Betonkezű MaRc600
|
|
« Válasz #435 Dátum: 2010.08.30 09:38 » |
|
Nem is gondoltátok volna hogy mennyire vágyok már haza. Mivel egy Penészlek közeli Dozer tó nevezetü helyiségnél nyaraltam. Amikor oda értem alig tudtam elképzelni ezt a nyaralás . A nyaralás amugy jó volt de nagyon hosszu. Skype címem csipagy1F@nta fölvetelek meghívlak a Betonszobába . (De igazolj viszza h fölveheselek.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
8th4
1337 tag
Nem elérhető
Az elismert balf*sz
|
|
« Válasz #436 Dátum: 2010.09.12 13:05 » |
|
Csak egy kérdés: az hogy mikor lesz újra tagfelvétel?
Csak egy válasz: Nem kell feleslegesen így csicsázni a betűket. Várj türelemmel! Egyébként egy jó ideig még tuti nem lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Let's play!
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #437 Dátum: 2010.09.13 09:37 » |
|
Csak egy kérdés: az hogy mikor lesz újra tagfelvétel?
Csak egy válasz: Nem kell feleslegesen így csicsázni a betűket. Várj türelemmel! Egyébként egy jó ideig még tuti nem lesz. Khm... Ezt egy kicsit elhamarkodtad, mert itt ismét egy visszatérővel állunk szemben. Dávid kezdetektől fogva betonos volt /három néven is (Dávid!UAZ!, Dávid rossz...)/, és ő nem hagyta el a klánt, hanem gondjai voltak a gépével és ezért szüneteltette a játékot, azután múlt év decemberében inaktivitás miatt valaki (nem tudom ki) kirakta a klánból. Másnál és más klánoknál is működött, hogy a tagfelvétel szüneteltetése ellenére vettek fel embereket. Ezek alapján, ki mit mond?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #438 Dátum: 2010.09.13 09:48 » |
|
Szerintem elegen vagyunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Betonkezű MaRc600
|
|
« Válasz #440 Dátum: 2010.09.13 16:05 » |
|
Szerintem elegen vagyunk.
Detó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #441 Dátum: 2010.09.13 17:08 » |
|
Mint kívülálló szerintem vegyétek be.
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
8th4
1337 tag
Nem elérhető
Az elismert balf*sz
|
|
« Válasz #442 Dátum: 2010.09.13 17:10 » |
|
Mint kívülálló szerintem vegyétek be. Még, ha komolyan is gondolnád, akkor is van már betervezett tag, bár, aki nem skype-ol az nem tudja...
|
|
|
Naplózva
|
Let's play!
|
|
|
-MH- Bennnii
|
|
« Válasz #443 Dátum: 2010.09.13 17:14 » |
|
No , azért mert régen valamikor ezer éve Betonos volt , még nem kell mindenféleképpen bevenni , csak hogyaha úgy gondoljátok. Én is voltam még tavaly márciusban 3 napig betonos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Bőrmajom
|
|
« Válasz #445 Dátum: 2010.09.13 21:07 » |
|
Én azt mondom, hogyha Ő DávidUAZ, akkor, ha aktív lesz és akar jönni, felőlem bevehetjük. ( A DávidUAZ nevű accját. [Mivel azzal játszik.] )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
|
|
« Válasz #446 Dátum: 2010.09.17 15:23 » |
|
Emberek, megint hazatértem, és szerintem is elegen vagyunk. Th, most felmek skype-ra, ha vagy, írj rám!
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
Betonkezű Vexillarius
Rendszeres látogató
Nem elérhető
Miles Gregalius
|
|
« Válasz #447 Dátum: 2010.09.17 19:01 » |
|
Én azt mondom nézzük meg
|
|
|
Naplózva
|
-Vexfelügyelő-by Gaz -Rexi-by Mada és még sokan -Sexi-by Gaz (Igen ezt a Gaz(ságot) is ő követte el) -Rex a párizsis zsömik réme-by KillerHun -''Én is akarom, csak nincs hozzá kedvem,, -"Két test egyensúlyban van, ha a testek kielégítik egymást" -Az ember gyarló és én nagyon jó példa vagyok erre- -Stickman Warfare, a vakondok háborúja-
|
|
|
david
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #448 Dátum: 2010.10.07 18:44 » |
|
Sziasztok! Újra itt vagyok, én Dávid!UAZ! És nem havott meg senki! Csak tegnap MSN-en bőrmajommal beszéltem és megemlítettem neki hogy vissza szeretnék jönni és ő beleegyezett, úgyhogy itt vagyok! Egyébként köszi hogy megemltettetek engem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
láng láger
1337 tag
Nem elérhető
Na aki beszó' annak szó' a kép.
|
|
« Válasz #449 Dátum: 2010.11.22 19:36 » |
|
Nagy az isten állatkertje,ezt bizonyítja egy nekem címzett levél és a válaszom(nem,nem a válaszomba kell keresni az állatot):
zsombi072 meghívott a(z) -ĐK- klánba! A klán adatlapjának a megtekintéséhez klikk ide! (Ha nem kérsz több klánmeghívót, kikapcsolhatod a "Profilom szerkesztése" oldalon!) Hello szeretnénk ha belépnél ĐK röviditésű klánba mert: -megfigyeltük hogy jol jáccol és egész jo fej vagy. - és mert több killed van a kiszabott határtól.
SOK SZERETETTEL VÁRUNK Kedves zsombi,ez válasz a klánmeghívásra: Kúrvára kíváncsi vagyok, hogy hogy a jácintba nézted meg hogy jól játszok mikor az elmult hónapban összesen 3 percet ha voltam fent és akkor is moddal.Válaszodat előre is köszönöm.
És akkor még megse említettem a hihetetlenűl jó helyesírását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|