-MH- Mark575
|
|
« Válasz #255 Dátum: 2008.09.17 14:37 » |
|
Nyugi, nem így van . Én nem csalódtam, maguk döntik el, hogy kilépnek -e vagy sem, ha meg valakinek nem tetszik, az elmehet a p*csába...
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #256 Dátum: 2008.09.17 14:44 » |
|
hát most gondolkodok... mert én is rühellem ezt a pontos dolgot.én szinte csak a cw-kért vagy klánban.és nem akármilyenben.nem elképzelhetetlen,hogy ha nem lesz nagyon változás ebben a klán dologban,akkor foxyt fogom követni.most komolyan.akkora hülyeség ez a pontos izé.főleg a klánoknál.inkább ölés-halás arány kéne,az többet mutatna meg egy játékosról.de azért még reménykedek benne,hogy lesz valami újítás klán ügyben,mert ez nagyon kidolgozatlan.na de egyenlőre maradok,az biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
goulash
|
|
« Válasz #257 Dátum: 2008.09.17 14:50 » |
|
Ghostrider! Nem így van! Te eddig csak nyomtál a klánon. Örülünk, hogy itt vagy Foxy, biztos helyesen döntöttél? Bocs, hogy kicsit későn kaptam észbe, nem mindig olvasom azokat a topicokat, ahol fontos dologról van szó. Nem mellesleg köszönöm ezt a nemes posztot, HA elmész(még mindig reménykedem, hogy az mh-nál maradsz ) Olinak is igaza van. Remélem, a klántagok színtiszta élvezetből játszanak, nem pedig a minél magasabb toplistahelyezésért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #258 Dátum: 2008.09.17 14:53 » |
|
OFFgulyás beírhatnád a klánhoz az MH-t már :)OFF
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #259 Dátum: 2008.09.17 14:53 » |
|
thx gulyás és márk...most megnyugodtam... amúgy...én el sem tudnék jobb új vezetőt képzelni gulyásnál...
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
goulash
|
|
« Válasz #260 Dátum: 2008.09.17 14:58 » |
|
OFFgulyás beírhatnád a klánhoz az MH-t már :)OFF
Hoppá, az egyszer úgy maradt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
G.J. Foxy | Foxx | Glam Jam
|
|
« Válasz #261 Dátum: 2008.09.17 15:09 » |
|
Hát nem tudom, amit most így elmondtatok, lehet, hogy mégem helyes dötés ez? Nem tudom... az egész MH olyna... más, mint ahogy legelőször elképzeltem. Ha akarjátok maradok, ha nem, akkor megyek. Végülis, nem olyan rossz ez a klán, tetszik a tagok lelkesedése
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #262 Dátum: 2008.09.17 15:13 » |
|
foxy msn-en akartam mondani,de akkor itt mondom. én szeretnék maradni az mhban(a cw-k miatt,ezt soha nem tagadta,most se,ezért vagyok klánban,meg ugye mh,az azért egy klán),de teljesen egyetértek veled,hogy ez a pontos dolog nem jó.tehát mi lenne,ha clan-nál maradna az mh,és mint a régi szép időkben,a név elé kerülne a te elites dolgod(bocsi,nem jegyeztem meg a nevét )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
G.J. Foxy | Foxx | Glam Jam
|
|
« Válasz #263 Dátum: 2008.09.17 15:21 » |
|
Az amúgy nem az én elites dolgom, régen volt egy ilyen klán vietcongon, amiben benne voltam. Az egyik legjobb klán volt. Annak a klánnak már történelme van szinte. Az volt benne a elgjobb, hogy a klánnak kb. a fele itt lakott, Tatán. Később meg már az egész klán tataiakból állt Márminthogy tényleg a valóságban is találkoztunk sokszor, és jó barátok voltunk... vagyis még mindig vagyunk Szerintem maradhat ez a pontos dolog (úgyértem, hogy hadd legyen meg mindenkinek a saját pontja, meg hadd legyünk olyan jó helyen toplistán XD), de ne az alapján ítéljünk, hogy kinek mennyi pontja van (az ilyen "linkelj egy bannert, az meglátjuk, hogy felveszünk-e" hozzászólásokra gondoltam). Az lenne a legjobb, ha rágyúrnánk a CW-kre és a csapatok közti warokra. Jólvan, hülyeség volt ez az egész... nem kilépnem kell, hanem gondolkoznom. Ez éppen zajlik
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008.09.17 15:33 írta G.J. Foxy | Foxx | Glam Jam »
|
Naplózva
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #264 Dátum: 2008.09.17 15:49 » |
|
helyes helyes... kell majd egy új -MH_ klánvideó is... amin én is rajta vok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #265 Dátum: 2008.09.17 16:25 » |
|
van 3 jelenetem vgay több.. de ez ne most legyen majd ha az effektek(pl fegyverletétel) benne lesz a játékban, ahogy admin ígérte[csak köv. verzióig várjunk..] mert úgy nagyon lol lenne ) Miven foxy ki akarsz lépni?? igen gondolkozz (de inkább ne mert hátha megárt ) Csapatverseny.... Szerinted ki alázna a gulyás, oli, DT, márk VS beteg, zoli, csabi, én meccsből? vagy a mi csapatunk PL ellenetek? (foxy, buci, mancsi, jajj meg ki mind1... akkor is..) Akár hogyan nézem ha mi nyerünk akkor AZ lesz a tehetség.. De legalább elmondhatjuk, hogy gey nem olyan profi banda LEVERTE!! a full profi bandákat Mekkora lenne már (előre láttam a jövőt ezér 13ik légió utolsó erőig harcolunk )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #266 Dátum: 2008.09.17 16:45 » |
|
az új klánvideót vállalnám megnit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #267 Dátum: 2008.09.17 18:06 » |
|
gulyás nem annyira profi...mert jó ideje nem játszott... mark...ő inkább félprofi(ha én vok a profi kategória(EGOm)) oli...ő már inkább profi de egy ideje nem látom annyit... én...profi vok...de em mindig érek rá szal kezdek kijönni a formámból(nyugi még van formám bőven XD )
de akk legyen 2 nagy csapat... a Golden Army meg a mittoménmi(Vörös csapat v Tűzvihar nekem8 ) és akk a 2 nagy csapat mehetne egymás ellen CWzni... 5vs5 vagy 4vs4...stb és ha vki pont nem ér rá, be tud helyette ugrani vki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #268 Dátum: 2008.09.17 18:24 » |
|
ne legyen 2 nagy csapat ezt magyaráztuk... te se engeded a csapatod énse és foxy se...
Oli pro sokat jáccik.. gulyás még mindig formában van 10 perec után, márk 3/4 profi, te meg EGOISTA XD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Zolee
Veterán tag
Nem elérhető
A (-PRO-) büszke tagja
|
|
« Válasz #269 Dátum: 2008.09.17 18:28 » |
|
én most mh-s vagyok? mert ott van a beosztásoknál a nevem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|