fradi
|
|
« Válasz #300 Dátum: 2010.08.14 12:40 » |
|
Ilyen killeket mindenki tud csinálni. Semmi értelme nem volt levideózni...
Egyet értek Gaz barátommal.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #301 Dátum: 2010.08.14 12:45 » |
|
Először azt hittem, hogy zenére vannak rakva a killek, ütemre. Mert az 1. 3 úgy is volt. És utána nagyon szép lett volna, ha felpörgeted az egészet. Tömény killekkel. Nem nagyon kell a célzás, csak a lövés számít. Van pár no zoom távoli kill, beállítod, leveszed a célzást, lősz. Ennek nem sok értelme van. Nem is olyan szép killek. Nem volt értelme ezeket videóra venni és felrakni youtube-ra. Jah és a végén a zene csak úgy félbe szakad?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #302 Dátum: 2010.08.14 14:03 » |
|
Fejjezzed be! Bann lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #303 Dátum: 2010.08.14 19:08 » |
|
Ha nem bírja a géped, ne videózz. Ilyen szaggatás mellett csoda, hogy el tudtál találni egyáltalán valakit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #304 Dátum: 2010.08.24 22:16 » |
|
Kész az SMWF trailerem: http://www.youtube.com/watch?v=GhZhBukEAnQ a minőség még javulni fog.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
szakic
Veterán tag
Nem elérhető
Legbénább a bújócska döntőjében XD
|
|
« Válasz #305 Dátum: 2010.08.24 22:18 » |
|
Nagyon állat
|
|
|
Naplózva
|
Két művelt nép háborúja összeesküvés a civilizáció ellen /Carmen Sylva/ [img]ht
|
|
|
-MH- Bennnii
|
|
« Válasz #306 Dátum: 2010.08.24 22:23 » |
|
Nem gondoltam volna , hogy ilyen jó videó lesz Minden elismerésem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #307 Dátum: 2010.08.25 00:37 » |
|
Kicsit elkapkodott lett szerintem, lehetnének szebb, nem ennyire összevissza jelenetek is. Gondolok itt most, hogy lassabban váltod a kameranézetet, nem ugrálsz mikor mégy mással szembe. Az event eleje kéne, ezt a kijövő csíkos részt szeritnem fel kéne gyorsaítani, mert egyrészt csúnya, másrészt nem ez a fő lényeg. Kicsit hosszabb is lehetne, bár igaz, hogy bemutató, nem baj, ha 4 perces lesz. De ezeket félretéce, a jelenet ötletek nagyon tetszenek. Tökéletes lenne bemutató videónak. Bár mint azt korábban mondtam, érdemes lenne vele még várni, ne keljen újat csinálni megint majd. Addig lehet gondolkodni, szépíteni.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
-MH- Inad
Veterán tag
Nem elérhető
Olvasás kocka
|
|
« Válasz #308 Dátum: 2010.08.25 08:36 » |
|
Egyetértek klénivel. Az új verzió megjelenése után érdemes lenne egy átfogóbb, hosszabb változatot is készíteni, mondjuk 3-4 perceset. Érdekes lenne még több kameraállás, akár egy űrhajó-event is bekerülhetne a sok harcos jelenet közé, meg persze egy kis plusz munka. De trailer-nek már ez a verzió is tökéletesen megfelelne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #309 Dátum: 2010.08.25 09:23 » |
|
Nincs vele semmi kifogásom, de a vágás annyira nem tetszik. Rakhatnál bele néha áttűnéseket is. És én is csak azt tudom mondani, hogy a következő trailert majd az új verzióról készítsd!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Reboяn
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
MadaéstársaNyóctéhánégy ropigyártó KFT NagyKövet
|
|
« Válasz #310 Dátum: 2010.08.25 13:08 » |
|
Kecsap, ez rohadt jó lett.
|
|
|
Naplózva
|
Lebron /Zyzu/ Re(born) /Kolta/
|
|
|
Petra987 (x
Veterán tag
Nem elérhető
I (L) Damisz^^
|
|
« Válasz #311 Dátum: 2010.08.25 13:42 » |
|
Nekem is nagyon tetszik,jó lett nagyon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #312 Dátum: 2010.08.25 13:59 » |
|
...4 perces...
...3-4 perceset...
Sajnos a zene ahhoz nem elég hosszú.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #313 Dátum: 2010.08.25 14:03 » |
|
Egy videónak kötelező egy zenéből állnia? A betűtípus, nem illik hozzá, de ezt már megbeszéltük, kisebb hibák megfigyelhetőek (pl. kézremegés...), ezeket javítani kellene, és a végén, a " www.stickman.hu" feliratban, az "u" betű egy sorral lejeb került, ez is elég szembetűnő. Hagyott maga után némi kívánnivalót! Ez csak egy kritikus, ámde őszinte vélemény volt a sok közül!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
1337 tag
Nem elérhető
Etióp Esélyegyenlőségi Ombudsman ^^