(-PRO-) GamehunteR
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2009.07.28 16:22 » |
|
azért ilyen kicsi, mert így találtam a datában xD, amúgy nem rajzoltam hanem kerestem egy képet amin egy taxi felirat van, és kimásoltam a taxi feliratot xD amúgy jobb ha nagyobb felbontásban van skin???
EDIT: csináltam egy ujjabb law skint, a legelső hsz-ben bent van..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009.07.28 20:37 írta gamehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2009.07.29 18:28 » |
|
Boccs a dupla hsz-ért, de szerintem megérdemli a közleni valóm =) Csináltam egy PRO-s m4-et és MP5-öt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor

Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2009.07.30 18:07 » |
|
Nem próbáltam őket, de SÁRGA EMPÉ5?! Hülye vagy?  A másik nem tetszik.. De ez nagyon nem jön be.. empéöt azért fekete mert közelharci rejtekfegyver, hogy így is fogalmazzak.. azaz könnyen tűnik el a sötétben, ezért se sárga 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2009.07.30 22:00 » |
|
most nem olyan skint csináltam ami hasznos.. pl h korom fekere, hanem olyat ami 'szép' vagyis jól néz ki stb....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2009.09.02 16:10 » |
|
Bocs a dupla hsz-ért, de az előzőt régen írtam, és a téma is más... valamenyire.. szóval, arról lenne szó hogy csináltam a szivarból egy pipát... http://addat.hu/39594a04/szivar.zip.htmlA tömörített fálj tartalmár másold be a Stickman/data/hs mappába és cseréld ki a szivar fájllal... Így sajnos nem lehet ölni, csak dísznek jó 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2009.09.02 16:11 » |
|
Képet kaphatunk? 
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2009.09.02 16:17 » |
|
Nem tudok, mert progit amit használok nem enged rendes betűket gyorsbillentyűnek beállítani.. és így kilép.. amm mondtam h nem jó a PrintScreen.. de lehet h lesz alkalmam könyvtárba menni... és akk ott took képet készíteni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kléni
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2009.09.02 16:19 » |
|
Más ember? 
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2009.09.02 16:20 » |
|
Próbálkozom .... ha van kép azonnal felrakom... EDIT: Áh olyan gagyi lett, inkább nem is rakok fel képet.. aki akarja kipróbálja aki nem az nem.. enyi..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009.09.02 16:44 írta (-PRO-) gamehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2009.09.04 22:49 » |
|
Alkottam egy saphát aminek a tetején egy propellet szerű dolog van http://addat.hu/459e3478/propelleres_sapka.wings.htmlKépet nem tudok szolgáltatni mert azt írja h nincs szerver vagy mi.... és megnéztem de a botok sem akarnak mikulás sapit hordani  Ha valaki tud képet adni azt megköszönném mert lehetséges hogy holnap nem érek rá... lehet hogy igen.. nem tudom  akinek van kedve fényképezhet 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2009.09.04 22:53 » |
|
Nem tudom,hogyan csináltad,de én az ilyen fejfedős modoknál minden fejfedő helyére berakom az enyémet,hogy mindenkin látszódjon.És akkor nem a mikulássapkás embereket kell kergetni  EDIT:Amúgy most tényleg nincs server
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2009.09.04 23:07 » |
|
Bár nem ide tartozik, de épp áramszünet van Pityuéknál ... Pár percenként jelentkezik ki-be. Szóval ezért nincs most szerver. Szomorú :\
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel. 
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2009.09.05 08:39 » |
|
Nem tudom,hogyan csináltad,de én az ilyen fejfedős modoknál minden fejfedő helyére berakom az enyémet,hogy mindenkin látszódjon.És akkor nem a mikulássapkás embereket kell kergetni  EDIT:Amúgy most tényleg nincs server én a mikulás sapka helyére raktam be, ezért mondtam.... én nem raktam be 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Steel2
Új
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2009.09.27 16:51 » |
|
Nagyon jók lettek de sztnem én kiemelem a quad és a szerintes "teches" sniper tetszi ka legjoban de mondjuk télleg teches .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|