Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #30 Dátum: 2009.05.05 23:50 » |
|
Ok gyerekek ez fasza, ötletem támadt, ami itt elhangzott azt szépen le lehet írni egy topikba klánok, ahol jártam.. bár ez így túl off lenne.. Klánjaim története? Ez megfelel, de még megvitatNÁM valakivel, ha nem aludna, mert még 8ikos..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Gaara
|
|
« Válasz #31 Dátum: 2009.05.06 16:49 » |
|
Szerintem fölösleges ezeket mégegyszer leirni. Itt szépen szinte off nélkül le vannak irva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Horcza
|
|
« Válasz #32 Dátum: 2009.05.12 22:37 » |
|
hát az én karrieremben(öhm lol) több klán is szerepelt
1. -|H.E.S.|- ami feloszlott
2. -|H.S.P.C.|- még meg van
3. (-PRO-) detto megvan
4. -|H.S.P.C.|- (talpraállítás)
5. -MH- réges-rég
6. (C.C.B.)
7. újra -MH-
őő nem hagytad ki az FL-t? Meg az összes nevedet is felsorolhatnád Am én: 1. (C.C.B.) alapító, vezér, feloszlató... 2. (-PRO-) Szerintem sokáig leszek itt. Jóóóó sokáig. Grat POD, ennyit a te "MF örökké" féle ígéretedről -.-
|
|
|
Naplózva
|
\M/etál az ész
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #33 Dátum: 2009.05.13 07:06 » |
|
Grat POD, ennyit a te "MF örökké" féle ígéretedről -.-
Azt azért hadd döntse már el Ő, hogy beakar -e lépni egy klánba, már bocs.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #34 Dátum: 2009.05.13 13:11 » |
|
Hát de akkor miért mondogatta mindig,hogy MF?Ebből is jól látszik,hogy már,amikor a CCB-t bezárta,tudta jól,hogy klánba fog lépni.Amúgy még mindig sehol nincs leírva,hogy POD jelentkezett volna,és hogy felvették.Csak azt vettem észre,hogy hirtelen beleszól a klánügyekbe.Meg egyszer felmentem serverre,és láttam,hogy (-PRO-) POD...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #35 Dátum: 2009.05.13 14:11 » |
|
Íme: Hello all! Szeretnék jelentezni! - Bő 1 éve jáccok. - Kedvenc fergyvereim: az összes, mindent szeretem, és mindegyikkel (többé-kevésbé) jó vagyok, 3-ból wickedem is volt. - Napi kill 100 körül mozog átlagban... Lécci vegyetek fel. (igen, lemondtam az mf-ségről, és nem is bánom.) szerk: és szerintem krvára nem kéne emiatt szekálni mást. Nem okoz szerintem senkinek se kárt, hogy ő belép egy klánba. Ha neki mégis ehhez van kedve, nyugodtan tegye. Nem ragaszkodhat az ember mindig egy dologhoz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009.05.13 14:16 írta -MH- EE.one »
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #36 Dátum: 2009.05.13 15:46 » |
|
Akkor bocs,visszaszívom. Pedig akkormég rendesen olvastam a PRO fórumot is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #37 Dátum: 2009.05.13 15:51 » |
|
Azért ad egy megítélést az ilyen ígéretek sora is..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Horcza
|
|
« Válasz #38 Dátum: 2009.05.13 16:47 » |
|
Grat POD, ennyit a te "MF örökké" féle ígéretedről -.-
Azt azért hadd döntse már el Ő, hogy beakar -e lépni egy klánba, már bocs. Lépjen be, nem érdekel, ő dolga. De akkor ne ígérgessen.
|
|
|
Naplózva
|
\M/etál az ész
|
|
|
The boy who tried to destroy the world
|
|
« Válasz #39 Dátum: 2009.05.13 18:17 » |
|
Hát igen mindenki kilép egy klánból azt mondja örökké mf leszek.. Egyenlőre csak oli tartotta be szerintem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009.10.02 14:39 írta Lala »
|
Naplózva
|
|
|
|
POD
|
|
« Válasz #40 Dátum: 2009.05.13 19:28 » |
|
szArintem Am 1,5 hónap mf-ség is elég sok nem? Mongyuk én nem fogom úgy váltogatni a klánokat mint leo. Max 2-ben leszek, ez a második. Amikor megalapítottam a ccb-t, tudtam, nagyon jól tudtam, hogy fel fog oszolni. Már a megalapításakor "bele volt programozva", hogy szar lesz. Nem voltak elveim, sem célom ezzel a klánnal, időtöltésnek jó volt, és élveztem is. Főleg azért volt szar, mert semmien más játékban, sehol nem alapítottam semmien klánt, és ez volt az első, így hát tudtam hogy ilyen nem cuki vége lesz. Am 1általán nem mondtam hogy: "igérem hogy MF leszek", csak kijelentettem, nem ígértem. Keressétek meg csak a hszeim között, hol ígértem ilyet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #41 Dátum: 2009.05.13 20:07 » |
|
Lala,én meg se ígértem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leo
|
|
« Válasz #42 Dátum: 2009.05.13 20:10 » |
|
szArintem Am 1,5 hónap mf-ség is elég sok nem? Mongyuk én nem fogom úgy váltogatni a klánokat mint leo. Max 2-ben leszek, ez a második. Amikor megalapítottam a ccb-t, tudtam, nagyon jól tudtam, hogy fel fog oszolni. Már a megalapításakor "bele volt programozva", hogy szar lesz. Nem voltak elveim, sem célom ezzel a klánnal, időtöltésnek jó volt, és élveztem is. Főleg azért volt szar, mert semmien más játékban, sehol nem alapítottam semmien klánt, és ez volt az első, így hát tudtam hogy ilyen nem cuki vége lesz. Am 1általán nem mondtam hogy: "igérem hogy MF leszek", csak kijelentettem, nem ígértem. Keressétek meg csak a hszeim között, hol ígértem ilyet. jól van mostmár elég lesz... ugy érzem már kaptam érte eleget és már a ....-om tele van hogy ezzel kell cseszegetni a másikat. Akinek nem tetszik az menjen hangyát szedni boxkesztyűbe
|
|
|
Naplózva
|
Látom, hogy az emberek céltalan bolyongnak mindegyik része akar lenni csak a bolygónak Az idő kapujánál egyre többen tolongnak az órát nem állítják meg,hiába kopognak. /Tibbah/
|
|
|
(-PRO-) Gaara
|
|
« Válasz #43 Dátum: 2009.05.13 20:32 » |
|
Hát igen mindenki kilép egy klánból azt mondja örökké mf leszek.. Egyenlőre csak oli tartotta be szarintem.
Eddig én is betartottam és ezután is be lesz. Mivel én már kb 1 éve vagyok PRO-s és ez nem fog változni. És én már a Fear Lords előtt is PRO-s voltam, ugyhogy tovább voltam egy klánba mint Oli. Erre büszke vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
The boy who tried to destroy the world
|
|
« Válasz #44 Dátum: 2009.05.13 21:11 » |
|
Nekem mindegy, hogy melyik klánba vagytok már nem nagyon érdekel ez a dolog mindenkinek van joga váltogatni a klánokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|