Areox546
Új
Nem elérhető
Quadro Extreme killer
|
|
« Válasz #240 Dátum: 2010.10.26 16:07 » |
|
Nekem az Avatar tetszik nagyon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #241 Dátum: 2010.10.29 11:42 » |
|
The Social Network Egyáltalán nem Facebook-reklám, sőt... Annyira lerí róla, hogy Fincher munkája, még ha nincs is benne annyi társadalmi tanítás, mint a Harcosok Klubjában. Hatalmas rendező!
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #242 Dátum: 2010.10.29 11:47 » |
|
Most láttam az Eredet című filmet,hát tényleg jó kis film.Nagy kedvenc amúgy nekem is a Borat,van benne poén rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #243 Dátum: 2010.10.29 12:01 » |
|
Nekem a Spanom Csaja, illetve a Kenguru Jack jött be nagyon. De igen, a Borat is nagyon nagy! XD Főleg a p*n*imágnes! Az odab...
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
[FC]Ron
Rendszeres látogató
Nem elérhető
http://
|
|
« Válasz #244 Dátum: 2010.11.16 07:28 » |
|
Starwars 1-6
|
|
|
Naplózva
|
"Nudli" by PIZZA "Gúglidzsumpi" by Huni
"Figyelj, aki a valóvilágot szereti (vagy rosszabb, hogy elhiszi, hogy "való"), és azért szereti, mert szerinte milyen jó (pl. győzike sót azért bírtam, mert akkora baromság), az egy BUTA SZAR EMBER. És én a buta szar embereket utálom. Szóval így függ össze." Admin
|
|
|
|
Dr.KamikazEE
Vendég
|
|
« Válasz #246 Dátum: 2010.11.19 22:36 » |
|
Nem rég néztem a Pitét nagyon jó film sorozat,és még a Nem fogadott hívás c. film is nagyon tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frg/10
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #247 Dátum: 2010.11.20 14:22 » |
|
Nekem a Tébolyultak, Éli könyve, Feláldozhatók a királyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChupaChupsBoy
Vendég
|
|
« Válasz #248 Dátum: 2010.11.30 02:25 » |
|
Hát één nagyon birom a FG-t!Meg a SouthParkot!(Najó azért az Amerikaipitétis lenyelem..)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
StickmänWarfare
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #249 Dátum: 2010.12.08 20:39 » |
|
Én nagyon sok filmet illetve sorozatot imádok. Film the best: Horrorra akadva és Super Hero movie(ez besz*arás durva, bepis*álsz a röhögéstől, és ez nem ilyen Simpson család meg South Park stílusú). Sorozat the best: Bűbájos boszorkák( vagy 6-szor végig néztem az egészet, és egyszer sem untam meg), illetve Szellemekkel suttogó fan vagyok (IMÁDOM^.^)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsolt998
|
|
« Válasz #250 Dátum: 2010.12.15 18:34 » |
|
Üvegtigris 3! Nagyon nagy film! Ma láttam.Akinek van egy kis szabadideje az nézze meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dr.KamikazEE
Vendég
|
|
« Válasz #251 Dátum: 2010.12.16 18:20 » |
|
Üvegtigris 3! Nagyon nagy film! Ma láttam.Akinek van egy kis szabadideje az nézze meg. Azt én is várom am meg mindegyik jó szerintem A múlt héten megnéztem a Perzsia Hercege C.filmet nagyon jó kis film,és még a A Királyság című film tetszik nagyon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #252 Dátum: 2010.12.30 11:10 » |
|
Not The Messiah (He's a Very Naughty Boy) A Brian élete című filmet gondolom senkinek sem kell bemutatnom. Na ez annak a musical verziója. A londoni Albert Hallban adtál elő, a Monty Python alakulásának 40. évfordulója alkalmából. Aztán megjelent film formájában is, ezt néztem meg. Zseniális az egész, és olyan elmebeteg poénok vannak benne néha, hogy szakadtam a röhögéstől Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Kewfy5pMeWA&feature=channelMég egy kis ízelítő, gondolom ezt a dalt mindenki ismeri: http://www.youtube.com/watch?v=JrdEMERq8MA(Tomi amúgy ez neked szól, mindenképp nézd meg )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frg/10
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #253 Dátum: 2010.12.30 11:50 » |
|
Én most azokat írnám le amiket nagyon várok:
Apollo 18 Transformers 3 Kung Fu Panda 2 Harry Potter 7 part 2 Paul (űrlényes)
Valamint nemtudom hogy ki látta már, de dec 31.-én a TV6 on fogják adni 0:00 kor a Fűrész VI-ot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Dawer
1337 tag
Nem elérhető
Mindíg minden körülmények között?
|
|
« Válasz #254 Dátum: 2010.12.30 13:52 » |
|
Green Street Hooligans. Nem rossz film, nekem bejött.
|
|
|
Naplózva
|
Az életben lesznek olyan idők amikor nehéz lesz mosolyognod,de annak ellenére amit látsz,az összes fájdalom ellenére,meg kell őrizned a humorérzékedet.Tudnod kell mosolyogni azon a sok baromságon!
|
|
|
|