|
(-PRO-)Jack
|
|
« Válasz #526 Dátum: 2010.04.16 23:43 » |
|
Bocsi hogy ezt kell mondjam de -|H.S.P.C.|- Dani te egy kimondhatatlanul nagy barom-fi vagy A -|H.S.P.C.|- igenis aktív klán lesz ,illetve már az Ezt a klánt sem hagyom elsüllyesztetni a pöcegödörbe,ezért segítek Kungfus-nak Hajrá Kungfus öreg cimbi csak így tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #527 Dátum: 2010.04.17 05:57 » |
|
Köszi Jack a bíztatást. Majd kérdeznék tőled pár dolgot msn-en, ha fennt leszel és énis.
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #528 Dátum: 2010.04.17 23:12 » |
|
Jack, feltörtek? de rossz látni, hogy olyanok vannak a hösöpöcöben, akiknek az értelmi szintjük még Kungfusét sem súrolja. (Igen, nagyon baszod a szemem.)
1, én baszom dani szemét 2, ne mondj olyanokat, hogy nem súrolom kungfus szintjét mert még NEM IS ISMERSZ. Én sem mondtam rád, hogy büdös a szád és tetves a hajad mert én nem állítok olyanokat, amiről nem tudok! Akkor meg azért nem vagy értelmes mert arra mondod hogy gyökér aki felvett xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zyzu
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
CoD4 maister
|
|
« Válasz #529 Dátum: 2010.04.23 16:02 » |
|
Pletykázásnak ne vegyétek, csak gondoltam megemlítem: Pacsíi All! Jelentkezni Sszeretnék. Azért Jőönnék Iinkább a [TIM]-be, Mmint Aakármelyik Mmás Kklánba , Mmert Iitt Jjófej , Ssegítőkész, Ookos és Rrendes Eemberek Vvannak. Nem Kklánvándorok ,stb.... Csak Megkiszeretném Ppróbálníi Hóogy Bbe Kerűülhetek -e Vvagy sem. Mindíig a [TIM] Vvolt Aaz Áálmom., Éés Hha Eez nem Jőjön Őössze , Ssztem Aabba Iis Hhagyóom a Jjátékot. NhaNah csak ennyíi lenne. Pacsíi all !! Minden jót!!
Alapból rohadt nagy de ezzel aztán: Dawer, én nem felejtek Hello! Örülnék, ha: 1. Nem másolnál a klánunk leírásából. Igaz, hogy csak egy mondat, de ez akkor is bosszantó. 2. Nem élesztenél újra egy halott klánt. POD feloszlatta, és kész, ő döntése. A CCB már soha nem lesz újra olyan, meg amúgy is, neked mi közöd a CCB-hez? Üdv: Oli Mi kőződwan hózzá hógy én mit csinálók letőrlőm nyugí=)*.* Rem Boldog LEszel=)
CSő Csáó Dawer Wagyók Boccs Csak a Sogorom is Néha Jáccik az Accommal Ne Haragúdj Érte És nem én kopppintóttam a leírást. De Tőrlőm az egészklán hógy Senkinek sem legyen welem baja mert újra akartam hózni 1régi jó klánt Csáó Cső na vagyók bocs haveróm írt elözöleg
1Mi az h máolók ? Saját magamtól találtam ki a leírást 2Mit érdekel téged az hogy én mit csinálók ? ha nem tetszik gyere Bp15Kert Hubay tér és álcsucsón ibolyalak te kaktuszember én se ugatók neked h bla bla
Akkor viszónozd h te sem pofázól be ui Töröltem a klán légy bóldog remélem elélveztél kaktuszjancsi már k*rva nagy xDDDDD.
|
|
|
Naplózva
|
->by Zak, KÖSSZ NEKI! „A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!”-Mohamed Ali "A parizerlábú szandálzokni kombós Tomi" - Tigerdash, 2011
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #530 Dátum: 2010.04.23 17:41 » |
|
Ilyen sötét, nem venné észre hogy ugyanolyan szar mind a három haver helyesírása? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nesh01
Vendég
|
|
« Válasz #531 Dátum: 2010.04.23 17:44 » |
|
WoW. Dawer nem jár nyelvtan órákra .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #532 Dátum: 2010.04.23 18:45 » |
|
Öhmm... Ezekről nem nagyon tudtam. No mindegy, meglátjuk, hogy mennyire változik meg a gyerek.
Nesh: Jó nyomós okok miatt nem jössz ide. Kommentárt nem kérnék és - karmát sem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.04.23 20:13 írta -|H.S.P.C.|- Kungfus. »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zyzu
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
CoD4 maister
|
|
« Válasz #533 Dátum: 2010.04.23 20:13 » |
|
Öhmm... Ezekről nem nagyon tudtam. No mindegy, meglátjuk, hogy mennyire változik meg a gyerek.
Gondoltam, ezért is intézkedtem, gondolom ha már még megvagytok, akk a szintet tartsátok .
|
|
|
Naplózva
|
->by Zak, KÖSSZ NEKI! „A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!”-Mohamed Ali "A parizerlábú szandálzokni kombós Tomi" - Tigerdash, 2011
|
|
|
Megatron
1337 tag
Nem elérhető
Nyugdíjas
|
|
« Válasz #534 Dátum: 2010.04.24 11:08 » |
|
Juteszembe. Mega veled nem is játszottam még 1v1-et . Eljön lassan az ideje . Ööö... Igen, csak arra még várni kell. Valamikor már elkéne vinnem a gépet a szervízbe. Eddig is el akartam, csak túl lusta voltam hozzá
|
|
|
Naplózva
|
Nyugdjíba vonultam.
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #535 Dátum: 2010.04.24 11:27 » |
|
Hát akkor gyerünk. Amm Zy, most elég normálisnak tűnik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blackman
|
|
« Válasz #536 Dátum: 2010.04.25 18:40 » |
|
Na és velem valaki 1v1-et?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Dawer
1337 tag
Nem elérhető
Mindíg minden körülmények között?
|
|
« Válasz #537 Dátum: 2010.04.25 21:10 » |
|
Én Blackman.
|
|
|
Naplózva
|
Az életben lesznek olyan idők amikor nehéz lesz mosolyognod,de annak ellenére amit látsz,az összes fájdalom ellenére,meg kell őrizned a humorérzékedet.Tudnod kell mosolyogni azon a sok baromságon!
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #538 Dátum: 2010.04.26 13:57 » |
|
Az előbb Dawerral játszottam 1v1-et! 10-6ra én nyertem! 1. menet Dawer MPG én m4 5-4 accem Dawer m4 én MPG 2-5 És így jött ki a 10-6! Ügyes volt, Grat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blackman
|
|
« Válasz #539 Dátum: 2010.04.26 13:59 » |