Zsolt998
|
|
« Dátum: 2009.10.11 18:06 » |
|
Ez az első modom kezdetleges és kérném szépen nem olyan hsz eket irni hogy : s''r meg hogy hogy csináltad ezt a sz''t akinek kell irjon pm-et itt egy screenshot : UI: a karácsonyfás verziot a játéból kikerült modellek topikból szedtem le, nem is annyira mod csak némi paintezés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2009.10.11 18:37 » |
|
Zsolt. Kérlek ne copyzd más ötletét (Márpedig ez az) és nem hiszemj hogy bárkit is érdekel ilyen első posttal, nagyon zavaró, úgyhogy kérlek javítsd és ne írd ezeket: kezdetleges és kérném szépen nem olyan hsz eket irni hogy : s''r meg hogy hogy csináltad ezt a sz''t akinek kell irjon pm-et
THX ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2009.10.11 18:41 » |
|
Nincs igazad Rudi!
Engem érdekel!
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2009.10.11 18:46 » |
|
Nem azt mondtam, hogy szedje le, hanem hogy ne copyzza azt, amit 2 nappal ezelőtt talált ki valaki más... Csinálhatnál őszi modot pl
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2009.10.11 18:58 » |
|
Nem csak az hogy copy, de ocsmányan is van összecsapva.. Kocka bokrok, nem full fehér táj, a még fekete köveket megértem, de a háttérben 1 nagy zöld terület.. A karácsonyfa rondább, mint volt, pedig régen sem volt szép..
Havat nem lehet szépet csinálni még a game-be.. Törődjetek bele.
EDIT: Kungfus, Ferdinánd Kedves oktalan barátaim. Még egyszer iderondítotok nekem ilyent, hogy irigykedsz, meg hasonló, akkor szépen elkezdek rátok állni. Fejezzétek be az agyatlan irkálódást, mert nagyon nem LESZTEK rendben..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsolt998
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2009.10.11 19:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2009.10.11 19:01 » |
|
mondjuk igaz az összecsapott MOD a leg sz@rabb de legalább próbálkozott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2009.10.11 19:04 » |
|
Egy tipp zsolt: A bokrokat átlátszó, PNG formátumban mentsd el, és akkor nem lesz ott az a fölösleges fehér rész.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Zsolt998
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2009.10.11 19:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2009.10.11 19:12 » |
|
Zsolt. Annyi, hogy elkapkodtad. Menj vissza a painthez, vagy nem tudom, hogy mit használsz, és próbálj javítani pár hibát benne. Nem baj, hogy lesz 4-5 karácsonyi mod. Majd egybe gyúrja valaki más ötleteit.. Rudi csend. Te máshol kapsz ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2009.10.11 19:15 » |
|
Én ezt a MOD-ot megnéztem és szerintem annyira nem is rossz (bár az kicit nagyon fura hogy messze zöld de nem baj) Zsolt azt tudom ajánlani amit Tomi mondott..Javíts rajta ne legyen összecsapva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2009.10.11 20:45 » |
|
Egyik fájban accem be lehet állítani más színűre a távoli tájat, de ez az alap játékban is így van, csak nem olyan észrevehető a zöld fűtől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ádám
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2009.10.11 20:47 » |
|
cmap.raw,amit photoshop megnyit.Amúgy igen,azt csak utólag csinálta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2009.10.11 23:24 » |
|
Nem értem, mi nem tetszik ebben? ugyan olyan, mint a többi, és nekem a többi sem tetszik, mert szürke. De ebben semmi rosz nincs, ugyan oylan jó mint a többi.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
PIZZADOX
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2009.10.13 15:47 » |
|
szard le ki mit mond!szerintem meg nagyon is jó!a rockstar games se a gtaIV-vel kezdte vagy az ea a NFS:shifttel.neked is lehet hogy a következő sokal jobb lesz.u.i.:akinek megvan ne menjen neki nagyon nagyon gyorsan hummerrel mert beletapad a kocsi afába és nem lehet akor kiszálni!
|
|
|
Naplózva
|
(\__/) (='.'=) (")_(") Help Bunny by Copying and Pasting Bunny into your web page to help him gain world domination. http://terge.myminicity.com <--MyRohadtulMiniCity!
|
|
|
|