Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #75 Dátum: 2009.10.07 16:04 » |
|
O.O Erre nem is emlékeztem.. Pedig egyszer mondta még foxy Én tudok. Jómagam? Ja meg Pisti, meg Márk meg EE meg ki nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #76 Dátum: 2009.10.07 16:07 » |
|
Hát én krva szimpatikus vagyok... fórum fele ha egyszer élőben látna, szerintem addig ütne, ameddig nem prédikálok bűneimről (ami nagyrészt bunkóságomon alapszik)... De ez nem ide tartozik, csitt Iván!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009.10.07 16:25 írta EE.one »
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
Leogardrób
Felfüggesztett
Nem elérhető
|
|
« Válasz #77 Dátum: 2009.10.08 20:00 » |
|
sztem az a klán a jó ahol nem bunkók ha belépsz és nem kell 10000 kill min.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Hippo
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
master of weapon :D leader of hippos :)
|
|
« Válasz #78 Dátum: 2009.10.09 18:17 » |
|
Ez hülyeség szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
Pajesz a viziraider! A lagg nem ismer határokat
|
|
|
|
(-PRO-) Hippo
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
master of weapon :D leader of hippos :)
|
|
« Válasz #80 Dátum: 2009.10.09 18:28 » |
|
ki az a bölcs aki azt mondta hogy a pro olyan király? Bár nekem ez a klánosdi kezd fárasztó lenni és gondoltam má rá hogy magányos farkas lészen.
|
|
|
Naplózva
|
Pajesz a viziraider! A lagg nem ismer határokat
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #81 Dátum: 2009.10.09 18:31 » |
|
Hah! Akkor most egy kérdésem lészen: mit értetek mindig az alatt, hogy a klánosdi fárasztó? Én még sohase fáradtam bele a klánoskodásba (amikor meg ki akartam lépni az MH-ból, az nem emiatt volt, hanem csak úgy... biztos másik klánba mennék).
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #82 Dátum: 2009.10.09 18:34 » |
|
Vezetőként tényleg fárasztó.De egy mezei tagnak nem tudom,hogy mi a gondja.Meg egyáltalán,senki nem kötelezte,hogy klántag legyen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Muman
Rendszeres látogató
Nem elérhető
King of Láw
|
|
« Válasz #83 Dátum: 2009.10.09 19:02 » |
|
Én most nem tudom hogy melyik klán a legjobb,itt az a lényeg,hogy melyik klánban vannak rendes emberek.De mindenki döntse el melyikbe akar menni.De azért nekem a -| H.S.P.C |- lesz az igazi,úgyérzem;)
|
|
|
Naplózva
|
"Én csak annyit tudok mondani,hogy az élet egy unalmas game"
|
|
|
(-PRO-) Gaara
|
|
« Válasz #84 Dátum: 2009.10.09 19:32 » |
|
vagy mert PRO-ba olyan pro-k vannak?
Na ezt nem veszem sértésnek.De kérlek magyarázd el. Hisz ez a mondatod hülyeség.Itt a legjobbak vannak.Tényleg azok akik a stickben naggyon jók és aktívak is (javarészt)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Muman
Rendszeres látogató
Nem elérhető
King of Láw
|
|
« Válasz #85 Dátum: 2009.10.09 19:47 » |
|
Gaara igen,nálatok tényleg sokkal több olyan ember van,akir elég jól ismerek és jófejek,de hát ha itt sikerült belépnem a klánba,nálatok meg nem.Most ne úgy vedd hogy "öri-hari"
|
|
|
Naplózva
|
"Én csak annyit tudok mondani,hogy az élet egy unalmas game"
|
|
|
|
(-PRO-) Gaara
|
|
« Válasz #87 Dátum: 2009.10.09 20:02 » |
|
Én eddig abban a hitben éltem,hogy a pro-szó azt jelenti,hogy nagyon jó valamiben.Javítsatok ki ha tévedek Tehát egyáltalán nem szántam sértésnek.
Nem értem.Itt meg mult idöben mondtad.Remélem csak véletlenül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #88 Dátum: 2009.10.10 09:11 » |
|
McBaszlak meghívott a(z) (-MKP-) klánba! A klán adatlapjának a megtekintéséhez klikk ide! (Ha nem kérsz több klánmeghívót, kikapcsolhatod a "Profilom szerkesztése" oldalon!)
Hello.Meghívlak a klánomba.A legjobb klán a sticktörténelemben.Tele profi playerekkel.Cw-n elverünk bárkit.Legyen az [TIM],(-PRO-) vagy bármi. Azigen Ezt,így nekem küldeni kicsit se fail
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #89 Dátum: 2009.10.10 09:21 » |
|
Ez nagyon dúrva xD és ezt télleg neked küldte?
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
|