NeverwinteR
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Alwayswinter
|
|
« Válasz #465 Dátum: 2010.12.04 12:58 » |
|
Én mennék szívesen, de ez a nyomorult játék sosem akar szervert váltani (gondolom nem az alapszerveren lesz).
|
|
|
Naplózva
|
A Föld intelligencia-szintje állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá. Bombing for peace is like fucking for virginity! sohasrác - by Zyzu Hapcibenő - by mada
|
|
|
Captain Jack Harkness
|
|
« Válasz #466 Dátum: 2010.12.04 13:21 » |
|
Newer, (szerintem) JEL arra gondolt, hogy a jobb játékosok közül (nyertesek) 3-5 fő "lehetőséget" kapna, hogy legálisan jelentkezzen hozzánk, ha kedve tartja, ezzel mi szponzorálnánk Smokey versenyét (ez amolyan "nyeremény" volna, ha nem értenéd). Nos, én nem nagyon örülök ennek, de mivel 17-en vagyunk, így hajlandó vagyok belemenni max. 3 fő felvételébe, mert hamár 3-5 fő, akkor max. 20-an legyünk (nem feltétlen, lehet kevesebb is(!) ), tehát ha felveszünk ezáltal embereket, akkor maximum a 20-as taglétszámig "engedek" utat.
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
Betonkezű MaRc600
|
|
« Válasz #467 Dátum: 2010.12.04 13:30 » |
|
Lol a nyertesek bekerülnek hozzánk?!(ha n00b lesz a nyertes, akkor bunkó módra váltok >.<(nem ám)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.12.04 13:35 írta Betonkezű MaRc600 »
|
Naplózva
|
|
|
|
8th4
1337 tag
Nem elérhető
Az elismert balf*sz
|
|
« Válasz #468 Dátum: 2010.12.04 13:51 » |
|
Hát, nem tudom. Szerintem a 17 fő bőven elég (talán még sok is?). Egy próbát viszont megérhet, de max 1 fő felvételével tudom csak elképzelni ezt az egész dolgot.
EDIT: Ebben az esetben részemről rendben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.12.04 14:03 írta 8th4 »
|
Naplózva
|
Let's play!
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #469 Dátum: 2010.12.04 13:56 » |
|
Nem-nem. Nem jelentene számukra felvételt. Olyanok lennének, mint az idegenlégiósok. Ha letelt a szolgálati idejük utána - ha bizonyítottak - esetleg, talán...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gunner
|
|
« Válasz #470 Dátum: 2010.12.04 14:00 » |
|
A győztes xy ideig Betonos lehetne,és ha a klán megszavazza h maradjon,akkor marad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
|
|
« Válasz #471 Dátum: 2010.12.04 15:11 » |
|
Na, én is így értettem, amit írtam, csak nem mindig sikerül rendesen megfogalmazni, amit szeretnék. Tehát ahogy Gunner írta, azt én 3 fővel tudom elképzelni=én 3 főt "engedek", ha ez számít.
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
Bőrmajom
|
|
« Válasz #472 Dátum: 2010.12.04 16:55 » |
|
Nem rossz ötlet. Legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gunner
|
|
« Válasz #473 Dátum: 2010.12.04 17:23 » |
|
Akk felajánlhatom Smokey-nak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
8th4
1337 tag
Nem elérhető
Az elismert balf*sz
|
|
« Válasz #474 Dátum: 2010.12.04 19:37 » |
|
Ellenvetés eddig nincs (szerintem nem is lesz). Szóval, szerintem nyugodtan felajánlhatod. Mellesleg a klán "hírét" is növelné pozitív értelemben.
|
|
|
Naplózva
|
Let's play!
|
|
|
NeverwinteR
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Alwayswinter
|
|
« Válasz #475 Dátum: 2010.12.04 21:29 » |
|
Newer, (szerintem) JEL arra gondolt, hogy a jobb játékosok közül (nyertesek) 3-5 fő "lehetőséget" kapna, hogy legálisan jelentkezzen hozzánk, ha kedve tartja, ezzel mi szponzorálnánk Smokey versenyét (ez amolyan "nyeremény" volna, ha nem értenéd). Nos, én nem nagyon örülök ennek, de mivel 17-en vagyunk, így hajlandó vagyok belemenni max. 3 fő felvételébe, mert hamár 3-5 fő, akkor max. 20-an legyünk (nem feltétlen, lehet kevesebb is(!) ), tehát ha felveszünk ezáltal embereket, akkor maximum a 20-as taglétszámig "engedek" utat. Jaaaaa. Akkor engem félre informáltak (vagy csak nem tudok olvasni). Viszont az ötlet tényleg érdekes.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.12.04 22:04 írta Đzsiđzsi »
|
Naplózva
|
A Föld intelligencia-szintje állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá. Bombing for peace is like fucking for virginity! sohasrác - by Zyzu Hapcibenő - by mada
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #476 Dátum: 2010.12.04 22:24 » |
|
Természetesen a mi érdekeinket nézve kellene lebonyolítanunk az egészet: - holnap meghirdetni, hogy várjuk a jelentkezőket, itt a fórumon (!) szerda éjfélig a tgf-es módon, - utána a klán információs csatornáin döntenénk péntek estig, Ez azt is jelentheti, hogy nem jelentkezik senki, vagy nem találunk alkalmas személyt. Vagy ajánlást tehettek megfelelő figurát ismerve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bk.F@ntaSTICK^^
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Add mán vissza, a csapágyamat :D
|
|
« Válasz #477 Dátum: 2010.12.05 19:11 » |
|
Klántársaim! Accomat el lopták igy ne lepődjetek meg ha holnap már nem leszek a klán tagja. És meg is mondom ki volt az elkövető, Dawer volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #478 Dátum: 2010.12.05 19:21 » |
|
Nem, nem Dawer volt. Az ő accját is ellopták. Kicsit informálódj, mielőtt írsz Én vagyok a Dawerral kapcsolatos információ központ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bk.F@ntaSTICK^^
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Add mán vissza, a csapágyamat :D
|
|
« Válasz #479 Dátum: 2010.12.05 19:28 » |
|
De Dawer volt mert vele beszéltem duma szerón és ö mondta hogy cseréljünk accot 2 napra és ö hamis jelszót adott. Igy ö megtudta változtatni a jelszavamat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|