Üdv minden (-PRO-)-s tagnak!
Mindenek előtt kicsit bemutatkoznék, hogy tudjátok ki is vagyok valójában.
Ravasz Dávidnak hívnak. 15.-életévemet töltöm. Imádok sportolni, 4 éve kosarazom. Kosárlabda mellett, sokat gördeszkázok.Szeretek divatossan öltözni, haverokkal hülyéskedni, barátkozni.
Nem mondom, hogy koczka vagyok, de szeretek gépezni is. Mindezek melett szoktam zene mixeléssel,zene készítéssel foglalkozni. Szeretek photoshoppal képeket szerkesztgetni, modellezni, MODolni sztikken.
Lehet feltűnt valakinek, hogy eddig "Nagy Dávid" néven voltam itt. Hát igen, de nem szeretem kiadni a nevem. Bár az összes közösségi oldalon fenn vagyok.
Iskolában általában 4 egészes átlag felett vagyok, tanárok szerint van bennem több is.. csak lusta vagyok. Túl vagyok a felvételin is. 9.-edikes ként Sport osztályon fogom tovább koptatni a padokat-padlót. :'D
Rólam tudni kell, hogy megpróbálom mindenben,mindenkiben, akár egy rossz szituációban is megpróbálom a legjobbat kihozni.
Nos, a bemutatkozással szerintem megvolnék, jöjjön a "stickes karrier":
2009. év elején ismerkedtem meg a játékkal. Kezdetekben unalomból jártam fel játszani, majd volt egy kihagyásom.(Mentem "MuOnline"-ra ) Akkoriban nem "Nesh" névvel játszottam, csak egyszerűen ami az eszembe volt, azt írtam be névnek.
Majd ahogy változott a játék, a játékosok, változtam énis. Elkeztem kicsit komolyabban játszani a játékkal. Mostanra napi rendszerességel feljárok, ha nem is ölni. Sokszor feljárok csak beszélgetni, maximum aki felém jön lelövöm.
És igen, egyszer már voltam itt próbaidőn. Sajnos elbaltálztam azt az esélyt, de. Nagyon megbántam azt a lépésemet, amit anno tettem.
Mielőtt erre a lépésre szántam volna magam fél évet voltam az [E] klán tagja, de kungfus rávett, hogy megprobáljam.
Tudom, hogy sokan azt fogják kérdezni, hogy mi a garancia arra, hogy most nem lépek ki?
Hogy mi rá a garancia? Beszeretném bizonyítani, hogy nem vagyok egy hűtlen alak, tudom értékelni a klánokat, a felém nyújtott esélyeket. Meghát gondolkoztam, hogy mia francnak hagynék el egy olyan klánt amit szeretek.
Közösségben általában aktív vagyok, sokat skype-ozok, beszélgetek a tagokkal.(Már aki fenn van ) Legjobban Kungfust ismerem a klánbol, habár előben még sosem találkoztam vele, de jó barátom. :$ És ha éppen játszani támad kedvem: általában noob van a kezemben, érzésem szerint azzal a fegyverrel vagyok a legjobb. Másik kedvencem a "csipa",
az M82A1. 18,000 killem van jelenleg. Heti killjeim száma általában attól függ, hogy mennyire van kedvem játszani, mert most éppen nem egy jó géppel pötyögök ide, ezért mostanában csak fórumon vagyok.. Játékstílusom: Általában a játékban folyamatossan megy a káromkodás meg egymás szidása. Én nem vagyok ennek a híve. Inkább
csendben lelövöm akit kell. Tudom, hogy sokaknak megvan a véleményük a múltból a dolgaimról, de én úgy gondolom, hogy a jelennek kell élni, nem a múltnak.
És hát ennyi lenne az én szerény jelentkezésem. Ha bárkinek lenne bármivel kapcsolatban kérdése, megadom az elérhetőségem: Skype: nesh012 Msn:
Davee_9@hotmail.com Bármelyikre felvehettek.
Lelkessen várom válaszotokat, üdv: Nesh