GabEsZ
|
|
« Válasz #45 Dátum: 2009.11.30 19:13 » |
|
még ami tetszik az a Safari
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #46 Dátum: 2009.11.30 19:39 » |
|
Meg még "pár" böngésző
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
55andris
|
|
« Válasz #47 Dátum: 2009.12.16 07:29 » |
|
nekem a fierfox lasab sokkal mint a régi most a stickman 20perc allat jön le régen lejöt kb 11mpallatt
|
|
|
Naplózva
|
mi az ott? egy madár! nem egy repülő! mégse ez csak rőzika lagja (by andris0131) nem a killszámod számít hanem a pontszámod (valami kezdő Patkány nevű gyerek)
|
|
|
[Refresh] Hitman
Vendég
|
|
« Válasz #48 Dátum: 2009.12.16 11:29 » |
|
Mi a véleményetek a Google Chrome-ról?
(Nekem a Chrome rekordnyi gyorsaság allat tölti a honlapokat)
IE-kezdtem "Gozzila Füvetfogsz" XDXDXDXDXD (Mozzila Firefox)-al folytattam Kikötöttem az Operánál aminek a gyorsasága lenyűgözött!
És most Chrome ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #49 Dátum: 2009.12.17 18:26 » |
|
Chrome nagyon eszi az erőforrásokat, legalábbis nekem. Mondjuk elvileg azért, mert minden honlapot külön alkalmazásként kezel, ami jó, ha valami nagyon gépigényes honlapot nézel, de amúgy felesleges. Szóval nekem csak ezért nem tetszik, a tizedmásodpercek meg nem érdekelnek, főleg, hogy Operában megvan valami egy kattintásból, addig Chrome-ban háromból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bolint99
|
|
« Válasz #50 Dátum: 2010.01.01 22:13 » |
|
Egy adat: 2008 decemberében Magyarországon a Firefox átvette a hatalmat, és hamarosan már világ első is lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaliber619
Új
Nem elérhető
"Egyes személyek miat nem írok semmit.."
|
|
« Válasz #51 Dátum: 2010.01.02 01:33 » |
|
Nállam Mozzila a nyerő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KeTC |-||_| P
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Paradicsomszószmaster
|
|
« Válasz #52 Dátum: 2010.01.02 14:33 » |
|
Hát igen, mozillát sokan- köztük én is- szeretik, nemtudni miért de nagyon odabasz Én IE vel kezdtem, nemsokkal utána Mozilla FF rengeteg ideig, aztán kb. 1 hétig Chrome és most megint firefox
|
|
|
Naplózva
|
Én vagyok a ketchup a szenyádon, vigyázz mert kicsurgok!
|
|
|
ConneCTion
Vendég
|
|
« Válasz #53 Dátum: 2010.01.15 19:42 » |
|
Több 2009-es közvélemény kutatás szerint a Mozzila Firefox az eggyik legeredményesebb böngésző. Igaz kicsit használ az erőforrásokből de speedben felülmúlja a gyakran használt webböngészőket. Erről szakmabeliek is így vélekednek. Tessék használni a Mozzilat... UI: a közismert opera igaz nem eszik az erőforrásokból de korántsem olyan megbízható mint a firefox;)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #54 Dátum: 2010.01.15 23:04 » |
|
Több 2009-es közvélemény kutatás szerint a Mozzila Firefox az eggyik legeredményesebb böngésző. Igaz kicsit használ az erőforrásokből de speedben felülmúlja a gyakran használt webböngészőket. Erről szakmabeliek is így vélekednek. Tessék használni a Mozzilat... UI: a közismert opera igaz nem eszik az erőforrásokból de korántsem olyan megbízható mint a firefox;) Sem az Opera, sem a Firefox nem tartalmaz jelenleg felderített biztonsági rést. Tessék szépen utánaolvasni ... A Firefox önmagában csak egy váz, amire különböző pluginokat lehet pakolni, amitől több lesz. Opera mindezek nélkül is teljes böngészőt tár elénk, kevesebb fogyasztás mellett. A sebességbe pedig ne mennyünk bele, ugyanis jelenleg a Google Chrome a leggyorsabb, köszönhetően a nem épp megszokott technológiai húzásoknak (pl előre bedolgozza a honlapról nyíló linkeket, így azokat RAM-ból olvassa, nem pedig netről tölti). Tehát abból, amit mondtál, mindössze csak annyi igaz, hogy a leggyakrabban használt ...
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #55 Dátum: 2010.01.15 23:19 » |
|
Nem értem, miért lenne jobb az opera azért, mert abban alapból bennevan pár funkció, amit foxban csak telepítve lehet? pl nekem nem kellene abból eléggé sok, akkor meg minek legyen benne? Ja, és ne hidd azt, hogy akár 25 kiegészítőtöl is csak 0.3 mpvel lassabb lenne a betöltése. Szóval teljesen mindegy, benne van-e, vagy nincs. És nem fogyaszt annyira túl sokat sem a kiegészítő, hogy érezhető legyen, tapasztalat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #56 Dátum: 2010.01.15 23:21 » |
|
Kléni, mert te nem 768 RAM-al tapasztaltad ... Ezt is vedd figyelembe. És nem maga az oldalletöltés lesz lassú a kiegészítőktől, hanem maga a böngésző, mint program.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #57 Dátum: 2010.01.16 00:34 » |
|
Használj pár hétig rókát 30 kiegészítővel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ConneCTion
Vendég
|
|
« Válasz #58 Dátum: 2010.01.16 09:58 » |
|
Sadypisten!
Igazad van teljes mértékben, ez az én meglátásom volt. Én a Mozzilaval dolgozok....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ricsi12alma
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #59 Dátum: 2010.01.16 21:10 » |
|
Opera 10-et többen használják mint az Internet Explorert?? Mozilla Tűzróka mindörökké! (nekem nem fut rajra az ActiveX )
|
|
|
Naplózva
|
Imperare sibi maximum imperium est. /Önmagán uralkodni a legnagyobb uralkodás./
|
|
|
|