aron65
|
|
« Válasz #450 Dátum: 2010.11.22 20:46 » |
|
Én is kaptam ilyet kb. 1 hete .
|
|
|
Naplózva
|
Tanuld meg a szakkifejezéseket:1. Cheaterek és hackerek nincsenek, csak laggerek. 2. Akit lelősz, az noob. 3. Aki téged lelő, az láma. 4. Aki beszól, az low. "aron nem pro, hanem aron" /by Tiger "aron nem jófej, hanem aron" /by Zyzu
|
|
|
NeverwinteR
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Alwayswinter
|
|
« Válasz #451 Dátum: 2010.11.22 21:00 » |
|
Hehe, ismerős a levél nekem is
|
|
|
Naplózva
|
A Föld intelligencia-szintje állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá. Bombing for peace is like fucking for virginity! sohasrác - by Zyzu Hapcibenő - by mada
|
|
|
|
NeverwinteR
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Alwayswinter
|
|
« Válasz #453 Dátum: 2010.11.23 16:00 » |
|
Elcseszted, az én vagyok:)
|
|
|
Naplózva
|
A Föld intelligencia-szintje állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá. Bombing for peace is like fucking for virginity! sohasrác - by Zyzu Hapcibenő - by mada
|
|
|
Betonkezű MaRc600
|
|
« Válasz #454 Dátum: 2010.11.23 16:40 » |
|
Hehe én nem kaptam olyan levelet ! Szerk:ugye én xar vok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.11.23 20:16 írta Betonkezű MaRc600 »
|
Naplózva
|
|
|
|
aron65
|
|
« Válasz #455 Dátum: 2010.11.23 18:53 » |
|
Marc, be kell látnod, hogy te nem vagy elég jó a dicső ĐK klánhoz... .
|
|
|
Naplózva
|
Tanuld meg a szakkifejezéseket:1. Cheaterek és hackerek nincsenek, csak laggerek. 2. Akit lelősz, az noob. 3. Aki téged lelő, az láma. 4. Aki beszól, az low. "aron nem pro, hanem aron" /by Tiger "aron nem jófej, hanem aron" /by Zyzu
|
|
|
NeverwinteR
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Alwayswinter
|
|
« Válasz #456 Dátum: 2010.11.24 21:33 » |
|
Szép nyugisan belépek ma az accomra, és mit látok? Két új klánmeghívó.... Marhajó hogy az emberek még nem jutottak el arra az értelmi szintre, hogy az értelmetlen levélküldözgetés helyett esetleg rá kéne nézni az illető profiljára. Ráadásul az se feltűnő, hogy egy nagyklán van a nevem előtt.... Viszont van egy meghívóm a monsterbe meg egy a legendbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #457 Dátum: 2010.12.01 16:04 » |
|
Moderátorok! Az elit is klánfórumot kapott. A fórum terhelésének csökkentéséhez hozzájárulhatnánk azzal, hogy a felesleges (már senkit sem érdeklő) részeket törölnénk. A döntés és a cselekvés szabadásga a tiétek (amíg vissza nem kérem tíz percre a moderátorságot. ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #458 Dátum: 2010.12.01 16:13 » |
|
Jel ez nagyon nemes gesztus.Ezért vagy a kedvenc stickem.
EDIT:Jól van na Kolta,téged is csíplek úgyis tudod.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.12.01 17:02 írta fradi »
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #459 Dátum: 2010.12.01 16:28 » |
|
Jel ez nagyon nemes gesztus.Ezért vagy a kedvenc stickem.
Ha játszanék is akkor másként nyilatkoznál, mert rögtön minuszba kerülnének a killjeid.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
|
|
« Válasz #460 Dátum: 2010.12.01 16:52 » |
|
Támogatom JEL felvetését. Kapásból törölném akkor a "felesleges", és kihalt Sorozat topicunk, ami bár az én 5letem volt, de nem jött be. Emellett javaslom az Offtopicunk törlését, és az Általánosban élne tovább, bár szigorúbban moderálva. Az 1v1 topic szerintem felesleges, azt is törölhetjük. Továbbá a Banneres topicnak sincs sok haszna, az esetleges bannerek linkjét pedig elhelyezhetjük a klánleírás topicban is. Akkor ha egyet értetek, este, ha sikerül lennem, akkor végrehajtom az általam felvetett 5leteket.
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #461 Dátum: 2010.12.01 16:53 » |
|
Jel ez nagyon nemes gesztus. Ezért vagy a kedvenc stickem.
Max. a második kedvenc. Én vagyok az első höhö >.<!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #462 Dátum: 2010.12.01 17:12 » |
|
TGF topicot is törölhetitek, úgy sincs TGF.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #463 Dátum: 2010.12.01 17:18 » |
|
TGF topicot is törölhetitek, úgy sincs TGF. Te betonos vagy, sőt moderátor vagy? ... Akkor törölgesd a nózidat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #464 Dátum: 2010.12.04 12:56 » |
|
Most fogtok elküldeni a halálba. Smokey által meghirdetett versenyre 3-5 főt szponzorálhatnánk mi is, a klánra nézve minden kötelezettség nélkül (tehát az illető nem szerezne automatikusan jogot arra, hogy bekerüljön a klánba). A szponzorálandók jelentkezhetnének itt a fórumon, vagy a klántagok ajánlása alapján felkérhetnénk játékosokat.
A magam részéről tennék is egy ajánlatot (annak ellenére, hogy személyi kérdésekben eddig mindig sikerült a biliben matatnom): Szabesz-kun.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|