-MH- Bennnii
|
|
« Válasz #765 Dátum: 2010.12.05 17:37 » |
|
Most a legend el van ájulva magától , hogy 2. a toplistán? Hát ne legyenek , még annyira se tartom őket mint azt a klánt aki őket követi a toplistán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Adam15
Veterán tag
Nem elérhető
Elmélkedő vándor a nagyvilágban
|
|
« Válasz #767 Dátum: 2010.12.05 18:01 » |
|
Most néztem hogy az FC felvette istent. Nagyot csökkent most a klán a szememben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MeekE
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Sztereoszuptikus Javaládé
|
|
« Válasz #768 Dátum: 2010.12.05 18:03 » |
|
Szerintem ez isten első klánja amit nem ő alapított!
Most az Oda helyett a MONSTER az ügyeletes lámaklán ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.12.05 18:12 írta Meeke »
|
Naplózva
|
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #769 Dátum: 2010.12.05 18:11 » |
|
Ennyire fáj, hogy átvették a jó szokásotokat? Amúgy a klánok akiket tisztelek: -ELIT-,Beton, -MH-, (-PRO-), -|H.S.P.C.|-, [M], HG [FC]
Megis lepődtem volna ha nem húzod ki a HG-t.
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
sTofii™
1337 tag
Nem elérhető
Legenda.?
|
|
« Válasz #770 Dátum: 2010.12.05 18:21 » |
|
Ennyire fáj, hogy átvették a jó szokásotokat? Amúgy a klánok akiket tisztelek: -ELIT-,Beton, -MH-, (-PRO-), -|H.S.P.C.|-, [M], HG [FC]
Megis lepődtem volna ha nem húzod ki a HG-t. Nem te lettél volna az egyetlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #771 Dátum: 2010.12.05 18:55 » |
|
Mi se vagyunk !Betonkez ü! vagy igen ? Nem. Csak ahoz a klánhoz tettem ! jelet amelyiket nagyon nagyon tisztelek!
|
|
|
Naplózva
|
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." by:Michael Schumacher
|
|
|
Mand.
1337 tag
Nem elérhető
Mandi Family Member ^^
|
|
« Válasz #772 Dátum: 2010.12.05 19:03 » |
|
Mellesleg az FC most lesz 1 éves.Ezzel szemben a Legend 2 hónapos.Innentől lehet vitatkozni melyik klán tapasztaltabb. Kösz a védelmet kungi, de csak azért vannak előrébb mert nálunk néhanyan (?) inaktívak. meg mikor leelőztek, azért vagy 2-3 tagunk azt érezte, neki most sürgösen legendesnek kell lennie. Én szerintem ezek a jó klánok:![FC]! , -(PRO)-, -H.G.-, !Betonkezü!,-E.L.I.T.-, -H.S.P.C.- (ezeket tisztelem is!) (Oda mit is mondjak róla hát nagyon Oda B@sz) Hát igen david. bár a betont felesleges ! jelekkel övezni, elég az [FC]-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #773 Dátum: 2010.12.05 19:24 » |
|
A Betont is kell mert az osztálytársam alapította és az volt az első klánom! (meg jófejek!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mand.
1337 tag
Nem elérhető
Mandi Family Member ^^
|
|
« Válasz #774 Dátum: 2010.12.05 20:31 » |
|
A Betont is kell mert az osztálytársam alapította és az volt az első klánom! (meg jófejek!)
ja értem. de az [FC] azé is jobb :PPPPP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-[H.G]- NO.1
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Fuck Yeah..l.. Etióp kisebbségi onbucman elnöke.
|
|
« Válasz #775 Dátum: 2010.12.05 23:04 » |
|
http://stickman.hu/page/?o=clan&f=2&id=4423&l=hunNa és mi a véleményetek az NW-ről? Engem már csak a név is zavar,hogy "New Word" [ A Word az World tudtommal ]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lemonizzle`*´
|
|
« Válasz #776 Dátum: 2010.12.06 00:09 » |
|
Csak a szokásos angoltudás. Nyáron még eléggé el voltak sasulva - aktuálisan el voltak odázva - a 90 valahány taggal, de már inaktív lett az egész klán. (New Word - Új Szó New World - Új Világ Szinte ugyanaz. )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.12.06 00:22 írta citrom »
|
Naplózva
|
lagzikandur.
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #777 Dátum: 2010.12.06 10:34 » |
|
A mesék ellen: http://stickman.hu/forum/index.php?action=profile;u=1073A moderátorokhoz lenne egy kérdésem, annak utána lehet-e nézni, hogy a regisztráció milyen IP-címről érkezett? (Ez csak azért érdekelne, mert a legrégebbi hozzászólásai a kisklános fórumokkal törölve lettek.) Illetve ez a IP-cím azonos-e Bőrével? Továbbá kettőjük hsz-ei egy IP-ről jönnek-e, és - amennyiben az oprendszernek és a keresőnek is utána lehet nézni -, azok megegyeznek-e? Hozzád pedig az lenne, hogy az osztálytársad miért nem szólt a felvételed mellett, illetve mivel tölti napjait? Felugorhatna a fórumra, és a játékba is! Szeretnék már (el)beszélgetni vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dr.KamikazEE
Vendég
|
|
« Válasz #778 Dátum: 2010.12.06 20:12 » |
|
Mért lehet,hogy ez a klán név lehet,hogy így gondolta EDIT: Megvan a 100 hsz. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #779 Dátum: 2010.12.06 21:51 » |
|
Hát vizilabdázik, tanul, assasin-ozik stb.. Már nem fog feljönni mert megunta és azt mondja hogy túl lassan fejlődik a játék. Azért a fórumra megpróbálom invitálni!
Mikor felvett az már nagyon régen volt vagyis akkor még nem is kellett felvenni csak be kellett írni a nevünk mellé a klánnevet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|