Ami ismét kimaradt:
Nem tudom mi volt az eredeti ötlet (publikus vagy nem publikus adatok), de én személy szerint örülnék annak, ha a katonák mondjuk rendelkeznének konkrét támadó és védekező adatokkal!
Egyéb észrevételek amik kimaradtak:
A súgó néhol hiányos (csapatok kiszabadítása, idegenek részletes kifejtése - bár gondolom Natar-szerűségekről van szó - miután csak egy helyen lehet velük "alszövegként" találkozni) vagy pont hogy "sokatmondó"? bár tudom nem ez rá a megfelelő szó (pl. Toplista-->Pantheon???)!
Ezenkívül van egy pár elfordítás is, amiket találtam:
Súgó:
- Labor: " AZ új dolgok szülőhelye",ehelyett lehetne az, hogy "a kutatás központja"!
-Bank: Ha szintenként 1000-rel nő a a berakható KP, akkor az alatta levő táblázat a rossz vagy a kiírás?
- Csapda: "Minden szint után 5 katona fér el a csapdában, amit ha nem szabadítanak ki"--> "Minden szint után PLUSZ 5 katona fér el a csapdában, AMELYEKET ha nem szabadítanak ki,..."
- Fal: "ott 10%-kal nagyobb védelemmel játszanak."-->" ott 10%-kal nagyobb védelemmel rendelkezzenek"
- Egységek és Harc: "felső sávban van a támadó, az alsóban meg a védő"--> "felső sávban van a támadó, az alsóban PEDIG a védő"
- Toplista cím helyett "Pontozás"
Ezek mind mind személyes vélemények, amelyek természetesen nyugodtan leszólhatok, de azért írtam meg őket hogy a játék ezen részét hosszútávon segítsem ( "élvezhetőbbé tétel"), nem azért hogy bárkit is csesztessek azzal, hogy "milyen béna"![/b]
Mindenkinek Kellemes Játékot!