G.J. Foxy | Foxx | Glam Jam
|
|
« Válasz #90 Dátum: 2008.09.03 16:42 » |
|
olyan jó hogy olyanokról dumáltok amiket nem értek szinte sose....
És hozzáteszem akkopr NEKED is szól XD
A shaderen mit nem lehet érteni? Ott van a képek között, hogy hogyan is fest shaderrel a játék. Nézd emg, és rájössz (mondjuk nem pont ez a shader... vagiys ez shader, de a shaderek máshogy is kinézhetnek, ez csak egy a végtelen lehetőségei közül ). Amúgy ha már az ilyen számítógépes dolgoknál tartunK. a témár 1024-szer nézték meg, milyen szép kerek szám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #91 Dátum: 2008.09.04 20:12 » |
|
bocsi, de most nem tudok lenni se MSNen se sticken, mert a gépem meghalt ez anya gépe de a monitor katasztrofálisan régi...szal beláthatatlan ideig csak fóruozni tok meg esetleg 1-2 percre felmenni stickre... sry
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
|
|
« Válasz #92 Dátum: 2008.09.04 20:36 » |
|
bocsi, de most nem tudok lenni se MSNen se sticken, mert a gépem meghalt ez anya gépe de a monitor katasztrofálisan régi...szal beláthatatlan ideig csak fóruozni tok meg esetleg 1-2 percre felmenni stickre... sry Cseréld ki a monitort
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #93 Dátum: 2008.09.04 20:51 » |
|
ÁÁ Az elromlot a kontrol +alt +cipőtalp parancsnál XD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #94 Dátum: 2008.09.05 10:56 » |
|
nem a monitor a rossz, hanem a gép...a vidikártya vagy a tápegység a ludas...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Horcza
|
|
« Válasz #95 Dátum: 2008.09.05 13:07 » |
|
bocsi, de most nem tudok lenni se MSNen se sticken, mert a gépem meghalt ez anya gépe de a monitor katasztrofálisan régi...szal beláthatatlan ideig csak fóruozni tok meg esetleg 1-2 percre felmenni stickre... sry Üdv a klubban. Én is hasonló ok miatt nem játszok, csak nekem annyira vírusos, hogy el se tudom indítani a stickmant. Ezért nem akartam játszani, mert laggolok, és az senkinek se jó. Tegnap felnéztem, és Olimester majdnem idegbajt kapott...
|
|
|
Naplózva
|
\M/etál az ész
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #96 Dátum: 2008.09.05 14:06 » |
|
hát az katasztrofális volt,hogy te mennyire laggoltál,jó tudom,nem te vagy a hibás,de akkor is.... mondjuk nem csak miattad kaptam majdnem idegbajt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Horcza
|
|
« Válasz #97 Dátum: 2008.09.05 14:39 » |
|
Ha már itt tartunk. Oli azt mondta, hogy 3mat belém lőtt lawwal, miután én lelőttem. Na, ez nekem máshogy volt. Tényleg hármat lőtt, csak M4-gyel, gondoltam nem talált el. Aztán lelőttem. Ilyen még nem volt.
|
|
|
Naplózva
|
\M/etál az ész
|
|
|
|
|
« Válasz #98 Dátum: 2008.09.05 14:54 » |
|
nem a monitor a rossz, hanem a gép...a vidikártya vagy a tápegység a ludas...
Anyád gépén anynira régi a monitor, hogy nem tudsz játsznai... de neked ott a másik monitor, azzal kicseréled és meg van oldva a probléma nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #99 Dátum: 2008.09.05 14:55 » |
|
hát igen hades,az is érdekes volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #100 Dátum: 2008.09.05 14:58 » |
|
Foxy...nem cserélgetek monitort, mert azt a lapmonitort ami az enyém, azt vmi fura módon be is kell állítani...amihez csak az ért aki megcsinálta nekünk... de majd fél 5 körül kijön és megnézi, mit lehet csinálni a gépemmel... szal még egy kicsit bírjátok nélkülem XD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
« Válasz #101 Dátum: 2008.09.05 22:32 » |
|
Na jó, emberek, én már régen nem voltam sticken, szóval amit ott mondok 8azaz nem én vagyok, hanem egy imposztor, pl. Assassin a nevemben felvette Mancsit, szóval ő szórakozik a nevemmel, de még ki tudja, hogy kik), az nem igaz. Hogyha ide írom fórumra, akkor elhihetitek. Ha sticken mondom, akkor nem. Ha valamit akarok, azt nem ott fogom bejelenteni. Leo írta, hogy azt hallotta, összeolvadunk a PRO-val. ezt ne higgyétek el! Nem kívánok összeolvadni semmilyen klánnal. Legrosszabb esetben is csak egy klán összes tagja átjön az MH-ba, de akkor is MH maradna, ugyanezzel a rendszerrel, az új tagok meg új taogk lennének. De ilyen úgysem lesz, mert válogatunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #102 Dátum: 2008.09.05 22:34 » |
|
huhh azt hittme már felvettük mancsit -.- Pedig maradjon cska SC-be Hozzánk pls ne jöjjön be(sőt ne is jöjjön több ember) De azt örömmel halolom, mert márláttma -MH- jungel warroir nevet..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
« Válasz #103 Dátum: 2008.09.05 22:42 » |
|
huhh azt hittme már felvettük mancsit -.- Pedig maradjon cska SC-be Hozzánk pls ne jöjjön be(sőt ne is jöjjön több ember) De azt örömmel halolom, mert márláttma -MH- jungel warroir nevet.. Fognak még jönni emberek, hidd el. A klán is fog még alakulgatni egy kicsit, mert ennek a rendszernek is véges a befogadóképessége... de azért lesz egy határ. Nem azt mondom, hogy meghúzzuk a vonalat, hogy innen nem jön több, hanem egy másik vonalat viszünk feljebb: a követelményekét. Amúgy a klánnak olyan vezetősége van most, amivel simán elbírna vagy 30 embert... persze annyi már nem elsz. Lesznek tagfelvételek, de már tényleg csak a jó/neves játékosok kellenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #104 Dátum: 2008.09.05 22:51 » |
|
Pl dömnper Jack Hades Lala XD egyik se jönne le és tisztelem őket a kitartóságkért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|