IGEN!!! kész az első SMWF freg videóm
Mához egy hérte kezdtem el csinálni,és nemrég töltöttem fel joutube-ra.
három napig gyűjtöttem videóanyagot,két napig semmi,aztán pedig elkezdtem összevágni.
Tudom hogy sokakat zavartam/idegesítettem ezalatt az 1 hét alatt,hogy (tyáá,már nagyon királyul néz ki,nagyon ****a lesz stb...)
És azt is hogy párakat pedig megbánthattam erős kritikámmal mikor az ő fregvidijét néztem.
Ezért: NE KÍMÉLJETEK! ha bármi apró kis hibát láttok,nyugottan vágjátok hozzám!
(ezt csak azért mondom így,mert tudom úgy sincs benne semmi kiogásolhatnivaló) Nah,de félretéva a viccet,szerintem ami hiba benne:A renderelés után az első képkocka rögtön bejön,vele együtt a zene.Erederileg nem így volt,sokkal hatásosabb volt hogy várt 1 MP-et.Na de most már mind1.
A második,hogy a végén felsorolom a progikat stb... a sötétítést ma délután dobtam össze fél óra alatt,sokkal jobban is beállíthattam volna ha többet foglalkozok vele.De hát a fenének sincs már türelme ilyen aprósággal szívni,amikor már a küszöbén van a vidi elkészítésének befejezésével.
Na de amire azóta vártok (mert remélem hogy vártok) amióta elkezdtétek olvasni a hsz-em:
A VIDEÓMszerk: megragadom az alkalmat hogy bemutassam legelső videóm ami nem Stickman Warfare de ez is jól sikerült:
sniper elite