Ferdinánd
Felfüggesztett
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 2009.09.04 20:20 » |
|
S.K.R Stickman központi Rendőrség
Mindenkit várok a klánomban.Jó társaság 9. hely a toplistán egyedi medálok klánhonlap edzések programok stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nuclear
Rendszeres látogató
Nem elérhető
"Anarchista vagyok nem szégyen! Inkább dicsőség"
|
|
« Válasz #46 Dátum: 2009.09.04 20:20 » |
|
Töröld a topikot azt minden rendben lesz. Azért nem mindenki gyökér mert ha az lenne akkor te is beleszámítanál. Ferdinánd ne reklámozd a klánunk mert sokaknak ez nem tetszik. Majd a játékba reklámozzuk sztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #47 Dátum: 2009.09.04 20:23 » |
|
Nem az nem tetszik, hogy reklámozzátok, hanem ahog reklámozzátok. ha kivennétek a 9.ek vagyunk részt, senkinek nem lenne baja (dehogynem) a reklámmal. viszont az mégjobban baj, hogy 4x beírta ferdinánd, és ezért fog is kapni.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Ferdinánd
Felfüggesztett
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 2009.09.04 20:23 » |
|
Kezdjük újra és nincs klán ocsmárolás!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #49 Dátum: 2009.09.04 20:25 » |
|
Mostanság egyre gyakrabban tévedek a klánrészlegbe, jókat lehet röhögni (nagy klánokhoz azért még nem szokásom benézni ...). Ez a téma egy remek ötlet volt, és azt hiszem, az épp felettem szidott SKR volt az egyetlen, aki az első post szerint kért szabályokat figyelembe véve írt egy toborzó szöveget. A többi off. Szerintem innen kezdve senki nem haragudna meg, ha ezt a témát minimum lezárná a klánrészlegért felelős moderátor (sajnos most Tomiról van szó), de akár a törlést is megérdemelné, aztán ha a community felnő az ilyesmihez, újra lehetne nyitni.
Csak mert nem reagáltatok. És mert ez már megint csak egy újabb ócsárló topik. Holott a kezdeményezés nagyon jó lett volna ...
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Ferdinánd
Felfüggesztett
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 2009.09.04 20:36 » |
|
S.K.R Stickman Központi Rendőrség
Mindenkit várok az S.K.R klánban.Egy klánweboldallal rendelkezik plusz amire büszke vagyok hogy 9. helyen vagyunk a toplistán(ha megváltozik és olvassa valaki akkor akkor természatesen más).
Vannak edzőink,weboldalcsinálónk.tailor programszervező és egyedi medálokat készít a klánnak amit tudomásom szerint a megtartott versenyeinél programainál lehet szerezni.a klán legtöbször a heti toplista eleje felé van ami azt jelenti hogy a legtöbben gyakran játszanak.És egyedi posztot lehet kérni mint például ezek amit elmondtam(edző,weboldalcsináló,programszervező és videózót keresek)
Mindenkit várok a klánomban.
Ezzel kezdtem és azonnal mit kaptam rá? /cutvein Bár. Nevettem egy jót.De....weboldalcsináló.Meg atöbbi is.Mivan, nem elég nagy a homokozó? Amúgy had tippeljek: mlapos fos x) meg: Mostanság egyre gyakrabban tévedek a klánrészlegbe, jókat lehet röhögni (nagy klánokhoz azért még nem szokásom benézni ...). Ez a téma egy remek ötlet volt, és azt hiszem, az épp felettem szidott SKR volt az egyetlen, aki az első post szerint kért szabályokat figyelembe véve írt egy toborzó szöveget. A többi off. Szerintem innen kezdve senki nem haragudna meg, ha ezt a témát minimum lezárná a klánrészlegért felelős moderátor (sajnos most Tomiról van szó), de akár a törlést is megérdemelné, aztán ha a community felnő az ilyesmihez, újra lehetne nyitni. És én elsőnek írtam és máris ezt kaptam válaszul.Van akinek jogos a válasza de ez már szemtelenség
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #51 Dátum: 2009.09.04 20:37 » |
|
Ferdinánd, nyugodj le, 1 hét mulva tedd fel megint a hírdetést normálisan, tanulva a mostani szituból.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #52 Dátum: 2009.09.04 20:47 » |
|
Beszólhatok? Az szenvtelen. Most nem basztatás képp (dehogynem...)
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #53 Dátum: 2009.09.04 20:54 » |
|
Ferdinánd, az általad másolt 3 hozzászólás az enyém után jóval született. Ettől eltekintve a dolog még mindig aktuális. Offözön, százával, nem pedig hírdetések, kultúráltan.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Nuclear
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 2009.09.04 20:58 » |
|
Ferdinánd mine kvideózó már jelentkeztem. Vagy kell több is? :s
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #55 Dátum: 2009.09.04 23:20 » |
|
Két nap b*sszátok meg.. KÉT napot akartam lehúzni törlés nélkül, hála nektke a 3 oldalas topik mehet ivssza 1 oldalasra/restart.. Szerda este óta nem töröltem 1 hsz-t sem.. Ma este törölgetek, addig is, egy kis anyázás (jajj már vásárláskor ezt a pillanatot vártam ^^) Dani, tényleg vehetnél hátrébb, attól hogy a vezető gyök, lehet pár értelmes tagjuk.. Ferdinánd, rohadt nagy a pofád, egy tudatlan új vagy, kérlek TÁJÉKOZÓDJ VÉGRE! OLVASD EL A FÓRUMSZABÁLYZATOT és kérlek az 5LETEK FAQ-t IS.. Köszönöm, addig kérlek ne is válaszolj, amíg nem teszed ezt legalább meg.. Promann.. Te még mindig a nem teljes ember kategóriába vagy nálam, az a fajta szökött idegbeteg.. Voltál? Igeen, már a kis klánokat szidod, hanem a nagyokat. Egy kutya.. Kléni, ne okoskodj annyit, arra itt van Dani meg én >< Rudi, ferdinánd és Promann, HELYESÍRÁS. Köszönöm. (jéé egy anyázás se volt ^^) 3 új válas, nocsak Á, Nuclear, te is figyelj néha oda, köszönöm. A többi NC Ti betegek vagytok Am mi van a helyesírásommal? Jó, jó, nem kell anyámat előszedni, inkább szépen javítgatok (az elkövetkezőkben ) Ugye máris jobba a hejesírásom? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #56 Dátum: 2009.09.05 11:22 » |
|
TÖRÖLJÉTEK MÁR Higyjétek el, csak a kisklánok járnak vele rosszul, nem mi...
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
Nuclear
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 2009.09.05 11:23 » |
|
EE.one te indítottad a témát. Te is tudod zárolni vagy törölni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #58 Dátum: 2009.09.05 11:44 » |
|
Fel bírod fogni, hogy ez egy olyan hangvételű téma, amit inkább egy SP-nek kellene törölnie? Merthogy ez az ötlet nem az én érdekem lett volna.
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
$ProMann$
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Nyári Közép Iskola rajongó! a cekra a fegyver!
|
|
« Válasz #59 Dátum: 2009.09.05 12:57 » |
|
Szerintem meg jól is tenné ha törölné, mert ez a téma egy baromság, mert mindenki csak offol & beszol a másikk CL-nek... (és én ismerek egyet akinek állandóan szófosása van-.-'')
|
|
|
Naplózva
|
Ez a legg jobb aláirás: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jó mi? kár h csak 500 ma
|
|
|
|