[M] Dawer
1337 tag
Nem elérhető
Mindíg minden körülmények között?
|
|
« Válasz #165 Dátum: 2010.08.08 15:34 » |
|
Nekem még a Fűrész 1, 2, 3 jön be. Vígjátékok közül inkább Hororra akadva, Amerikai Pite, Német Pite.
|
|
|
Naplózva
|
Az életben lesznek olyan idők amikor nehéz lesz mosolyognod,de annak ellenére amit látsz,az összes fájdalom ellenére,meg kell őrizned a humorérzékedet.Tudnod kell mosolyogni azon a sok baromságon!
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #166 Dátum: 2010.08.08 18:26 » |
|
Most néztem meg Az Arany Iránytűt. Nem értem, mi bajod van vele. Nem rossz annyira a film, mint amennyire azt mondod. Lehet, kicsit unalmas volt, de a többi film is van ennyire unalmas. Nem tudom, mit jelent neked ez a levágták a végét, vagy mi, igaz, nincs ilyen akció utáni jelenet, de arra nem sok szükség van.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #167 Dátum: 2010.08.08 20:03 » |
|
Nézd meg a végét (ahol azzal a "léghajóval" mennek), fent van youtube-n. Remélem érthető. Azért írtam hogy el vágták, mert az a rész olyan volt mintha épp készülne valami, tervezget a kislány távolodik a kép, erre: VÉGE. Na ne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #168 Dátum: 2010.08.09 00:30 » |
|
Szerintem csak félreértetted. Mivel már a csatának vége volt, tudni lehetett, hogy vége fele jár a film. És mivel a fellegekben lévő panoráma képeket nézegethettük a léghajó jelenetből, következtetni lehetett, hogy vége. Tehát nem vágtak le semmit, lehet, hogy még szerinted kellett volna oda valami,. Kicsit más, mint a többi filmben, de attól még jó
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #169 Dátum: 2010.08.09 00:48 » |
|
Nézd meg a végét (ahol azzal a "léghajóval" mennek), fent van youtube-n. Remélem érthető. Azért írtam hogy el vágták, mert az a rész olyan volt mintha épp készülne valami, tervezget a kislány távolodik a kép, erre: VÉGE. Na ne.
Ha jól tudom, a könyv, amiből készült, folytatásos ... Ezért nincs igazi vége, csak ugye folytatás nem érkezett még. Ennyi erővel a Gyűrűk ura első részének is szar vége volt, bár ott azért tudta mindenki, hogy készül a folytatás. Bár ott az egész film szhar volt, de tény, hogy még az Arany iránytűt (aminek nem is ez a címe, hanem Északi fény) még nem láttam ...
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
-MH- Zaknod
1337 tag
Nem elérhető
Szájkaratetanonc
|
|
« Válasz #170 Dátum: 2010.08.09 08:55 » |
|
Igen tényleg többrészes a könyv,egészen pontosan egy trilógia,én olvastam az első két részét,és az első könyv (most hogy így eszembejutott,a második is) tényleg úgy fejeződik be hogy rohanj olvasni a másikat. Úgy olvastam hogy tervben volt a második könyv megfilmesítése is,de arra már nem volt elég pénz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #171 Dátum: 2010.08.09 18:08 » |
|
Tán épp azért, mert az első filmesített könyv nem sikeredett megfelelően filmbeillőnek"..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stickpetya97
Vendég
|
|
« Válasz #172 Dátum: 2010.08.09 19:27 » |
|
Úh hát én tele tudnék írni egy egész oldalt a kedvenc filmjeimmel de röviden a Martin Lawrence - filmeket (Gagyimami sorozat) Bruice Willys, Antony Hopkins, Antonio Banderas filmeket szeretem. De kabaréban, humorban nincs az én szememben párja Hofi Gézának.
Hát nagyon röviden ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MeekE
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Sztereoszuptikus Javaládé
|
|
« Válasz #173 Dátum: 2010.08.09 20:24 » |
|
Igen tényleg többrészes a könyv,egészen pontosan egy trilógia,én olvastam az első két részét,és az első könyv (most hogy így eszembejutott,a második is) tényleg úgy fejeződik be hogy rohanj olvasni a másikat. Úgy olvastam hogy tervben volt a második könyv megfilmesítése is,de arra már nem volt elég pénz.
Mondjuk érdekes lett volna rombusz lábú elefántokat, vagy miket animálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #174 Dátum: 2010.08.09 20:27 » |
|
Tegnap néztem meg a Tekken című filmet.Igen azt amelyikből játék is van,illetve a játék volt előbb.Szerintem aki szereti a pörgős verekedős akció filmet az nézze meg.Szerintem jó,de aki látta az írjon véleményt.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #175 Dátum: 2010.08.09 20:36 » |
|
Nem rég néztem meg a 23-as szám című filmet.(thiller) Nekem nagyon tetszett. Jim Carrey-t egy egészen más oldaláról mutatja be. Nagyon ajánlom mindenkinek.(aki elmúlt 12 és és felfogja az ilyen filmek tartalmát)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #176 Dátum: 2010.08.09 20:42 » |
|
Egész pörgős "filmecske" a Halálfutam. Akcióban nincs hiány, szinte megállás nélkül az van benne. Egy-két haláleset is történik (xD), amik olykor viccesen vannak megoldva. Jason Statham a főszereplő és ez a filmje biztosan vetekszik a Szállító c. filmjével, amiben ugyancsak sok akció van. Egy trailer, ha érdekel: http://www.youtube.com/watch?v=answyRCr3No
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
green
|
|
« Válasz #177 Dátum: 2010.08.09 20:51 » |
|
Tegnap megnéztem az Eredet c. filmet. Nagyon jóra sikeredett. Annyira jó az eddig látott filmek közül, hogy vetekszik a Mátrix 1# részével. Kötelező megnézni! Egyetértek . Reméltem, hogy nem megy el a különleges effektek halmozása felé, és szerencsére nem is. A vége pedig . A Matrix talán egy kicsivel jobb, de csak azért, mert könnyebb beleélned magad . A Varázslótanonctól nagyon keveset vártam (pedíg Nicolas Cage), de annyira nem rossz, átlagos. Az utolsó Shrek pedig egész jó kis befejezés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #178 Dátum: 2010.08.09 20:58 » |
|
Az Eredet szerintem is Über jó. A varázsló tanonc is tetszett mondjuk én inkább többet vártam volna. Én a HP 7-re leszek kíváncsi, remélem nem vitték túlzásba a csicsát de azt is ,hogy nem kapkodták el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #179 Dátum: 2010.08.09 22:01 » |
|
Egész pörgős "filmecske" a Halálfutam. Akcióban nincs hiány, szinte megállás nélkül az van benne. Egy-két haláleset is történik (xD), amik olykor viccesen vannak megoldva. Jason Statham a főszereplő és ez a filmje biztosan vetekszik a Szállító c. filmjével, amiben ugyancsak sok akció van. Egy trailer, ha érdekel: http://www.youtube.com/watch?v=answyRCr3NoTényleg jó kis film, végig lehet izgulni az egészet. Látványosságban nincs hiány, és a történet is egész jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|