Most az a 105 ember aki hülyeséget válaszolt a szavazáson, ne figyeljen ide. Köszönöm.
Ha nem vagy jó angolból (középfokú szint), akkor is felesleges tovább olvasnod.
Szóval.
Arra jutottam (tunk), hogy lassan Magyarország kezd túl szűk lenni a játéknak. Igazából nagyon sokan ismerik már, és csak nagy erőfeszítések árán lehetne tovább növelni a felhasználóbázist. Ebből következik, hogy külföldre kell terjeszkedni. Ennek pedig a legjobb módja külföldi (lehetőleg európai, de amcsi is lehet) online magazinokba küldeni cikket a játékról, (tipikusan indie gamer oldalaknak, de mehet simán nagyobbaknak is).
Erre a cikk írásra pedig titeket kérlek meg. Azért nem én csinálom, mert nagyon megkopott az az angol tudásom utóbbi pár évben, meg egyébként sem vagyok jó ebben a bemutatócikkírósdiban. A feladat az lenne, hogy felkerestek néhány ilyen magazint és ilyesmit, felveszitek a kapcsolatot velük, leírjátok ez mégis mi a fene, elkülditek a jobb videókat, screeneket, és ráveszitek hogy publikáljanak róla. Minél nagyobb látogatottságú (pontosabban minél több potenciális játékos látogassa; egy RTS fórumra felesleges lenne pl. posztolni
) magazinról, blogról, gyűjteményről van szó, annál jobb.
Aki ebben segít, annak fizetek egy fagylaltot.