Ha az ember kihagy 1-2 hónapot, akkor nem csoda, hogy nem top 10
Calmarius regisztrálása: 2007.12.24 14:32
Én regisztrálásom: 2007.10.18 19:34
Másrészt én nem állítom, hogy jobb vagyok mindenkinél, de a pontszám eléggé hülye mérése a tehetségnek
Ha egy hónapig a legjobb játékos is csak akkro van fent, amikor 2 ember van összesen, akkor ő sem tud sok pontot szerezni
(Győzirőzi: ez a név nagyon jó, grat Dark!)
A téli szünetben pontosan karácsony napján, ahogy a regelésem ideje is mutatja vettem először a kezembe az mpg-t. 10 percig fent voltam és szétnéztem. Szeró nem volt. És akkor a játékban is ott volt az a csúnya vonalbug. Pontozás nem tudom, hogy mikortól lett, de elég hamar ezután, na ha az egy héttel később lesz, én se vagyok... Másrészt az a vonalbug nagyon jó kis farmolójáték volt, mert kvadróval, ha akart az ember ilyen 10 perc alatt lazán lőtt 100-at, és 5 perc játék elég volt, hogy hozza a formáját az ember. Na így szedtem össze az első 3000 killemet szinte. De mivel engemet és az admint is marhára idegesítette a dolog (de inkább engemet, mert ő azt mondta, hogy a vidikarim a szar....), így végül az is meg lett oldva. Később a laggolás miatt lett kedvenc fegyóm a noob és law. A laggmentesítés és a nagyobb pálya miatt meg 4 hónapig tartott, mire leszoktam róla.
A régi pálya szerintem elég jó volt, mert közel voltunk egymáshoz, és mindig volt kit lőni. Gyakorlatilag folyamatosan égtek a fegyverek (egyszer 15 percig folyamatosan lőttem a noobbal anno, mert volt kire...). A jelenlegivel csak annyi a baj, hogy mindig keresni kell a másikat, és amíg keresed simán lekempel valahonnan, mert annyi kemphely van, hogy képletenség észrevenni a másikat, ha beül valamelyik bokorba vagy ablakba, na ez egy idő után kicsit idegesítő.