Valami olyan 5let kéne ami illik a játék stílusához, nem növeli a játékkövetelményeket, a játék méretét nem növeli meg jelentős méretben, és tudod hogy valaki képes megcsinálni, ráadásul intézd el hogy szeressék az ötletedet. Csupán ennyi, várhatsz fél évet és ment is van a játékban.
Amúgy meg nagyobb felbontás : jeeeeeeeeeeeeeeee
Egy életnagyságú KingKill szobor.xDxD
Viccet félretéve, szerintem lehetne az m82-höz csinálni a távcsövéhez egy görgetőt, nem is tudom de más játékokban van.
Ez sem a legjobb ötlet...
De van még egy pár.
Lehetne egy olyan épület a híd melett(Az alcompi része melett), ami ugy nézne ki, hogy van 8 ablaka ebből 5 berácsozva 4 emelete lenne a lépcső az nem csiga, hanem szabályos, a tetejére is vezetne lépcső egy emelet az kb 3 stickman lépés(magasságban), szóval elég magasról lehetne lőni, a tetején lenne pár olyan kis képződmény, hogyha mögé állunk, akkor nem sok részünk látszana ki és ha legugolunk semmi, ebből lenne vagy 3-4 nemtudom.
Hát nem tudom, illene a játékhoz, de persze nem csak attól függ, hanem hogy nektek mennyire tetszik.xD
Lenne pár medál tervem is, de az gondolom mindenkinek van...
De ha lennének uj medálok máris izgalmasabb lenne a játék.
Még van egy ötletem, ami csak annyi lenne, hogyha eléri valaki például a wicked sicket, akkor elkezd feketén lángolni.
És ha valaki eléri a godlike-t, akkor elkezd vörösen lángolni.Szerintem nagy áttörés lenne ez.
Őszintén ez megnővelné a játékkövetelményeket, de nem annyira sokan érik el a godlike-ot meg a wickedet... és ha meghalna ugyse lángolna már.
Fegyver terv az tudom, hogy nem kell...xD
De az is van.