TimeMaster
|
|
« Válasz #15 Dátum: 2009.04.25 14:01 » |
|
Nekem a PC-s játékok tetszenek általában letőltők ezt-azt de it van a kedvencem Wanted Weapons of Rate:Gyilkolos játék,el lehet leni velle,az időt is meg lehet álitani.Nekem ez tetszik a legjobban.
|
|
|
Naplózva
|
|/|432_|0664|_4|245?
|
|
|
WyshmasteR
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2009.04.25 16:04 » |
|
PC valve összes játéka De leginkább team fortress 2. Jah,és ki ne hagyjam az abszolútabszolút favoritom:The godfather I,II A legjobbak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pisti
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2009.04.25 16:41 » |
|
Elég ritkán játszok(van jobb dolgom is),de akkor Trackmania.Abból is a Nations Forever.Tetrának mutattam,ő már rászokott Szóval akit érdekel,az keressen rá youtubeon,vagy gúglin. Azta, ez tényleg klassz kis(? ) játék Még 20 perc, és ki is próbálom
|
|
|
Naplózva
|
"Alea iacta est."
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2009.04.25 20:27 » |
|
Sose volt gyermekkorotok?
De. Whacky Wheels. De azt nonstop. Másik meg a Heroes of M&M. Abból is 3., 4. rész. 5.-et nem szeressük.
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
Capoeira
Vendég
|
|
« Válasz #19 Dátum: 2009.04.26 09:29 » |
|
Hmm... PC: Stickman Warfare, Star Wars-Jedi Knight: Jedi Outcast PS2: Tekken 4-5, GTA San Andreas, God Of War 2
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009.04.26 09:32 írta Capoeira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Calmarius
|
|
« Válasz #20 Dátum: 2009.04.26 11:50 » |
|
Sose volt gyermekkorotok? Dune1-2. Bár két külön kategória a két játék, még mindig szívesebben előveszem, mint bármi mást (csak most nicns olyan PC-m, amin el bírom indítani) Amit még imádom/imádtam: Total Annihilation (aki nem ismeri, az nézzen mélyen magába) Empire Earth (szerintem jobban sikerült, mint az AOE1-2 [a három pocsék], csak a grafika csúnyácska - korai 3D RTS) Imperium Galactica 2 (furcsa, az egyet még csak nem is láttam soha) FarCry (az egy, és csakis az egy, és nem is Crysis. Nem elírás, FarCry) Cossacks (owned) HL2 (mert el tudtam indítani MX440-en, és még úgy is gyönyörű) GTA Vice City (nem részletezem, miért nem SA) NES: Bomber King Super Mario Tank Galaxian (aki nem tudja, mi az a NES, annak nem volt gyermekkora - meg is szerkesztem a szavazást, ha nem baj) Egyébként szétnézve az eddigi HSZ-eken, valahogy nem tűnik túl öregnek a community. Bár láttam egy MOHAA-t, ami szerintem érdemel tőlem is egy szavazatot, bár én nem szerettem, nem volt igazi 2.VH fílingje, sokkal inkább a COD akkor. Megemlíteném még a Need for Speed Hpt Pursuit2-t (de csak mert valaki írta az MW-t), ugyanis ebben a játékban még lehetett rendőrködni, nem kellett tuningolással pepecselni, és százmilliós verdákkal lehetett az aszfaltot szaggatni a zsaruk előtt. Aki nem a 80-as években született, azok nemigazán játszottak az akkori nintendóval... Így "nem volt gyerekkoruk". A sticken nagyjából 92-96-os születésűek vannak zömében... Én is akkor játszottam először nintendóval, mikor már teljesen ki volt menve a divatból, és leárazva 1-2 ezerért lehetett kapni, itt ott a vegyes piacon. (kb. 14 éves koromban), ha ez nincs, sose fogom megtudni, hogy mi az a Super Mario... Rá pár évvel gépem lett, és így játszottam az akkorra már szintén lefutó Age of Empires II-vel. Az Empire Earth-szel meg most szoktam néha Hamachin.
|
|
|
Naplózva
|
foo.cpp(5) : warning C4996: 'Calmarius' was declared deprecated calmarius.h(666) : see declaration of 'Calmarius' Message: 'This function or variable may be unsafe. Consider using fradi instead. To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_DEPRECATE. See online help for details.'
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #21 Dátum: 2009.04.26 11:58 » |
|
Öhm, hát izé ... '89-es vagyok, még kisiskolás koromban kezdődött a NES korszak nekem, így tudom értékelni a dolgot. Imádtam. És 19-edik születésnapomra egy újat kértem, mivel a régiek már sorra tönkrementek. Igen, még mindig gyártják, és lehet kapni. Szerintem mai napig érdemes belefektetni azt a pár ezer forintot
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
balaskas
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 2009.04.26 14:09 » |
|
csak PC: Battlefront2 (Mert lövöldözős és......mert lövöldözős) SWAT4 (lövöldözős ) Oblivion Gta:San Andreas Van még egy csomó játékom de mindet meguntam meg ki akasztottam és ezekkel is alig játszok csak néha.Amúgy inkább neten játszok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tetra
1337 tag
Nem elérhető
Fórumremete
|
|
« Válasz #23 Dátum: 2009.04.26 15:40 » |
|
Én most csak PC-s játékokat írok, mivel engem a konzolok nem fogtak meg igazán. Bár nem a kedvencem, azért megemlítem a IG első részét, mellyel azért egészen eljátszogattam. (pedig beleillek a fent említett '92-'96osok táborába) Természetesen innen csak egy lépés az IG2-mellyel még most is szívesen játszanék, ha nem a vista engedné. Szintén korai játékok a AoE első része, kiegészítője. Nem maradhat le a listáról a második sem, mivel azt máig sem untam meg. EmpireEarth: Nagyon szívesen játszottam vele, főleg a hadjáratai voltak fílingesek. A második része szörnyű, a harmadikat meg sem próbáltam. De a kedvenceim mindig is a SW-s játékok voltak: JK. Jedi Outcast, Academy, Battlefront, Republic Commando... A Céh 2. És jut eszembe: itt senki nem ismeri a Theocracy-t?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #24 Dátum: 2009.04.26 15:44 » |
|
De a kedvenceim mindig is a SW-s játékok voltak: JK. Jedi Outcast, Academy, Battlefront, Republic Commando...
A JK-kat én is szerettem, a mai napig imádok jáccani velük. Jah és persze HALO, csakis XBoxon. És ha már XBox, akkor Fusion Frenzy, a legnagyobb partygéjm.
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #25 Dátum: 2009.04.26 15:47 » |
|
És jut eszembe: itt senki nem ismeri a Theocracy-t?
Dehogynem. De sose tudtam csak az első spanyol támadást megállítani. A másodiknál már mindig leölték a seregem ...
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
green
|
|
« Válasz #26 Dátum: 2009.04.26 17:38 » |
|
Hát én játék téren eléggé le voltam, és le vagyok maradva Tavaj játszottam először a HL-al, és most játszok a Hl2-vel Amúgy tetszenek ezek a játékok, mert gondolkodni is kell benne ebből a szempontból jobb a hl2 szerintem (bár grafikailag hagy némi kívánnivalót ). Hogy milyen játékok tetszenek? A SimCity 4 már rég megtetszett, sajnos soha nem tudtam jó várost építeni. A Societies pedíg túl könnyű. Kicsit régebbról: talán a simcity 1-et ismertem még a sorozatból, de az akkora IQ-t igényel, amekkora nekem talán most sincs. Battlefield 1942, Vietnam-ot nyomtam még, de sajna most a 2142 nem megy... (cd kód regisztrációs hibák) A Black&White 1-2-vel is angyon szerettem játszani - istent játszani ki ne szeretne NFS-ből Hot Pursuit - ez nem tetszett igazán. Carbon-t nem volt idegzetem végigvinni. Természetesen gta2-san andreas (hamarosan is meglesz IV), de a III-nak van a legjobb hangulata. A többi amivel játszottam még, azok ilyen "nagyon jó" játékok, szóra sem érdemesek. Mostanában még Stickman természetesen
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009.04.26 17:44 írta green »
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #27 Dátum: 2009.04.26 17:41 » |
|
Régi konzolokra válaszom: '96-os vagyok, de szeretek játszani az olyan játékokkal, amiket apukám eltett nekem Pl a Wolfenstein, a Doom, Super Mario. Ha nem törtem volna szét, talán még ma is játszhatnék a zeldával
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #28 Dátum: 2009.04.26 17:43 » |
|
Sim City.. Abba is mi volt az értelmes? Építed a város azt ennyi.. -.-" Rosszabb mint a travian.. Praetorians. Ismeri valaki? Egy egész jó kis feelinges stratégiai game, amit úgy szint lehet multizni. Haverokkal szoktam tolni néha hámácsin.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
green
|
|
« Válasz #29 Dátum: 2009.04.26 17:47 » |
|
Sim City? hát, ha csak néhány mostani polgármester játszott volna vele... de úgy látszik egy se
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|