SnowFlake
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
[FC] Már 1 Éves!
|
|
« Válasz #1110 Dátum: 2011.02.03 17:15 » |
|
Az én magánvéleményem ez ügyben meg hogy nem kell bezárni minden kaput. Az a klán ami már egy éve egyben van megérdemli hogy legyen egy saját topicja. Söt nem hogy csak úgymond egyben van, de a top 10 nem is volt nélküle sose, és legutóbb is a top 3 ban volt. Tudom nem csak a top lista számít, de ezen lehet lemérni hogy élő-e, vagy 1 évtizede megalakult valami, ahol azóta alszik mindenki. Persze fórumozásba lehet nincs annyira top-on mint pl. ELIT., de mikor nekik lett, ott sem volt még ez oly erős, ha kicsit visszanéztek. Persze ez is csak egy magánvélemény..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
[M] Olivér
1337 tag
Nem elérhető
Exclusive Hunt
|
|
« Válasz #1112 Dátum: 2011.02.04 18:20 » |
|
Préda mért gondolod ezt?
Szerintem nem csak én gondolom ezt..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mand.
1337 tag
Nem elérhető
Mandi Family Member ^^
|
|
« Válasz #1113 Dátum: 2011.02.04 18:36 » |
|
Igazad van Prödy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #1114 Dátum: 2011.02.20 11:46 » |
|
Egyetértek ez a két klán nem lesz hosszú életű főleg istené mind a ketten alapítottak legalább 10 klánt és mindegyikből kiléptek vagy feloszlatták mert éppen nem ment jól! Még egy vélemény szerintem azért lettek ilyen kevesek a killek mert bénák voltak nem azért mert nagyon prok voltak. Esetleg mind a 2 klánból csak 2 tag volt jelen.
|
|
|
Naplózva
|
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." by:Michael Schumacher
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #1115 Dátum: 2011.02.20 12:39 » |
|
Én arra gyanakszom, hogy Isten, és Legendarys ugyan az a személy.
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
Nesh.
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1116 Dátum: 2011.02.20 12:50 » |
|
Nem. Ha az lenne én tudnék róla. Egyébként meg, legend "MuOnline"-ozni készül, csak van valami a gépével és nem indul neki. Stickmant megunta.
|
|
|
Naplózva
|
sajtoskrumplit enni egy puncipöcögtető bizbasszal a kezedben és közben a tányér melett ami egy puncinvan nem akármiyen élvezhető érzést ad,egy uborka! (blush)
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #1117 Dátum: 2011.02.23 21:48 » |
|
Ha megbocsátotok, törlöm az offot...
Megtörtént. Nesh és Kung hsz.-át direkt hagytam meg.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
SnowFlake
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
[FC] Már 1 Éves!
|
|
« Válasz #1118 Dátum: 2011.02.24 19:53 » |
|
A javaslatom hogy a fórummal rendelkező klánokat meg kellene kérdezni, és megszavaztatni velük mit szólnának a bővítéshez. Nem igazán értem miért kell úgymondd bezárni egy kaput ha a kapu előtt ilyen jó kis társaság áll mint az [FC]. Tudom hogy nem most lett így határozva hogy NO több fórum, de éppen ezért kellene felülvizsgálni a dolgot, hátha van már egy arra érdemes klán aki megkapja. Az hogy ne legyen másnak mert " csak " , nem igazán kielégítő válasz. Ha azt mondjátok a feltétele az legyen hogy x múltja legyen, vagy x tagtól ne legyen benne több, vagy kevesebb, és a tagoknak is legyen már itt töltött ideje elegendő, meg a fórumon is nagyrészt aktívkodjon, akkor OKÉ. A klán megtesz mindent hogy hozza a feltételeket, ha nem tudja akkor nem felelt meg, de nem azért mert pár hónappal később alakultak. Persze tényleg olyan feltételek kellenek hogy valóban meg kelljen dolgozni tagságért, mert valóban nem az a cél hogy minden sebtében összehozott klán kapjon fórumot, de a Fight Club már nem egy ilyen klán. THX : Snow
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #1119 Dátum: 2011.02.24 21:53 » |
|
Szerintem megérdemelnétek.
|
|
|
Naplózva
|
ööö ez egy aláírás akar lenni?
|
|
|
Mand.
1337 tag
Nem elérhető
Mandi Family Member ^^
|
|
« Válasz #1120 Dátum: 2011.02.24 22:07 » |
|
A javaslatom hogy a fórummal rendelkező klánokat meg kellene kérdezni, és megszavaztatni velük mit szólnának a bővítéshez. Nem igazán értem miért kell úgymondd bezárni egy kaput ha a kapu előtt ilyen jó kis társaság áll mint az [FC]. Tudom hogy nem most lett így határozva hogy NO több fórum, de éppen ezért kellene felülvizsgálni a dolgot, hátha van már egy arra érdemes klán aki megkapja. Az hogy ne legyen másnak mert " csak " , nem igazán kielégítő válasz. Ha azt mondjátok a feltétele az legyen hogy x múltja legyen, vagy x tagtól ne legyen benne több, vagy kevesebb, és a tagoknak is legyen már itt töltött ideje elegendő, meg a fórumon is nagyrészt aktívkodjon, akkor OKÉ. A klán megtesz mindent hogy hozza a feltételeket, ha nem tudja akkor nem felelt meg, de nem azért mert pár hónappal később alakultak. Persze tényleg olyan feltételek kellenek hogy valóban meg kelljen dolgozni tagságért, mert valóban nem az a cél hogy minden sebtében összehozott klán kapjon fórumot, de a Fight Club már nem egy ilyen klán. THX : Snow
Remélem, átgondoljátok. Szerintem megérdemelnétek. Na, ma jókedvűen fekszem le aludni Egyébként melyik klán a legnagyobb konkurense az [FC]-nek?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.02.28 18:01 írta [FC] Mandarin bá' »
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #1121 Dátum: 2011.02.24 22:13 » |
|
Már nem azért... De mért nekem mondod? Bolinton vagy Alexen múlik, legalább is az alfórum létrehozása. Felőlem egyébként tök8, csak ne az legyen, mint a HG-nál.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #1122 Dátum: 2011.02.24 22:18 » |
|
Az teljes mértékben igaz, hogy jó ki társaság vagytok, de egy fórum nagy felelősséggel jár, és nem biztos, hogy a jó irányba terelnétek a dolgokat.Sajnos ez a HG-nál be is teljesült.
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #1123 Dátum: 2011.02.24 23:33 » |
|
Szerintem ahhoz még kéne nektek egy jó pár hónap, és idővel lenne nektek fórum, de szvsz, ahhoz még sok kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #1124 Dátum: 2011.02.25 08:20 » |
|
Az teljes mértékben igaz, hogy jó ki társaság vagytok, de egy fórum nagy felelősséggel jár, és nem biztos, hogy a jó irányba terelnétek a dolgokat.Sajnos ez a HG-nál be is teljesült.
Pontosan így van.Azt senki nem vitatja szerintem,hogy a legtöbb esélyetek nektek van,viszont van a klánban 1-2 emberke aki az ész osztásánnál kicsit hátul állt,és ők lehetnek azok akik miatt esetleg nem kaphatok majd fórumot.Egyébként is jó pár ember döngeti a mellét a klánban ,hogy az FC milyen jó klán,csak épp azt felejtik el,hogy az nem nekik köszönhető, hanem olyan embereknek a klánban mint pl Snow aki nagyon jól vezeti a klánt.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
|