Calmarius
|
|
« Válasz #105 Dátum: 2008.05.14 08:56 » |
|
A paintban lehet jpg formátumban is menteni...
(a stats szerint 8-an játszunk éppen pfff... Közben szerver nincs is. Érdekes)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008.05.14 08:59 írta Calmarius »
|
Naplózva
|
foo.cpp(5) : warning C4996: 'Calmarius' was declared deprecated calmarius.h(666) : see declaration of 'Calmarius' Message: 'This function or variable may be unsafe. Consider using fradi instead. To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_DEPRECATE. See online help for details.'
|
|
|
goulash
|
|
« Válasz #106 Dátum: 2008.05.14 16:10 » |
|
Anno régi verziónál jót szórakoztam ezzel... megjegyzem, akkor a járműveket sokkal közelebről irányíthattuk, így nem lehetett átnézni velük a domboldalon, pl. http://kepfeltoltes.hu/080514/smwf_www.kepfeltoltes.hu_.jpgAz ég ekkor még csak egy kép volt, így tudtam festegetni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Calmarius
|
|
« Válasz #107 Dátum: 2008.05.15 22:11 » |
|
Az ég most is egy kép. Egyszer kiraktam a travian ref linkemet rá.
De bírom, hogy szerver nincs is, de a serverstats azt jelzi, hogy 22-en vagyunk fent...
Szerk: De az egészben az a jó, hogy a szám úgy változik, mintha online volna a szerver, tehát hol többet mutat, hol kevesebbet, mintha ki-be lépegetnének az emberek, ma reggel 7 órakor 21-et mutatott, most éppen 4-et mutat. Persze a szeró not connected...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008.05.16 09:33 írta Calmarius »
|
Naplózva
|
foo.cpp(5) : warning C4996: 'Calmarius' was declared deprecated calmarius.h(666) : see declaration of 'Calmarius' Message: 'This function or variable may be unsafe. Consider using fradi instead. To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_DEPRECATE. See online help for details.'
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #108 Dátum: 2008.05.16 14:14 » |
|
Nálunk már volt olyan h ki volt írva h NOT CONNECTED, de infóórán mégis ott öltük egymást...pedig nem volt szerver... akkor sajna pont nem figyeltem a serversatsot...mert a hálózaton összekapcsolt gépek megtalálták egymást
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #109 Dátum: 2008.05.16 18:36 » |
|
Szerk: De az egészben az a jó, hogy a szám úgy változik, mintha online volna a szerver, tehát hol többet mutat, hol kevesebbet, mintha ki-be lépegetnének az emberek, ma reggel 7 órakor 21-et mutatott, most éppen 4-et mutat. Persze a szeró not connected...
Az nagyon ciki... Mármint azt nem tudom, hogy ilyet miért csinálna Tűzfal meg ilyenek Egyébként nekem normálisan NOT CONNECTED, ha túl sokáig nincs szerver... (a te verziód is max megtartja az utsó számot amit kapott... illetve héé, ez bármit kap a hálóról, kiírja... most nézem... na, javítás...)
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
Calmarius
|
|
« Válasz #110 Dátum: 2008.05.16 20:35 » |
|
Egyébként csak akkor csinál ilyet, ha nem lépek ki belőle miután kinyomod a szervert. Ha kilépek és visszalépek, akkor jól műxik, és kiírja, hogy nincs kapocs.
Ha már elővetted a kódot, akkor a művészi hajlamától is megszabadíthatnád a progit. Nem fagy ki, de 3D lépcsőt rajzol egyfolytában. (10-20 percenként egy-két fokot) Ha meg kikapcsolom a modemet, akkor meg megállás nélkül rajzol másodpercenként egy ablakot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #112 Dátum: 2008.05.17 21:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
G.J. Foxy | Foxx | Glam Jam
|
|
« Válasz #113 Dátum: 2008.05.17 21:59 » |
|
Lol, ez kegyetlen kép Mintha felragasztották volna a falra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pityuli
|
|
« Válasz #114 Dátum: 2008.05.18 10:19 » |
|
Nos, a pálcikaember remekül szuperál, csak újraraktam a csipszetdrájvert, meg smartdoctor, és megy mint a villám:D viszont ezt nem tudom mire vélni: www.pityju666.fw.hu/stickman/img_b/stickman_miez_bug.jpg
|
|
|
Naplózva
|
Modeller, webmékör.
az oldalamon a v5 felületet használd köcce! bár nekem édesmindegy végülis xD
|
|
|
shaka
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #115 Dátum: 2008.05.18 10:23 » |
|
pont úgy néz ki mint egy süllyedő hajó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #116 Dátum: 2008.05.18 13:58 » |
|
Ilyet én is látam és le is fotóztam csak véletlenül utána ráfotóztam... de ilyet én hummernál is láttam...bakter átment a dombon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #117 Dátum: 2008.05.19 16:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Calmarius
|
|
« Válasz #118 Dátum: 2008.05.20 02:38 » |
|
Remélem eljön az az idő, amikor ez a kép valós adatot takar: Nincs képszerkesztés, csak a stat ragadt be az esti állapotba... Ha már a szerverbekapcsolását érzékeli, érzékelhetné a kikapcsolását is... Habár annyi jó van a dologban, hogy már nem rajzol hibaüzeneteket (remélem...) (jó éjt...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|