Nos igen, túléltem a reaktor robbanását, és újra harcolok mindkét csapat oldalán... Najó, ezt most hagyjuk. Sokan már tudják (sőt, lehet a fórumon már mindenki), hogy készül az új videóm.
Tegnap végeztem az fragek felvételével, úgyhogy mostmár pár információt elmondhatok.
Várhatóak:- Animációk. (leginkább kézmozgások, de lesz pár helyen, ahol egy egész stick is.)
- Vágott zenék. (unalmas, fölösleges részek kivágása, stb.)
- Egy-két grafika. (feliratok, stb.)
- És ha úgy döntök, pár dolgot lefényképezek a real világból.
(pl. jegyzeteket, stb.)
- A rendes videó megjelenése előtt egy trailert felrakok, amikben majd láthatóak lesznek az animációk!
Zene:Nos, nem mondom el most az összeset, de mivel Sapi linkelt egyet Music-ba, ezért elmondom, hogy maga a videó első zenéje az
RTPN - Terror kb. első másfél perce lesz.
Várható befejezés: Augusztusban (vége-eleje, azt még nem tudom pontosan)
Demok:Itt van pár ízelítő, hogy milyek fragek várhatóak a videóban:
Kattints a képekre, hogy letölthesd a videókat! A videók mérete miatt reklamációt nem fogadok el!
FIGYELEM! A sok futás azért van, mert az .avi formátumnál szokott olyan lenni, hogy elcsúszik a hang, és ezzel a módszerrel tudom valamennyire majd korrigálni. A videórészekben SEMMILYEN effekt, meg csicsa dolog nincs, csak a hosszabb videókat szétvágtam, hogy kevesebb helyet foglaljanak!EDIT: Aki megmondja, hogy az MP5-ös videóban hogy lőttem ki ParaZitát kb. 20 másodpercnél, azt a következő találkozón meghívom egy piára, mert konkrétan 10-dik visszanézésre se vettem észre.