Na ez érdekes volt.Asszem egy időre abbahagyom a sticket.
Mi a retekért nem tudtunk vagy 5 percet játszani anélkül,hogy a szeró ne dobált volna le?Mindig újra kellett csatlakozi a különszeróra,és megállítani a cw-t,majd folytatni.A másik a kifagyás.Mindenki legalább 3-szkor kifagyott körönként,percenként kellett printscreenelni,és a végén hozzáadni a kifagyottak pontszámait(úgyhogy Bani nem tudom mit akarsz postolni a szép pillanatokba
).Meg a legrosszabb az volt,hogy senki nem látott senkit.Játék közben kellett reconnectelniük embereknek,mert egyik pillanatról a másikra nem álttak senkit.Andrást szinte végig nem láttam,de én még szerencsés voltam,van,aki 3-4 embert nem.Viszont a 2. félidőre ki kellett állnom,mert senkit nem láttam,csak a TAB-on
Pedig akkor lettem volna quaddal,ott alázás lett volna ^^ Viszont mindenki nevében megköszönhetem Gunnernek,és Megatronnak,hogy lettek bírók,pedig ők cw-re készültek.Ja,Borz,DT,nem tudom hova lettetek,pedig megígértétek,hogy jöttök.Na mindegy.
Amúgy óriási káosz volt,szóval szerintem nem ez az eredmény lett volna,ha minden rendben van.Akár még fordítva is lehetett volna.
Egyszóval szar,játszhatatlan a játék.A toplista hülyeség,azért nem érdemes játszani(pedig már ad killeket,hurrá).Eddig ezért játszottam,hogy majd egyszer CW-zzünk,vagy 1v1-ezzek valakivel.Most más ezt sem lehet,szóval felesleges játszanom.Szóval egy ideig abbahagyom ezt a szutykot
Szerk:Ja,és mindenkinek gratulálok,mert azért jót öltünk legalább
Vagyis én az első félidőben,de remélem olyan jó volt a 2. is