Bolint99
|
|
« Válasz #15 Dátum: 2010.02.09 15:28 » |
|
Egy kapcsoló, h kér-e különszerót, esetleg egy fájl, amit csak az elit modok kapnak meg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2010.02.09 16:34 » |
|
És hogy oldod meg azt, hogy ne irják felül? Véglis ez a megoldás csak plusz egy fájl lenne a szervergépen..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2010.02.09 16:55 » |
|
Vagy a jóváhagyott modokat beépíteni az exe-be, hogy szimplán, mikor belép az ember, átnézi, mit tartalmaz az ojjektumok.ini, vagy más hasonló elven ellenőrizné a mod tartalmát. Fene tudja ...
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2010.02.09 17:29 » |
|
Csinál egy hash-t a módosított fájlok tartalmából, egymáshoz illeszti őket, megint egy hash, és lerövidíti 20 karakteresre. Ezután megnézi, hogy a kapott zagyvaság egyezig-e egy másik zagyvasággal, ha igen, akkor kirakja egy különszeróra a játékost.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stukker01
1337 tag
Nem elérhető
Barátok Közt Fan
|
|
« Válasz #19 Dátum: 2010.02.09 17:46 » |
|
Bocsi, de ez nem úgy van, hogy készítesz egy modot, aztá belépsz a játékba a moddal és beírod pl. h /join modder (vagy más kód) és átrak egy olyan szeróra, amin lehet moddal ölni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #20 Dátum: 2010.02.09 18:33 » |
|
Nem. ha csatlakozni akarsz, akkor alapból a különszeróra rak le, ahonnan nem mehetsz main szeróra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #21 Dátum: 2010.02.09 18:54 » |
|
Nem. ha csatlakozni akarsz, akkor alapból a különszeróra rak le, ahonnan nem mehetsz main szeróra.
De (ahogy ezt már kérdeztem) minek lehet ölni ott, ha NINCS KIT MEGÖLNI?!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #22 Dátum: 2010.02.09 19:42 » |
|
DE LESZ KIT MEGÖLNI! Ha lesznek végre normális modok, amikkel játszani fognak, nem csak kipróbálják!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #23 Dátum: 2010.02.10 16:52 » |
|
Félreértés ne essék, minél több a realm, annál kevesebb a lagg. Mert minél kevesebben vannak egy realmon, annál jobb, az össz playerszám nem változtat semmin. A gépigény meg kizárólag az aktív modtól függ, az meg a modkészítő dolga alacsonyan tartani.
És igen, minden mod kap realmot és csá, ez legyen az én gondom. A modkészítők gondja pedig hogy játsszanak a modjával.
DE EZ NEM EZ A TÉMA!
Remélem ez csak azt jelenti, hogy mindenki megértette a specials.ini használatát.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
-(KiŁŁeRt¤jÁ$)-
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 2010.02.13 20:50 » |
|
Ezt nemértem.
|
|
|
Naplózva
|
,,kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen" ,,láttam szőrös hörcsögöt, szirupszörpöt szörcsögött. Ha szőrös hörcsög szörpöt szörcsög, rátörnek a hörcsöggörcsök.- stukker nyoma alapján
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #25 Dátum: 2010.02.13 20:55 » |
|
Van egy portál (kék kör). Ennek a helyzete a from érték. Ahova ez vezet, az a to érték. Viszont ahol a to van, ott nincs kék portál effect. A radius, vagy miafene, a portál nagyságát jelöli, míg a visible (asszem) hogy miylen messziről látod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|