JELackland
|
|
« Válasz #645 Dátum: 2011.03.10 12:40 » |
|
KÖRKÉRDÉS 2: szedjük le a kapitalizmus elleni tiltakozás jeléül JEL szavazását?
Milyen Kádár unoka vagy? Nem kapitalizmus, hanem imperializmus! Sokat lázongsz nem JEL leszek, hanem HOP (Héjjas-Ostenburg-Prónay), a végén még visszasírod Werbőczyt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #646 Dátum: 2011.03.10 16:24 » |
|
Na, akkor mi lesz azzal, hogy th nem tud jönni?Mert én mennék helyette, de akkor, ne egy órával elötte, beszélljük meg.Így is már csütörtök van. :/
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #649 Dátum: 2011.03.14 14:27 » |
|
Skacok, szeretném mondani, hogy inaktív leszek egy idejig, ezért is léptem ki Beton szobából mert nem akarok fél óráig leferé görgetni hogy megtaláljam az utolsó hozzászólást a szobában, meg elegem van pár gyerekből a stickman-en de igazából nem ez miatt leszek inaktív, hanem mert nem lesz időm játszani. (Lehetséges, hogy a döntő-ről is lemaradok majd drukollok nektek. )
|
|
|
Naplózva
|
Damisz a komisz. By: Elég Sokan.
|
|
|
Betonkezű MaRc600
|
|
« Válasz #650 Dátum: 2011.03.14 15:47 » |
|
Dam 1. te a döntő kulcsa vagy 2. új beton skype szoba van a régi más lett 3. pls próbálj meg aktív lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gunner
|
|
« Válasz #651 Dátum: 2011.03.14 18:20 » |
|
4.Megverlek, ha nemjössz a döntőre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
|
|
« Válasz #652 Dátum: 2011.03.14 20:48 » |
|
5. Hiányzol, rég beszéltünk drága!
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
-MH- Inad
Veterán tag
Nem elérhető
Olvasás kocka
|
|
« Válasz #653 Dátum: 2011.03.14 21:48 » |
|
ezért is léptem ki Beton szobából mert nem akarok fél óráig leferé görgetni hogy megtaláljam az utolsó hozzászólást a szobában End gomb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gunner
|
|
« Válasz #654 Dátum: 2011.03.14 22:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #655 Dátum: 2011.03.15 16:42 » |
|
(...)elegem van pár gyerekből a stickman-en(...)
Áhh remélem én vagyok az
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #656 Dátum: 2011.03.15 17:05 » |
|
Gunner lécci ne. (...)elegem van pár gyerekből a stickman-en(...)
Áhh remélem én vagyok az Nem, nem te vagy ennyire ne reménykedj. Egyébként skacok tényleg nem biztos hogy ott leszek a döntőn ha mostanába szóval hajrá!
|
|
|
Naplózva
|
Damisz a komisz. By: Elég Sokan.
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #657 Dátum: 2011.03.21 19:31 » |
|
Gunnert kérem életjelet adni valamilyen módon, például pm vagy skype formájában. Köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #658 Dátum: 2011.03.26 21:01 » |
|
Kedves -|H.S.P.C.|- és Beton!
ZerocOol és én, egy olyan dolgot találtunk ki, amely mindkettő klán előnyére lehet.Szóval ez a szövetség, ez NEM egyesülés.Ilyenről szó nincs.De úgy érezzük, hogy a két klán erősebb lenne egymás segitségével.Szerintem ezzel nem lehetne veszteni, maximum nyerni.Én már erről beszélltem pár Betonossal, és ők benne lennének, de inkább ide kiirom fórumra, hogy mindenki láthassa, és véleményt alkothasson.Főleg, azért is a -|H.S.P.C.|-t szemeltem/tük ki mert, például Zero, már hónapok óta bent van a Betonkezű szobában, és Lalával is napiszinten beszélünk.Én úgy szoktam érezni mintha már klántársak vagyunk, de mivel ez nem jöhet össze(nem is baj), ezért ez erre is megoldás lenne.És én úgy érzem, hogy nagyon jól kijön egymással a két klán, jó nem mindenkivel, de úgy érzem, hogy az aktív réteg megbékélne egymással, és ezzel segitené ezt a folyamatot!
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
aron65
|
|
« Válasz #659 Dátum: 2011.03.26 21:08 » |
|
Mit jelent pontosan ez a "szövetség"? Ha lerohannak a törökök küldünk egymásnak erősítést?
|
|
|
Naplózva
|
Tanuld meg a szakkifejezéseket:1. Cheaterek és hackerek nincsenek, csak laggerek. 2. Akit lelősz, az noob. 3. Aki téged lelő, az láma. 4. Aki beszól, az low. "aron nem pro, hanem aron" /by Tiger "aron nem jófej, hanem aron" /by Zyzu
|
|
|
|