[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #315 Dátum: 2010.08.25 14:07 » |
|
Egy videónak kötelező egy zenéből állnia? A betűtípus, nem illik hozzá, de ezt már megbeszéltük, kisebb hibák megfigyelhetőek (pl. kézremegés...), ezeket javítani kellene, és a végén, a " www.stickman.hu" feliratban, az "u" betű egy sorral lejeb került, ez is elég szembetűnő. Hagyott maga után némi kívánnivalót! Ez csak egy kritikus vélemény volt a sok közül! Te még csak azt láttad, amit az Indavideora raktam fel, nézd meg újra!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #316 Dátum: 2010.08.25 14:12 » |
|
Nem rossz. De tényleg új verzióról kéne majd csinálni. Ha kész a frag vidim és a saját "titkos videóm" akkor én is megpróbálkozok 1 ilyet csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #317 Dátum: 2010.08.25 14:14 » |
|
Kecsap igaz vannak benne kisebb hibák,de attól eltekintve nagyon jó lett,gratulálok hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #318 Dátum: 2010.08.25 17:24 » |
|
Megcsináltam a legselső fragvidim. Vannak benne hibák, a zene is kicsit rövid lett, de attól függetlenül első videónak szerintem jó lett. És a videó: http://www.youtube.com/watch?v=PY-LxAXjkhg
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #319 Dátum: 2010.08.25 17:57 » |
|
A felénél tartok de egy nagyon nagy hiba. Ne vegyél fel játék hangokat, mert megzavarja a háttérben lévő zenét! Ezt jegyezd meg jól . EDIT: Na vége lett. A zene vagy passzoljon, vagy legyen hosszabb a videó hosszánál. A végére kiírhatnád a programokat zenét. (Mert az speciel érdekel engem ) És a neve fragvideo. Nekem ez inkább mindenes videónak tűnik, nevezd át. Szerintem nem lett olyan jó, vannak benne néhány jó killek, de ez ügyben még megnézem egyszer a videót . Fejlődj és tanulj a hibákból . EDIT 2: Szerintem a zene (de ez tényleg csak szerintem) a zene nem passzol a videóhoz. A csipa használatát pedig még tanuld . Még valami, olyan jeleneteket ami például 0:53-nál (hummeres) van, azokat ne tegyed bele a videóba. Mert minek, úgyis a killről van szó . Ugyanilyen az 1:40-től kezdődő rész is. Igen vannak benne hibák amiket ha mind javítasz akkor nagyon jó frag lehet belőle . 0:55-nél benne vagyok :-D.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.08.25 18:17 írta [TIM] cakko »
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #320 Dátum: 2010.08.25 18:03 » |
|
Igazad van Cakko,a lövések hangja zavaró,de attól eltekintve jó lett Kung.Nem tudod levenni a lövések hangját valahogy?
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #321 Dátum: 2010.08.25 18:09 » |
|
Windows Movie Makerrel, Fraps-el, és Paint-el készült. Kungnak elmondtam a véleméynem. És nagyjából egyezik Cakko-éval. Most nekem is az a problémám, hogy miközben vidiztem hallgattam zenét Winamppal és sajnos a videón is hangzik. De nincs külön rakva a zene sávba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #322 Dátum: 2010.08.25 18:23 » |
|
A fölösleges ugrálásokat ne rakd bele, mert nem lesz élvezhető. Helyette inkább még több killt tegyél. Ettől eltekintve elsőnek nem rossz. Ha meg a játék hangjait mindenképpen bele akarod rakni, akkor azokat halkítsd le annyira, hogy ne zavarja a zenét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #323 Dátum: 2010.08.25 18:27 » |
|
- Ha nem bírja a géped a videófelvevést, ne videózz. Azért annyira nem volt rossz a helyzet, mint tomi10 videói esetében, de látszik, hogy 20 körül volt az FPS. - A feliratot ne Paintben csináld, még movie makerben is látványosabbat lehet csinálni, abszolút nem nehéz. - A nozzom jelenetek nevetségesek, ha céloztál volna elsőre, sokkal gyorsabban leszedted volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #325 Dátum: 2010.08.25 20:05 » |
|
Köszönöm szépen! Ezt csak legelső gatyi videónak használtam fel, hogy megtudjam mennyire sikerülhetnek a következő videóim is. Holnaptól elkezdek egy ennél 100x jobbat szebb killekkel,lövéshagok nélkül,stuntal,és képekkel. Egyébként Oli, kicsit akadoztam de nem mindíg. Erre is ügyelni fogok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #326 Dátum: 2010.08.25 20:22 » |
|
Ha frapsal veszed vedd fel 30 fps-el. Az nálam be jön .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #327 Dátum: 2010.08.25 20:28 » |
|
Msot 60-al vettem. De oké megpróbálom. Amm a csipa lövések azért voltak bénák mert ugyebár csak próbavidi volt. Egyébként 8th4 szerint jobban csipázok mint GH.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #328 Dátum: 2010.08.25 21:05 » |
|
De ebben a vidiben ez nagyon nem látszik. Az előző héten egy pár órát én is csipáztam és akkor ilyen killek 1. 2. lövésből megvoltak. Egyetlen kill tetszett, amikor fent vagy a delta mögött és egy nafta mögötti techet lősz le. Az 1. 1:18-nál. A többi (a többi fegyvert is beleértve) gyenge a vidihez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #329 Dátum: 2010.08.25 21:18 » |
|
Tudom, és mondtam, hogy a következő videóban ilyenek nem lesznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|