analog1
|
|
« Válasz #15 Dátum: 2007.08.13 12:13 » |
|
lol ha ez megtörténne (de nem fog)Ragaszkodj az árhoz
|
|
|
Naplózva
|
A történelem megismétli önmagát mert mi megismételjük a történelmet!
|
|
|
RAZOR§911
Vendég
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2007.08.13 12:33 » |
|
Én semmit nem kérek tőletek, csak annyit, hogy mutassátok meg ezt a játékot minél több embernek, mert egyelőre nagyon kevesen vagyunk. Viszont ha egyre többen és többen megtudják, akkor végre tudunk majd sokat játszani sokan! (ergo, nem lesz üres a szerver állandóan) Egy jó példa: Valaki úgy talált rá, hogy egy Tbányai villanyoszlopra volt kiírva krétával XD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Walcz
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2007.08.13 16:54 » |
|
Erről hallottam már , aki kiírta az már biztosan FAN ....lol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
analog1
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2007.08.13 20:15 » |
|
vagy csak szimplán reklámozzik mint mindenki más...
|
|
|
Naplózva
|
A történelem megismétli önmagát mert mi megismételjük a történelmet!
|
|
|
REGE
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 2007.08.25 11:39 » |
|
A romáknak nem lenne pénzük rá de szerintem gép se soknak és internetről ne beszéljünk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Calmarius
|
|
« Válasz #20 Dátum: 2008.01.02 12:25 » |
|
hurrá aztán meg jönnek a japánok meg a romák,jézus Mikor nagyban gyakoroltam, hogy hogy lehet nagyokat röpködni az antigrav járgánnyal, és rájöttem, hogy azzal is fejre lehet állni. Belépett egy valaki, aki spanyolul írt a chat-re.
|
|
|
Naplózva
|
foo.cpp(5) : warning C4996: 'Calmarius' was declared deprecated calmarius.h(666) : see declaration of 'Calmarius' Message: 'This function or variable may be unsafe. Consider using fradi instead. To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_DEPRECATE. See online help for details.'
|
|
|
Calmarius
|
|
« Válasz #21 Dátum: 2008.01.02 12:26 » |
|
Ja jönnek hogy megvennék a játékot 1 millió dollárért mert annyira tetszik nekik ..... Meghirdethetnéd a licencet. Kérj érte 5 misit, ha egy cég felfigyel rá, akkor gazdag leszel. De az ötlet miatt kérek belőle 10% részesedést.
|
|
|
Naplózva
|
foo.cpp(5) : warning C4996: 'Calmarius' was declared deprecated calmarius.h(666) : see declaration of 'Calmarius' Message: 'This function or variable may be unsafe. Consider using fradi instead. To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_DEPRECATE. See online help for details.'
|
|
|
Calmarius
|
|
« Válasz #22 Dátum: 2008.01.02 12:36 » |
|
Amúgy szerintem a legjobban úgy terjed ez a cucc, ha mindenki aki fórumozik valahol, beírja az aláírásába. Aki használja a Travian fórumot, az számíthat arra, hogy legalább egy valaki rámegy az aláírásában lévő linkre, mert legalább ezren olvassák naponta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #23 Dátum: 2008.01.02 13:46 » |
|
Hát öhm... hajrá xD Én gamedev.net-en tettem fel egyszer Image of the Dayre, azt megnézték 500an, 50en ide is eljutottak xD. Majd nézek valami bannercsere programot vagy hasonló. Bár ahhoz még fejlesztenem kell, hogy szélesebb néprétegekben is elterjdjen, nem csak az FPS ínyencek meg a kíváncsi programozók közt.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
Snegurochka
Vendég
|
|
« Válasz #24 Dátum: 2008.01.27 21:30 » |
|
Hali most találtam rád, miközben csak úgy keresgéltem Azzal h megengeded a szabad reklámozást, azzal veszem magamnak az engedényt, és csinálok belőle egy torrentet, feltöltöm, és mindenkit ide irányítok.. hátha már 5 ember is jönne cool lenne, Este mutatom szobatársaimnak, és jövünk szerverre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Calmarius
|
|
« Válasz #25 Dátum: 2008.01.27 23:12 » |
|
Az egészbe az a baj, hogy a főnök nem akarja a gépét 24/7 járatni... Pedig volt már, hogy északa 1:30-kor volt kedvem lövöldözni, persze, hogy olykor nincs szeró....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #26 Dátum: 2008.01.28 22:24 » |
|
Torrent, oks, jöhet, csak minimum havonta ápdételek és ha valaki letölti a torrentet, töltheti le úőjra nem baj, egész jó ötlet. Lesz 24/7 szerver, amint veszem a fáradtságot, hogy leprogramozzam és feltegyem a suliszerverre.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
Pityuli
|
|
« Válasz #27 Dátum: 2008.02.07 20:15 » |
|
Felirtam egy székre, az első sorban, a tanár előtt lehet hogy nem vette észre:P
|
|
|
Naplózva
|
Modeller, webmékör.
az oldalamon a v5 felületet használd köcce! bár nekem édesmindegy végülis xD
|
|
|
Pityuli
|
|
« Válasz #28 Dátum: 2008.02.17 10:54 » |
|
A honlapomon a 4.0-s felületen elérhetőek a Stickman-es forrásaim(.an8, .3ds, .wrl), rövid írással, képekkel bővülni fog . Csak sajnos nem sokan látogatják... Viszont aki itt van, mehetne
|
|
|
Naplózva
|
Modeller, webmékör.
az oldalamon a v5 felületet használd köcce! bár nekem édesmindegy végülis xD
|
|
|
sanyynn
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 2008.02.24 13:43 » |
|
Torrent, oks, jöhet, csak minimum havonta ápdételek és ha valaki letölti a torrentet, töltheti le úőjra nem baj, egész jó ötlet. Lesz 24/7 szerver, amint veszem a fáradtságot, hogy leprogramozzam és feltegyem a suliszerverre. Ha majd lesz 24/7-es szerver, akkor majd csinálhatnál update szkriptet, és akkor tökmindegy lenne melyik verziót töltik le... Tényleg... Nem ártana verziószámot írni a stickman.rar után, mert akkor nem lenne az "éppen újat töltöttem fel, azért nem sikerült letöltened" bug...
|
|
|
Naplózva
|
Beszélt nyelvek: HTML, PHP, CSS, MAGYAR, ANGOL Kicsit beszélt nyelvek: JAVA, FINN, FRANCIA
|
|
|
|