Reboяn
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
MadaéstársaNyóctéhánégy ropigyártó KFT NagyKövet
|
|
« Válasz #150 Dátum: 2010.07.30 11:05 » |
|
Shrek-et énis megnéztem, de nem 3D-ben, mert arra már nem volt jegy, de 2D-ben is csak első sorba kaptunk jegyet, szval tök homály volt az egész. Film nekem nem jött be. Mostani jófilmek közül nekem a kedvenceim a Kéjjel-Nappal, rohadt jó film, nekem nagyon bejött. Na megpersze Dizni csenel Zeck és Luther, varázslók waverly helyből ( Selena Gomez <333 ), Zeck és Cody élete. Nekem ezek a legjobbak.
|
|
|
Naplózva
|
Lebron /Zyzu/ Re(born) /Kolta/
|
|
|
SzÉcSi97
1337 tag
Nem elérhető
SAJTfőzelék^^
|
|
« Válasz #151 Dátum: 2010.07.30 11:06 » |
|
Hannah Montana forever xDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.07.30 11:50 írta -MH- Mark575 »
|
Naplózva
|
Tomi[]Egy gondolat bánt engemet, kádban bálnák közt halni meg. xD by Petőfi Sándor
|
|
|
Betonkezű MaRc600
|
|
« Válasz #152 Dátum: 2010.07.30 11:12 » |
|
xD ez így igaz itt volt elöted xD. Azta :O ilyen sokan nézik a disnyt xD én Discovery nézek xD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Reboяn
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #153 Dátum: 2010.07.30 11:32 » |
|
Discoveryn csak a Túlélés Törvényeit nézem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #154 Dátum: 2010.07.30 11:50 » |
|
Kb. én is. Az az ember hatalmas.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Reboяn
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #155 Dátum: 2010.07.30 12:01 » |
|
Az. De szerintem amiket talál cuccokat, azok direkt kivannak oda téve, nem hinném, hogy mindent így megtalál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzÉcSi97
1337 tag
Nem elérhető
SAJTfőzelék^^
|
|
« Válasz #156 Dátum: 2010.07.30 12:02 » |
|
Az a kedvencem összes részét láttam már. Bear Grylls Forever EDIT:Az lehet Reb, de a medvesz*rt , a skorpiót meg a többit valójában megeszi.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi[]Egy gondolat bánt engemet, kádban bálnák közt halni meg. xD by Petőfi Sándor
|
|
|
Gary
Vendég
|
|
« Válasz #157 Dátum: 2010.07.30 14:52 » |
|
Az az ember egy klasszis és bárhol kidobják kitalál a legkülönfélébb módszerekkel. Mondjuk annyi nem titok hogy fölöttük megy egy helikopter és ha kell van náluk távkommunikációs rádió adó-vevő is ha valami nagy baj van mindenképpen tudjanak róla. Respect Bear király vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamikus
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #158 Dátum: 2010.07.30 16:06 » |
|
Tegnap láttam a Nagyfiúk című filmet. Mindenkinek ajánlom, szerintem már rég adtak ki ennyire jó vígjátékot. Adam Sandler az egyik főszereplő, a rendező, és az író is, szóval a történet haláli, nem unalmas, mellette van hű társa Rob Schneider. (egyébként ők ketten mindig szerepelnek egymás filmjeiben, még ha csak pár percre is). A szerepeosztást (a fent említett két ember mellett:Salma Hayek, Steve Buscemi, és a többiek) és a szinkront nagyon eltalálták.(mind a magyar szöveget, mind a szinkronhangokat: Csőre Gábor és Kálloy Molnár Péter hangját véltem felismerni, de a többieké is ismerős volt)
|
|
|
Naplózva
|
+------------------------------+ | Ha kivágod ezt a kupont, | | vehetsz egy új monitort ! | +-------------------------------+
|
|
|
Dark_Lord
Vendég
|
|
« Válasz #159 Dátum: 2010.07.30 18:17 » |
|
I love Disny Chanel. Ugyanazokat szeretem mint reborn. (Nekem bejön arról Miley és Selena Gomez)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
POD
|
|
« Válasz #160 Dátum: 2010.08.01 10:27 » |
|
Tegnap megnéztem az Eredet c. filmet. Nagyon jóra sikeredett. Annyira jó az eddig látott filmek közül, hogy vetekszik a Mátrix 1# részével. Kötelező megnézni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #161 Dátum: 2010.08.01 21:21 » |
|
Gyerekeeek, isten király filmeket láttam. Jack Black egyik filmje: A kezdetek kezdetén, hataalmaaas A másik a "Leszbikus vámpír gyilkosok" .. "Jaaa" Nagyon nagy filmek..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Reboяn
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #162 Dátum: 2010.08.01 21:25 » |
|
Jack Black egyik filmje: A kezdetek kezdetén, hataalmaaas Láttam már nekem is nagyon bejövős. Nekem még a Borat az egyik kedvencem, bár régi film, de rohadt jó, no meg a zohan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Crepslay
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #164 Dátum: 2010.08.08 15:25 » |
|
Én a Jeti összes részét szinte láttam: A Jeti A Jeti visszatér A Jeti bosszúja nagyon király főleg a Jeti visszatér Kedvenc részem amikor a csajt kitépi a zuhanyzó-val együtt az ablakon. Ja és még A maszk mint vígjáték
|
|
|
Naplózva
|
Crsple:by SgtChris Cres:by Gulyko Crashplay:by a lowok Cresap: by Dr.KamikazEE
|
|
|
|