Oli
|
|
« Válasz #60 Dátum: 2008.08.18 16:02 » |
|
az... korrupt k**va anyjukat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #61 Dátum: 2008.08.19 12:58 » |
|
kéne mh clanvideo 3.szívesen megcsinálnám,csak akkor a forgatásokhoz jöjjön a lehető legtöbb mh tag
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
G.J. Foxy | Foxx | Glam Jam
|
|
« Válasz #62 Dátum: 2008.08.19 12:59 » |
|
kéne mh clanvideo 3.szívesen megcsinálnám,csak akkor a forgatásokhoz jöjjön a lehető legtöbb mh tag
Ok, én csak azért nem csináltam mert a frapsom is sz*r meg a vágóprogi is meghalt :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #63 Dátum: 2008.08.20 20:26 » |
|
Hurrá az -MH- All Timeban első!
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
|
|
« Válasz #64 Dátum: 2008.08.20 20:37 » |
|
Hurrá az -MH- All Timeban első! Hát igen, mostanában ide csoportosul minden nevesebb játékos Viszont ha így folytatjuk, még leelőzhet a HSCP és az SC (asasins hamarabb fog föloszlani). Ui.: igen, az MH az egy olyna dolog, hogy ez indított be mindent. Vagyis nem mindent... úgyértem, ha nem lett volna MH, talán most nem lenne ilyen klánosdi. (Lehet, hogy jobb lenne a játék? Mert lassan már csak a pontokról szól De azért így is jó .)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #65 Dátum: 2008.08.20 21:05 » |
|
én személy szerint azért döntöttem az mh-nál,mert tele van profikkal,akik régóta játszanak,jó ötletei vannak a foxynak(pl most ez a csapatos),és mégis csak a legelső klán(mostmár mindkét értelemben )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
« Válasz #66 Dátum: 2008.08.20 21:04 » |
|
én személy szerint azért döntöttem az mh-nál,mert tele van profikkal,akik régóta játszanak,jó ötletei vannak a foxynak(pl most ez a csapatos),és mégis csak a legelső klán(mostmár mindkét értelemben ) Hát igen, én ebben a klánosdibna már veterán vagyok... vagyis klánt nem nagyon vezettem, meg ezen kívül csak egyetlen klánban voltam bent, de az a klán az tényleg nagy volt. Volt egy idő, amikor a clanleader átadta a vezetést valaki másnak, aki az egész klánt tönkretette, aztán az én vezetésemmel lázadtunk, és visszakerült az eredeti "tulajához" a klán Az nagyon nagy volt Ui.: egyébként ettől a döntésemtől féltem, hogy a klánt csapatokra osztani. Azt hittem, hogy a klán el fog tőle noobosodni, de aztán jól végzik a dolgukat a vezetők. Pár ember most kap előléptetést.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008.08.20 21:09 írta -MH- Foxy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #67 Dátum: 2008.08.20 21:16 » |
|
hmm,most visszaemlékezve a régi klánokra,emlékszem,hogy nagyon gondolkodtam,hogy melyik klánba is menjek,a PRo-ba vagy pedig a Hummer4Everbe azt hiszem valami EasterEgg vezette,és nem is tartott túl sokáig a klán
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #68 Dátum: 2008.08.20 22:21 » |
|
...jól végzik a dolgukat a vezetők.
Én nem nagyon...Túl sokat játszok a GTA-ban, de letörlöm a f-szba, mert eltüntette a legjobb mentésemet a játék .
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Leo
|
|
« Válasz #69 Dátum: 2008.08.20 22:25 » |
|
1 kis poén a csapatok színeinek jelentése: Fekete: Az éjszaka színe, a halál szimbóluma. A fekete általánosan a gyászhoz, a fájdalomhoz, a gonosz erőkhöz kötődik. A fekete üres szín, nincs benne semmi. Vörös: Éppúgy lehet az élet, mint a halál jele; mindkét esetben a vérrel asszociálható. Kék: A tudati kiegyensúyozottság, a belső nyugalom színe. Narancssárga: A piros és a sárga keveréke, ezért ötvözi a két szín tulajdonságait. A buddhisták ruhájának domináns színe. Hitük szerint a megvilágosodás fénye, az isteni szeretet kinyilatkoztatása. Zöld A zöld a természet színe. Ez szimbolizálja fejlődést, harmóniát.A címertanban a zölddel, a fejlődést és a reményt tüntethetjük fel.
|
|
|
Naplózva
|
Látom, hogy az emberek céltalan bolyongnak mindegyik része akar lenni csak a bolygónak Az idő kapujánál egyre többen tolongnak az órát nem állítják meg,hiába kopognak. /Tibbah/
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #70 Dátum: 2008.08.20 22:33 » |
|
Márk eddig ti vagytok leoval a legjobbak, mert tőletek tuti nem jönnek be noobk XD Nos kihagytad a kéktől a nyugodtságot és a kraitivitást. a Pirostól pedig a szerelmi vadságot, a zöld a harmóniát és a fekete a sötét romlott gondolodást is jelenti... Ennyit erről kiegészítésnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leo
|
|
« Válasz #71 Dátum: 2008.08.20 23:57 » |
|
1 kis poén a csapatok színeinek jelentése: Fekete: Az éjszaka színe, a halál szimbóluma. A fekete általánosan a gyászhoz, a fájdalomhoz, a gonosz erőkhöz kötődik. A fekete üres szín, nincs benne semmi. Vörös: Éppúgy lehet az élet, mint a halál jele; mindkét esetben a vérrel asszociálható. Kék: A tudati kiegyensúyozottság, a belső nyugalom színe. Narancssárga: A piros és a sárga keveréke, ezért ötvözi a két szín tulajdonságait. A buddhisták ruhájának domináns színe. Hitük szerint a megvilágosodás fénye, az isteni szeretet kinyilatkoztatása. Zöld A zöld a természet színe. Ez szimbolizálja fejlődést, harmóniát.A címertanban a zölddel, a fejlődést és a reményt tüntethetjük fel.
nem is hagytam ki :?
|
|
|
Naplózva
|
Látom, hogy az emberek céltalan bolyongnak mindegyik része akar lenni csak a bolygónak Az idő kapujánál egyre többen tolongnak az órát nem állítják meg,hiába kopognak. /Tibbah/
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #72 Dátum: 2008.08.21 00:36 » |
|
azt éppen.. EDIT: Nme kell új hsz, de ide aírom nem leszek keddig a game-n táborba megyek (gólya) még telefon közelbe se tok jönni bocs és CSÁÓ mindenkinek(ne írjatok annyit a fene se akarja keddtől hétfőig olvasni a hszeiteket :
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008.08.22 19:30 írta Tomi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Horcza
|
|
« Válasz #73 Dátum: 2008.08.24 12:03 » |
|
Foxy, ha ide beoffolok, azt ugye nem törlöd? Am majdnem MH-s a téma. Szal beléptem az MH fórumba, nézem a gugli hírdetéseket: Google Hirdetések Katonai Állások MH Hotel Naples Figyelem Katonai Jobs 1) Van egy MH nevű hotel Nápolyban 2) A Google érdekesen ötvözi az angolt-magyart ( The Malacis and the Wolf for ever )
|
|
|
Naplózva
|
\M/etál az ész
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor