Stickman Warfare: A játék

2024.11.01 05:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

Oldalak: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 ... 37   Le
Nyomtatás
Szerző Téma: Videók  (Megtekintve 384388 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
[M] Kecsappp
Megszállott fórumozó
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #315 Dátum: 2010.08.25 14:07 »

Egy videónak kötelező egy zenéből állnia? A betűtípus, nem illik hozzá, de ezt már megbeszéltük, kisebb hibák megfigyelhetőek (pl. kézremegés...), ezeket javítani kellene, és a végén,  a "www.stickman.hu" feliratban, az "u" betű egy sorral lejeb került, ez is elég szembetűnő. Hagyott maga után némi kívánnivalót! Ez csak egy kritikus vélemény volt a sok közül!

Te még csak azt láttad, amit az Indavideora raktam fel, nézd meg újra!
Naplózva

Az élet szar játék és a grafikája is szar.
"Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen
Cappy- by kolta
"homokvér"- by Dark General
Kázmér- by Nesh
Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
(-PRO-) JoeBlack
Örökös online

Joe, kárhozatos bálványimádó pápista! by:JEL úr

« Válasz #316 Dátum: 2010.08.25 14:12 »

Nem rossz. Kacsint
De tényleg új verzióról kéne majd csinálni.
Ha kész a frag vidim és a saját "titkos videóm" akkor én is megpróbálkozok 1 ilyet csinálni. Vigyorog
Naplózva

fradi
Örökös online

Green Eagle

« Válasz #317 Dátum: 2010.08.25 14:14 »

Kecsap igaz vannak benne kisebb hibák,de attól eltekintve nagyon jó lett,gratulálok hozzá.
Naplózva

Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
(-PRO-) Kungfus.
Örökös online

Skater

« Válasz #318 Dátum: 2010.08.25 17:24 »

Megcsináltam a legselső fragvidim. Vannak benne hibák, a zene is kicsit rövid lett, de attól függetlenül első videónak szerintem jó lett. Mosolyog

És a videó: http://www.youtube.com/watch?v=PY-LxAXjkhg
Naplózva

Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
[TIM] cakko
Fórum függő

The Big Stick Challenge 3-4 győztes

« Válasz #319 Dátum: 2010.08.25 17:57 »

A felénél tartok de egy nagyon nagy hiba. Ne vegyél fel játék hangokat, mert megzavarja a háttérben lévő zenét! Ezt jegyezd meg jól Kacsint.
EDIT: Na vége lett. A zene vagy passzoljon, vagy legyen hosszabb a videó hosszánál. A végére kiírhatnád a programokat zenét. (Mert az speciel érdekel engem Vigyorog) És a neve fragvideo. Nekem ez inkább mindenes videónak tűnik, nevezd át. Szerintem nem lett olyan jó, vannak benne néhány jó killek, de ez ügyben még megnézem egyszer a videót Mosolyog. Fejlődj és tanulj a hibákból Kacsint.
EDIT 2: Szerintem a zene (de ez tényleg csak szerintem) a zene nem passzol a videóhoz. A csipa használatát pedig még tanuld Mosolyog. Még valami, olyan jeleneteket ami például 0:53-nál (hummeres) van, azokat ne tegyed bele a videóba. Mert minek, úgyis a killről van szó . Ugyanilyen az 1:40-től kezdődő rész is. Igen vannak benne hibák amiket ha mind javítasz akkor nagyon jó frag lehet belőle Kacsint.
0:55-nél benne vagyok :-D.
« Utoljára szerkesztve: 2010.08.25 18:17 írta [TIM] cakko » Naplózva

"Légből kapott ölései vannak Vigyorog" by 8th4   "Nem véletlen, hogy a cakko név a kocka betűiből áll Vigyorog." by aron
fradi
Örökös online

Green Eagle

« Válasz #320 Dátum: 2010.08.25 18:03 »

Igazad van Cakko,a lövések hangja zavaró,de attól eltekintve jó lett Kung.Nem tudod levenni a lövések hangját valahogy?
Naplózva

Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
(-PRO-) GamehunteR
Fórum függő

[+] [+]

« Válasz #321 Dátum: 2010.08.25 18:09 »

Windows Movie Makerrel, Fraps-el, és Paint-el készült. Kungnak elmondtam a véleméynem. És nagyjából egyezik Cakko-éval. Most nekem is az a problémám, hogy miközben vidiztem hallgattam zenét Winamppal és sajnos a videón is hangzik. Vigyorog De nincs külön rakva a zene sávba.
Naplózva

-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó

Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²

« Válasz #322 Dátum: 2010.08.25 18:23 »

A fölösleges ugrálásokat ne rakd bele, mert nem lesz élvezhető. Helyette inkább még több killt tegyél. Kacsint Ettől eltekintve elsőnek nem rossz.
Ha meg a játék hangjait mindenképpen bele akarod rakni, akkor azokat halkítsd le annyira, hogy ne zavarja a zenét.
Naplózva

Oli
Fórum Moderátor

Népszerűség: ~200 [+]

« Válasz #323 Dátum: 2010.08.25 18:27 »

- Ha nem bírja a géped a videófelvevést, ne videózz. Azért annyira nem volt rossz a helyzet, mint tomi10 videói esetében, de látszik, hogy 20 körül volt az FPS.
- A feliratot ne Paintben csináld, még movie makerben is látványosabbat lehet csinálni, abszolút nem nehéz.
- A nozzom jelenetek nevetségesek, ha céloztál volna elsőre, sokkal gyorsabban leszedted volna.
Naplózva

HelloTibi
Elit

« Válasz #324 Dátum: 2010.08.25 19:55 »

Írtam egy kis Javascriptes programot, amivel a YouTube-os videókat szebben lehet belinkelni a fórumra. Csak fel kell sorolni neki külön sorokban a videók linkjeit, és rámenni a középső gombra.
http://dl.dropbox.com/u/3459289/Programs/ytbbcode.html

Példaképp az egyik videóm:

http://www.youtube.com/watch?v=8kL57R2pP-k
Naplózva

(-PRO-) Kungfus.
Örökös online

Skater

« Válasz #325 Dátum: 2010.08.25 20:05 »

Köszönöm szépen! Ezt csak legelső gatyi videónak használtam fel, hogy megtudjam mennyire sikerülhetnek a következő videóim is. Holnaptól elkezdek egy ennél 100x jobbat szebb killekkel,lövéshagok nélkül,stuntal,és képekkel. Egyébként Oli, kicsit akadoztam de nem mindíg. Erre is ügyelni fogok.
Naplózva

[TIM] cakko
Fórum függő

The Big Stick Challenge 3-4 győztes

« Válasz #326 Dátum: 2010.08.25 20:22 »

Ha frapsal veszed vedd fel 30 fps-el. Az nálam be jön Vigyorog.
Naplózva

"Légből kapott ölései vannak Vigyorog" by 8th4   "Nem véletlen, hogy a cakko név a kocka betűiből áll Vigyorog." by aron
(-PRO-) Kungfus.
Örökös online

Skater

« Válasz #327 Dátum: 2010.08.25 20:28 »

Msot 60-al vettem. De oké megpróbálom. Amm a csipa lövések azért voltak bénák mert ugyebár csak próbavidi volt. Egyébként 8th4 szerint jobban csipázok mint GH.
Naplózva

(-PRO-) GamehunteR
Fórum függő

[+] [+]

« Válasz #328 Dátum: 2010.08.25 21:05 »

De ebben a vidiben ez nagyon nem látszik. Az előző héten egy pár órát én is csipáztam és akkor ilyen killek 1. 2. lövésből megvoltak. Egyetlen kill tetszett, amikor fent vagy a delta mögött és egy nafta mögötti techet lősz le. Az 1. 1:18-nál. A többi (a többi fegyvert is beleértve) gyenge a vidihez.
Naplózva

(-PRO-) Kungfus.
Örökös online

Skater

« Válasz #329 Dátum: 2010.08.25 21:18 »

Tudom, és mondtam, hogy a következő videóban ilyenek nem lesznek.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 ... 37   Fel
Nyomtatás
Ugrás:  

Az oldal 0.025 másodperc alatt készült el 20 lekéréssel.