EE.one
|
|
« Válasz #90 Dátum: 2010.03.25 17:00 » |
|
1.) Hat évig fagyóban utaztak. És még millió másik sci-fi klisét lehetne sorolni. 2.) A Star Trek 30 éve feszegette már ezeket a kérdéseket. 3.) A természetvédelemnek elég kevés köze van az egészhez, az egész inkább a természeti népek (lásd észak és középamerikai indánok a középkor végén, újkor elején) kizsákmányolásáról szól.
Valahol a neten kering egy Pocahontas leírás, ahol le vannak húzgálva a szereplők és helyszínek, majd felé írva az Avatarosak. Hidd el, valóban nem sok különbség van. Ezen kívül láttunk már máshol is hasonló megoldásokat (Matrix mech-jei, amivel írtották a támadó gépeket), és már nem egyszer elsütötték a különböző fejlettségű kultúrák összecsapását is. Félreértés ne essék. Nekem nagyon tetszett az Avatar, 3D-ben néztem meg, és tényleg imádtam a filmet, de azért isteníteni nem fogom, mindösszesen a látvány, ami elviszi a hátán az amúgy gagyi sztorit.
Szia! Végre valaki kultúráltan is hozzá tud szólni a témához. 1.Én a sci-fi elemben legfőképp erre az "Avataros dologra" gondoltam. Lélek átutaztatás. 2.Attól még ugyanúgy feszegetheti és jól is csinálja... 3.Pedig a természet védelemnek is komoly köze van ehez. Persze tényleg olyan kicsit mintha a Spanyol konkvisztádorok leigázzák mondjuk a Inkákat, de kiemeli a természet védelmet is. Az ember annyira nem vigyázott a természetre és annyira felélte a földet, hogy tulajdonképp új után néz. És ezt tenné a Pandorán is. (mondjuk azt megjegyezném, hogy az Észak-Amerikai indiánokat inkább az Angolok és Franciák csesztették az 1500-as évek vége felé kezdődően, de igazán a 18. századra vált valóban veszélyesé az ottani Indiánok helyzete) És ezt melyik Disney-mese nem tudja?
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #91 Dátum: 2010.03.25 18:24 » |
|
Megkérhetném az tettetett okosok nem hozzászólását? Ez csak film topik, ami nem mindig ennyire összerakott, MESE, ember, nemmindig logikus és ezért jó..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Geri12
Rendszeres látogató
Nem elérhető
Moamer Al Kadhafi
|
|
« Válasz #92 Dátum: 2010.03.25 19:58 » |
|
Jó ez a Film így ahogy van!(szerintem) De mivel ez a vita felesleges(annak okán, hogy sose tudjuk egymást meggyőzni) így javaslom hagyjuk is abba. Felesleges és értelmetlen tovább folytatni. Üdv:Geri12
|
|
|
Naplózva
|
,Harcos voltam, aki békéről álmodott, de előbb vagy utóbb, mindig fel kell ébredni..."
|
|
|
Márk
1337 tag
Nem elérhető
I am God
|
|
« Válasz #93 Dátum: 2010.03.28 13:41 » |
|
Tigrisek földjén.
|
|
|
Naplózva
|
A család szétmegy, a nők felednek, nem baj! Mondj áment minden tesóért, mert ők temetnek el majd!
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #94 Dátum: 2010.04.03 09:37 » |
|
Ez szerintem epic. http://turulmeme.com/ajanlas/minden-pixar-szereplo-meretaranyosan/435220.aspx(azért innen, mert hát a "filmbuz.i" szó csúnya, a kép meg túl nagy)
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
|
IMortal
1337 tag
Nem elérhető
Fuck and you
|
|
« Válasz #96 Dátum: 2010.04.18 20:59 » |
|
Hancock 2 (nem tom miért írtam oda a 2-őt xD)egyik kedvenc Itt meg lehet nézni interneten(csak 1:10 perc körül megáll és csak 1 óra múlva nézheted tovább,kivéve ha van prémiumod) http://www.megavideo.com/?v=OVGUJ5BB
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.04.23 17:18 írta [FC]DenDo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zero07
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 2010.04.24 15:38 » |
|
A kezdet kezdetén (Year One) marha sokat lehet röhögni rajta xD
|
|
|
Naplózva
|
xD!Ez marha jó videó!xDHe is the leader...of the NAT... he killed the king so the war is ended...HE IS unstoppable. OFFTOPIK BETYÁR muhahaha
|
|
|
Márk
1337 tag
Nem elérhető
I am God
|
|
« Válasz #98 Dátum: 2010.04.26 21:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A család szétmegy, a nők felednek, nem baj! Mondj áment minden tesóért, mert ők temetnek el majd!
|
|
|
|
ricsi12alma
Vendég
|
|
« Válasz #100 Dátum: 2010.05.01 13:11 » |
|
Megnéztem A Télgla-t és azt kell mondjam, hogy jó film. Leonardo is jól játszik benne, több szálon fut, pörgős. Egyik kedvencem lett!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shnitzeel
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #101 Dátum: 2010.05.02 19:04 » |
|
Vasember. Transformers 1, 2. GI Joe. Shrek összes Jégkorszak összes. Utolsó ház balra.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FC Barcelona
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #102 Dátum: 2010.05.15 19:48 » |
|
Nekem a Csonthülye + a Zombieland tetszik,van több is csak elég sok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #103 Dátum: 2010.05.15 20:24 » |
|
Ha lehet írni sorozatokat is, akkor a kedvenc sorozataim: Doctor Who, The Sarah Jane Adventures, Torchwood
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
Zero07
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #104 Dátum: 2010.05.16 15:19 » |
|
SWAT (szerintem, ha azt mondom k..va jó film nem fognak tömegek vitázni velem), meg most rákaptam az Anooying Orangera.
|
|
|
Naplózva
|
xD!Ez marha jó videó!xDHe is the leader...of the NAT... he killed the king so the war is ended...HE IS unstoppable. OFFTOPIK BETYÁR muhahaha
|
|
|
|