.09 22:25 » |
|
Az egész család megnézte, én nem. Faterom azt mondta, hogy amikor Sid először esik le, az még szórakoztató, de miután már 20adjára is zuhan, azár rohadtul nem tudja izgatni szerk: ma este öregedtem vagy 20 évet, átéltem ezer drámát, és még ****** haverom se írt semmit se a blogra (ja, egyet igen: hogy nem fog írni xD), szal ez egy eredményes nap volt (Y)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009.07.09 22:28 írta EE.one »
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #751 Dátum: 2009.07.09 22:37 » |
|
Kössünk egyezséget: ha mégegyszer ki akarok lépni, akkor a képbe fog jönni a "három a magyar igazság"-elv, és senki se nyavajoghat Azért rohattjó, hogy már az elmúlt párezer hsz a kilépésemről szól. +1 a ráadás xD nameg utána se fogják(fogjuk) engedni h kilépj... asszem itt leragadtál örökre xD
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #752 Dátum: 2009.07.09 22:41 » |
|
Az egész család megnézte, én nem. Faterom azt mondta, hogy amikor Sid először esik le, az még szórakoztató, de miután már 20adjára is zuhan, azár rohadtul nem tudja izgatni szerk: ma este öregedtem vagy 20 évet, átéltem ezer drámát, és még ****** haverom se írt semmit se a blogra (ja, egyet igen: hogy nem fog írni xD), szal ez egy eredményes nap volt (Y) Szerintem nagyon jó,én fetrengtem néhol a röhögéstől Főleg,hogy ez már a harmadik rész,és szerintem még mindig izgalmas.Na jó,4. már talán nem kéne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #753 Dátum: 2009.07.09 23:55 » |
|
Tudjátok mit nem láttam? Az Ironman-t :S És a számot szeretem meg majdnem kívülről mondom a szöveget, de a filmet nem :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #754 Dátum: 2009.07.09 23:58 » |
|
pedig nagyon baró!!!! kár h pár ellenséget kihagytak belőle ami viszont a PCjátékban benne van... mondjuk az is igaz h a PCjátékban nincs benne az a sok baró járgány Mr. Stark garázsában kéne nekem is pár olyan verda xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #755 Dátum: 2009.07.09 23:59 » |
|
Hát ahogy látom a zenén kívül nincs sok köze hozzá. Viszont ami nagyon jó ilyen rocker film,az a Meztelen dobos,nekem nagyon tetszett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
goulash
|
|
« Válasz #756 Dátum: 2009.07.10 10:12 » |
|
Tudjátok mit nem láttam? Az Ironman-t :S És a számot szeretem meg majdnem kívülről mondom a szöveget, de a filmet nem :S
Na, az Ironmant egy hónapja volt szerencsém megnézni, akkor is csak nagyjából a negyedéig jutottunk Még a főcímzenét sem hallottam a filmen belül. Am EE, jó, hogy maradtál, bár szerintem azzal mindenki tisztában van, hogy neked a végzeted az, hogy MH-s legyél EDIT: Emberek! Én is visszatértem Letöltöttem a játékot, és csodák csodájára, sehol semmi diavetítés, és bár még mindig akad a játék, tökéletesen játszható, számomra is. Ezentúl számoljatok velem is!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009.07.10 10:37 írta goulash »
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #757 Dátum: 2009.07.10 11:00 » |
|
Emberek! Én is visszatértem Letöltöttem a játékot, és csodák csodájára, sehol semmi diavetítés, és bár még mindig akad a játék, tökéletesen játszható, számomra is. Ezentúl számoljatok velem is! Na, akkor megyek cserepadra, pacsit =D Hát ahogy látom a zenén kívül nincs sok köze hozzá. Viszont ami nagyon jó ilyen rocker film,az a Meztelen dobos,nekem nagyon tetszett Idétlen de nagyon. Ha mondjuk nem láttam volna a Tenacious D-t, akkor még kár tetszett is volna. Tudjátok mit nem láttam? Az Ironman-t :S És a számot szeretem meg majdnem kívülről mondom a szöveget, de a filmet nem :S
Ez főbenjáró bűn. Robert Downey Jr. itt azért fényévekkel volt, mint abban a getziszar Trópusi Viharban.
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #758 Dátum: 2009.07.10 12:06 » |
|
azért a Trópusi Vihar se volt rossz... osztálytársakkal néztem meg, jókat röhögtünk rajta xD
ezzazz!!!Gulyás visszatért!!!!!!!!!!!Hip-Hip-Hurrá!!!!!!! am bocs a déli reagálásért, de kb 10 perce ébredtem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #759 Dátum: 2009.07.10 13:28 » |
|
Szar vagy, én 30 O.O (meg 11, de elaludtam XD) Hát, nem tudom. Mindenképpen megnézem Gulyás.. te is ebbe a szharba tudsz ilyenkor visszatérni? :S XD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
goulash
|
|
« Válasz #760 Dátum: 2009.07.10 13:55 » |
|
Hát, elég nehézkes a játék azért. Még mindig van egy alap szaggatás, ráadásul néhány perc játék után a játék izomból elkezd akadni, emiatt újra meg újra be kell lépni. De legalább tudok játszani... ez is valami, egyelőre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
The boy who tried to destroy the world
|
|
« Válasz #761 Dátum: 2009.07.10 17:01 » |
|
Végre Gulyááááás vissszaaatértél^^ Én még se az Ironman-t se a Tropusi vihart se láttam XD És nem is tervezem megnézni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Horcza
|
|
« Válasz #762 Dátum: 2009.07.18 15:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
\M/etál az ész
|
|
|
|
Horcza
|
|
« Válasz #764 Dátum: 2009.07.18 15:51 » |
|
Ja, azt én is néztem, hogy fent van. Meg is lepődtem, aztán láttam, hogy fórumon is fent volt
|
|
|
Naplózva
|
\M/etál az ész
|
|
|
|