HALT!
Úgy gondolom, ez a klán elég jó, ahhoz, hogy belépjek, ami óriási megtiszteltetés lenne nektek. Szerintem megérdemlitek, hogy egy ilyen profi játékos köztetek legyen. Ajánlom, hogy k**vagyorsan vegyetek fel, mert elúszik ez az évszázadonként csak egyszer felkínálkozó alkalom. Leszámítva, hogy nagyon sok meleg van a klánba, szinte semmi gond nincs vele.
- A nevem: Metélt Ferenc
-Top ölésem: 10/óra
-Az IQ szintem meghaladja a 20at is, de ha nagyon megerőltetem magam, akár 30 is lehet.
-Akkor szoktam k**vaanyázni csak, hogyha hátbalőnek, szembelőnek, oldalbalőnek. Természetesen az rohadt nagy láma, akinek már 10 pingje van, mert nem lehet lelőni.
Tiszteljetek: stickláma97
Anyám után általában az M4 ravaszát húzogatom, de néha MPGvel próbálgatom az önmagam tarkón lövését.
Ha végezni akarsz a szánalmas 12 éve létező életemmel Seregélyesen keresd a Heim családot, ha nem én nyitnék ajtót keressétek Pétert.
Nagyon szeretem a péniszem, csak amióta haragszik rám nem tudok vele játszani, ezért most a stickman a kedvencem.
Láma vagyok.
Bocs, 13cmmel kisebb a farkam mint a tiétek.
Egy noname pénisz vagyok, örülök, hogy anyám megtanított elengedett kézzel bilin fosni.
Nagy a pofám, és egy láma klánban születtem, szidd nyugodtan anyámat.
Elég indok? Egy moderátornak az a dolga, hogy "kipucolja a sz*rt", nem pedig az, hogy visszaéljen a jogával... (És a legrosszabb, hogy ezt a "módszert" más nagyklán fórumán is ajánlotta, és hozzá kell tennem sajnos, hogy MÁSOK is azt tették...)
Az oltások elkerülése végett, értem hogy valakinek poénos, rendben, bevallom én is mosolyogtam rajta (egészen addig, amíg el nem olvastam a többi hsz.-t, és inkább szánalmas hogy idáig süllyedt Dani, pedig tud normális is lenni...). De akkor minimum 3-4 óra múlva törölje már ki...