Bocs de ennyi erővel a feltörő is mondthatta hogy kilépett, de igazából feltörték. Na ezek bonyolult dolgok...
1.
Gyerekek!
Mindenki változtassa meg a fórumon és az acc-rendszerben jelszavát úgy, hogy minimum 8 karakterből álljon; se magyar, se más nyelven értelemes szó ne legyen, tartalmazzon számot kis és nagy betűt vegyesen. Ezt a jelszót pedig senkinek ne szolgáltassa ki, még az NKVDnek se kínzások ellenére. Az ilyen jelszót a legnagyobb kriptobuzerátor sem töri fel másfél évnél előbb.
Jelackland megváloztattam még az emailomat is és XD elrontottam a fórumos accom ujra kellet regiznem hogyan tudom visza szerezni a régit? mert amit beirtam emailt nem jól irtam :s
?
Bocs tudom duppla hsz . de oldalon nincsen klánom a játékba irja a klánom
sőt oldalon azt irja várok a CSC klánra
és visza se tudom vonni
pedig nem is jeliztem oda miért van ez?
Ha jól tudom multhéten MK-azt mondta, hogy Cp megkérte hogy vigye az accját.
Tegnap vagy tegnapelőtt lépett be CP a -(WSG)--be.
Valószínüleg nem tudott róla mivel ha MK lépett be neki akkor semmi tudta nem volt az egészről.
2. a.)
Variáció: Feltörték. A feltörő MK nem lehetett, és nem léphetett be CP helyett a WSG-be. A WSG további tagjai: Agressive, Big Sün, Stohl. MK pedig pillanatnyilag klánfüggetlen. Ha valakinek érdekében állt volna feltörni az acc-ját, akkor e három személy közül valaki lehetett.
2. b.)
Variáció: kilépett és más klánba ment ő maga. Stohl a hétvégén jelentkezett a Betonkezűbe, ahol nagy "örömmel" fogadták e klánválasztását. CP azóta Stohl klánjában van. A feltörési "mese" még meg is állna, mert elvész az acc-ja és a fórumos hozzáférése is.
Érdekesség: vasárnap CP a fórumon volt, és tegnap is, sőt tegnap délután egy "MK" fedőnevű tag is volt körünkben. Egyik sem nyilatkozott se pro, se kontra; mindketten lapítottak.
Bizonytalan itt minden, az biztos; de... hogy valaki hazudik az is.
Ami csúcs: megváltoztatja a jelszavát, és azt azonnal feltörik. Visszakapja az acc-ját (erről Bolint tudna nyilatkozni), majd amikor visszakapta (erről Bolint tudnak nyilatkozni), kiszolgáltatja rögtön MK-nak.
Feltörés esetén a tettes kiadja hitbizományba az acc-ot ahelyett, hogy maga gazdálkodna vele.
A feltörési mesék nagyon aranyosak az amerikai akciófilmekben, hogy az orosz szuperbuherátorok behatolnak a védelmi rendszerbe; de ezeknek nem sok közük van a valósághoz.
Ami 100 %-ig biztos: ezek a bizonyos feltörések a régi, még acc-rendszer előtti játékosok neveivel való visszaélés a legtöbb esetben, illetve egy-két nyáron jött között fordul elő. Végül az is: CP nagy álma, hogy valamikor MH-s vagy PRO-s legyen az végképp elúszott.
Az igazi Cpninját - ha ez nem az igazi - pedig egy kérdéssel azonosítani tudom, mert volt egy jelentéktelen szóváltásunk itt a fórumon, ami azóta törölve lett.
(Aki esetleg tudja, hogy hol, mikor, mi volt a témája, azt megkérem hallgasson róla!)