POD
|
|
« Válasz #255 Dátum: 2009.12.22 17:45 » |
|
Day of Defeat 1.3, és/vagy Day of Defeat Source Második világháborús; Amerikaiak (Allies) vs. Németek (Axis). (1.3-ban vannak angolok is). Az 1.3-ban sokkal több fegyver van, viszont a Sourcenak sokkal jobb a grafikája, részletesebbek a pályák. Kedvenc fegyvereim: Sniper, Thomson, Bar, Machine Gunner, Rifle Itt egy DoD 1.3 videó, amit unalmamban csináltam. http://www.youtube.com/watch?v=Q1X-HmenO6o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
The boy who tried to destroy the world
|
|
« Válasz #256 Dátum: 2010.01.01 01:35 » |
|
Most én elkezdtem Day of Defeatozni.... Meg most már DeathMatch Classic.. Ja, meg a Conditon Zero-t hogy hagyhatattam ki...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.01.01 02:19 írta Lala »
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #257 Dátum: 2010.01.01 01:36 » |
|
Én pedig a Divinty 2 - Ego Draconis -t. Senkinek sem ajánlom. Nagyon vontatott a játékmenet már az elején is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #258 Dátum: 2010.01.01 15:56 » |
|
Én pedig a Divinty 2 - Ego Draconis -t. Senkinek sem ajánlom. Nagyon vontatott a játékmenet már az elején is.
Átlag player mind ezt mondja a normális RPG-kre.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
ricsi12alma
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #259 Dátum: 2010.01.16 21:02 » |
|
CoD CoD 2 CoD 3 CoD 4 (Modern Warfare(r)) CoD 5 (World at War) CoD 6 (Modern Warfare(r))
|
|
|
Naplózva
|
Imperare sibi maximum imperium est. /Önmagán uralkodni a legnagyobb uralkodás./
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #260 Dátum: 2010.01.16 21:53 » |
|
Egyetlen szó: Spore. Tegnap kezdtem el játszani, és gyakorlatilag elvesztettem az időérzékemet. Nagyon bánom, hogy nem kap akkora figyelmet, mint amekkorát fejlesztésekor kapott, mert ez a játék zseniális lett. Beszippant. Ahogy keveri azt a sok játék műfajt, az nagyon tetszik. És még ráadásul cuki is a játék ^^ XD
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #261 Dátum: 2010.01.16 22:42 » |
|
Naigen, én is rengeteget toltam anno. Asszem még midig fent van. Lehet kezdek egy új kampányt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KeTC |-||_| P
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Paradicsomszószmaster
|
|
« Válasz #262 Dátum: 2010.01.16 22:47 » |
|
Én régebben sporeoztam rengeteget, többet, mint most sticket. Azóta újra lett installálva a gép. De van egy vidim, amiben egy gigászt ölök bugból.(le se szrt, de 3negyed órán át lőttem )
|
|
|
Naplózva
|
Én vagyok a ketchup a szenyádon, vigyázz mert kicsurgok!
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #263 Dátum: 2010.01.17 00:20 » |
|
Höhö, gigászt én is öltem, minden fázisban! Lényfázisaban úgy lehet bug nélkül, hogy 3 erősen köpő vad lényt (250hp) a falkádba csalsz, és te is erős köpéssel szerelkezel fel, azán szépen messziről legyakod, ha túl közel ér, akk kicsit arrébb futsz/repülsz és ezt egy darabig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bence113
|
|
« Válasz #264 Dátum: 2010.01.17 00:31 » |
|
jó darabig, 1000élet, ha jól emlékszem 5öt sebzel max, akkor 5en 40et kell belelőni én is sokat játszottam Spore-al, jó játék bár sok mindent hiányolok belőle, nincsenek a végigjátszások között sok különbségek, és sokadjára már nagyon egyhangú, nekem lenne ötletem mi legyen a 2-ben ha lesz
mostanában játszok: Medieval 2 - Total war Rome - total war Colin Mcrae Dirt Titan Quest - Immortal Throne
engem mind a négy játék órákra képes volt magába szívni, ajánlom őket
|
|
|
Naplózva
|
ATI Radeon HD 4870 512MB Intel Core2 Duo CPU E7400 2.80 GHz 2.00GB RAM Le:14Mbit/s Fel:1Mbit/s ne kattints ide!
|
|
|
hph01
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
SW Bajnokság 61.-ik
|
|
« Válasz #265 Dátum: 2010.01.18 18:19 » |
|
Most játszottam ki a Torchlight-ot! Nagyon jó! A Spore nekem nem tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #266 Dátum: 2010.01.19 16:52 » |
|
Most játszottam ki a Torchlight-ot! Nagyon jó! A Spore nekem nem tetszett. Akkor se szedem le a Torchlight-ot, mégha Diablo-koppincs is. Ma csak 3-an szapultak ezzel.
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #267 Dátum: 2010.01.19 17:30 » |
|
Most játszottam ki a Torchlight-ot! Nagyon jó! A Spore nekem nem tetszett. Akkor se szedem le a Torchlight-ot, mégha Diablo-koppincs is. Ma csak 3-an szapultak ezzel. LoL? A Torchlight egy csúnya fricska a D3-nak :] Igazából mindent tud, amit a Diablo folytatása, csak épp sokkal gyorsabban kész lettek vele. Én még buggal sem találkoztam benne
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
hph01
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
SW Bajnokság 61.-ik
|
|
« Válasz #268 Dátum: 2010.01.20 18:52 » |
|
Most játszottam ki a Torchlight-ot! Nagyon jó! A Spore nekem nem tetszett. Akkor se szedem le a Torchlight-ot, mégha Diablo-koppincs is. Ma csak 3-an szapultak ezzel. LoL? A Torchlight egy csúnya fricska a D3-nak :] Igazából mindent tud, amit a Diablo folytatása, csak épp sokkal gyorsabban kész lettek vele. Én még buggal sem találkoztam benne Én se! Teljesen elvagyok vele, pedig nem nagyon szeretem az RPG-ket, míg a testvéremnek pont nem tetszik, pedig ő meg pont szereti az RPG-ket! Ja, a Gamestaron meg szavaztam az Év legjobb multiplayer részben a Stickmanre! Meg a testvérem is! Van 2 szavazat! Holnap szólok, hogy bekerült-e a TOP 5-be!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy
Vendég
|
|