(-PRO-) Gaara
|
|
« Válasz #150 Dátum: 2009.04.22 14:57 » |
|
De azért ne várd el tőle hogy egyből felmegy és leszed mindenkit. Kicsit az már durva lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GalbaX
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Master of Semmi
|
|
« Válasz #151 Dátum: 2009.04.22 15:56 » |
|
Én nem modok semmit, mert nem láttam, de z 1v1 eredmébny szerint jöhet sztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #152 Dátum: 2009.04.22 16:47 » |
|
Ma mondtam neki, hogy Jack 7-8 óra között "fogadja". Nem tud jönni. Nem "maradhat fennt".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-)Jack
|
|
« Válasz #153 Dátum: 2009.04.22 17:17 » |
|
oké...xd...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #154 Dátum: 2009.04.22 17:49 » |
|
Uhh, tehát az 1v1 eredménye lesz a döntő tényező. A válaszom még mindíg IGEN. Rajtatok áll.
Oh igen, Jack, kérlek ne használd a fórumot úgy mint az MSN-t. Arra ott van az, erre ez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-)Jack
|
|
« Válasz #155 Dátum: 2009.04.22 21:35 » |
|
ezt meg mért mondod?
tölem is igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #156 Dátum: 2009.04.22 21:52 » |
|
Mert egyszerűen szégyen, amivé változtattad magát a pro klán fórumát.. Ha a klánt nem is mondom, mert arról a tagok is tehetnek eleget, hogy így áll.. Ham sot azzal jöttök mert elmentek tagok.. Érdekes felfogás, talán valami a kezdetektől nem volt jó, amikor még "nagy" votl a pro.. Az volt a baj, hogy azonnal feladtátok, amint az -MH- visszaszerezte az első helyét az toppon.. Most te Jack nem adtad fel, de nem tudni mi jobb, ha itt vagy és.. EZT csinálod, vagy ha nem.. Elvileg Gaara az aki nagyobb vezér lenne, de ő is szarik bele..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-)Jack
|
|
« Válasz #157 Dátum: 2009.04.22 22:15 » |
|
EGY KIS BESZÁMOLO ARRÓL KIK IS VAGYUNK.:
Azért nem vok nagyon mert itt a jó idő lesz 2 versenyem az egyik sziklamászásból a másik meg terepfutásból azonkívül tanulom a parkourt és egy botos harcművészetet ami mindent egybevéve kb napi 4-6-óra és nem bánom egyáltalán, egy ideje már hanyagolom a gépet és ki megyek a VILÁGBA ÉS ÉLEM AZ ÉLETEM.minden ami a gépel kapcsolatos hátrányba kerül és csak esténként vagyok itt legtöbbször.
Vannak nálunk sokkal jobb klánok de nem érdekel nagyon a hírhedtség, játszunk mikor akarunk nincs inaktivitás mérés ha nem ér rá akkor nincs a ép előtt és éli az ÉLETÉT nem fogom meg szabni hogy ö igenis ennyi időt legyen itt és gyilkoljon mert az már nem csak egy játék és szórakozás hanem rabság és kényszermunka.
EZ A KÜLÖNBSÉG A KLÁNJAINK KÖZT EZÉRT NEM VAGYUNK A RÉGIEK MERT VÁLTOZTATUNK ÉS NEKÜNK NAGYON JÓ ÍGY MERT ÚGY JÁTSZUNK AHOGY AKARUNK AKKOR AMIKOR AKARUNK NINCS MEGSZABVA!!
EZ A (-PRO-) KLÁN ÉS ÉN BÜSZKE VAGYOK RÁ!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #158 Dátum: 2009.04.22 22:22 » |
|
Tudod Jack, nem erről volt szó.. Hanem rólad.. Az a másik, hogy TE mit csináltál itt fórumon, hogy eléggé msnnek tekinted.. a PROért nem hibáztatlak, DT inkább kellene, meg banát, aki olyan sok dolgot csinált a hspcben hogy talpra álljon.. Nem vagytok a régiek.. Miért mi -MH-sok igen? NEM.. Elpunnyadtunk mint, de attól még mindig van egy le nem írt "etikett" szabály itt, mit szabad, mit lehet, és egyáltalán, hogy írj értelmeset.. Te nem nagyon írsz olyanokat illetve mellettük sok a Lala féle "oks xd" "jja" "hehh xd" hszed.. Ezekkel kérlek állj le.. Errő lszólt volna, de fedd magad a proval..
Jack:nem volt időm takarítani az ilyeneket amúgy mindig törlöm csak még nem volt rá IDŐM.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009.04.22 22:29 írta (-PRO-)Jack »
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Gaara
|
|
« Válasz #159 Dátum: 2009.04.23 06:58 » |
|
Ezt meg hogy érted hogy Gaara is szarik az egészbe? Mit vártál hogy visszajövök és pukk a PRO ujra tündököl? Ehhez kell egy kis idő. Meg amugy is én is ugy tervezem hogy gyökeres változtatások kellenek.Mert hát ez a rendszer mióta nem vagyok szerintem nem hozza a kellő sikert.
Jack ha tudod akkor ma délután legyél már fent msn-en. Ja és Rőz hsz-eit ne töröld ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Darknesss
|
|
« Válasz #160 Dátum: 2009.04.23 17:01 » |
|
Nem akarok beleszólni a vitába de szerintem ezt jobb lenne az Általános-ban vagy valahol máshol folytatni mert ez 1 TGF topic lenne és itt a TGF-eket beszéljük meg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Gaara
|
|
« Válasz #161 Dátum: 2009.04.23 17:03 » |
|
Elragadtattam magam. Igazad van Darky
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GalbaX
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Master of Semmi
|
|
« Válasz #162 Dátum: 2009.04.23 17:12 » |
|
Igaz én csak december eleje óta jáccom, de sztem semmi baj nincs a (-PRO-)-val. Mostanában én sem gépezem annyit, ha igen, akkor sem csak a stickmannel. Meg sztem egy klán enm azért van, hgy mindenárok 1. legyen. Meg hát nemrég még a földön volt a (-PRO-), és azért abban Jack is benne van, hogy valamelyest megerősödött. Akkor pedig télleg elmentek a jó tagok, szal ez sem teljesen az ő hibájuk. Ja és bocs hogy beleszóltam a "nagyok" dolgába, de szabad országban élünk (viszonylag), tehát jogom van véleményt nyilvánítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Gaara
|
|
« Válasz #163 Dátum: 2009.04.23 17:21 » |
|
Persze hogy figyelembe vesszük a véleményed. De szerinted egy klánnak ugy kell kinéznie mint most a PRO-nak? Mert a PRO jelenleg kb 5 aktív tagból áll.És azért mikor itthagytam bőven volt 14. Nem tudom hogy lett ilyen de nem is nagyon izgat.Az a lényeg hogy ujra fel kell hozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bilux
Vendég
|
|
« Válasz #164 Dátum: 2009.04.23 20:20 » |
|
Hy all! Jelentkezni szeretnék. msn: pocok@live.comnapi kill: 100-150 (mikor mennyi..) mpg,law,m4 fegverekkel vagyok jó úgy kb egy éve játszok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009.04.23 20:26 írta Bilux »
|
Naplózva
|
|
|
|
|