kléni
|
|
« Válasz #630 Dátum: 2011.06.13 14:26 » |
|
Ha lusta vagy, se egybe, se külön darabokban nem lesz szép a modelled
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #631 Dátum: 2011.06.13 21:09 » |
|
Lusta emberek kedvéért írtam egy kisebb "tutorialt", hogy kell a levegőben videózni, fegyver nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
[N] Djibril_Cissé
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #632 Dátum: 2011.06.14 15:09 » |
|
Lusta emberek kedvéért írtam egy kisebb "tutorialt", hogy kell a levegőben videózni, fegyver nélkül. Például ha egy háznál a tetőt külön modellezed,és egyben akarod mozgatni,formálni,akkor Wingsben jobb katt és Combine,ha pedig elakarod választani a kettőt,akkor meg Separate.
Nagyon kösz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #634 Dátum: 2011.06.24 01:12 » |
|
Valaki olyan csinálja aki ért hozzá. Mellesleg, mintha Olinak lenne valami modolós tutorialja úgy mindenről. Furioust nem is ismerem. Látszik, hogy milyen rég jártam erre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #635 Dátum: 2011.06.24 01:29 » |
|
Valaki olyan csinálja aki ért hozzá. Mellesleg, mintha Olinak lenne valami modolós tutorialja úgy mindenről. Furioust nem is ismerem. Látszik, hogy milyen rég jártam erre.
Hector írt le részletesen. Itt is van kezdőknek kötelező olvasmány!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drazsi
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #636 Dátum: 2011.06.26 08:26 » |
|
Figyeljetek letöltöttem a stickconver vmit és nem tudom elíndítani mert amikor elíndítom azt írja h nincs a keresésnek megfelelő eredmény és egy mappát hoz ki mitt tegyek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #637 Dátum: 2011.06.26 11:24 » |
|
Legelőször keress egy tutorialt, amiben le van írva, hogy a stickman.exe mellé kell rakni..
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #638 Dátum: 2011.06.29 15:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Cody
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #639 Dátum: 2011.07.04 12:07 » |
|
Nemvolt netem pár napig, és kutakodtam a gépen. Megtaláltam az összes BSC-t egy mappába, de az előző régebbi verzióra átrakva. A kecsapp Chalange is megvan teljes egészében, szóval nem unatkoztam . Arra gondoltam hogy nem lenne kedvetek újra egyesével versenyezni BSC-n? Sorba kivinnénk az összeset, mint anno amikor Banán felrakta ide a modok közé. Szerintem jó ötlet . Vélemény? (bepakolnám új verzióba, csak lekéne tölteni.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #640 Dátum: 2011.07.05 09:44 » |
|
Retro gaming xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #641 Dátum: 2011.07.05 16:57 » |
|
Nemvolt netem pár napig, és kutakodtam a gépen. Megtaláltam az összes BSC-t egy mappába, de az előző régebbi verzióra átrakva. A kecsapp Chalange is megvan teljes egészében, szóval nem unatkoztam . Arra gondoltam hogy nem lenne kedvetek újra egyesével versenyezni BSC-n? Sorba kivinnénk az összeset, mint anno amikor Banán felrakta ide a modok közé. Szerintem jó ötlet . Vélemény? (bepakolnám új verzióba, csak lekéne tölteni.) De nagyon gyorsan!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #642 Dátum: 2011.07.05 17:36 » |
|
Nemvolt netem pár napig, és kutakodtam a gépen. Megtaláltam az összes BSC-t egy mappába, de az előző régebbi verzióra átrakva. A kecsapp Chalange is megvan teljes egészében, szóval nem unatkoztam . Arra gondoltam hogy nem lenne kedvetek újra egyesével versenyezni BSC-n? Sorba kivinnénk az összeset, mint anno amikor Banán felrakta ide a modok közé. Szerintem jó ötlet . Vélemény? (bepakolnám új verzióba, csak lekéne tölteni.) Kész van már?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #643 Dátum: 2011.07.07 11:53 » |
|
Szeretnék egy modoló versenyt rendezni. Kíváncs lennék, mekkora az érdeklődés. Lenne megadva téma határidő stb.
|
|
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #644 Dátum: 2011.07.07 13:05 » |
|
Hector, Azon a versenyen valószínű számíthatsz rám.
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
|