Admin
|
|
« Dátum: 2010.02.07 20:02 » |
|
Ebbe az ini-be fognak kerülni az "egyéb" cuccok, ugyanolyan formában ahogy eddig.
[típus] név=érték név=érték
Egyelőre csak egy típus van, a [teleport]. Egyirányú teleport, a "from" helyén van az effekt. Oda vissza teleporthoz két [teleport] kell, de vigyázzatok, mert ha másik teleportba teleportálsz akkor az is működésbe lép, így könnyen le lehet fagyasztani a játékot, ha oda vissza elkezdesz pattogni. from,to: egyértelmű radius: teleport nagysága visible: Milyen messziről látszik (próbáljatok minél kisebb értéket ideírni, mert az effekt eléggé terheli a motort) Példát lehet látni a hivatalos verzióban, a comment=-n kívül minden mező kötelező, de ha nem akarsz kirózsázni magaddal, a commentet is kitöltöd.
Várható ebbe a specialsba sok egyéb butaság is, többek között pl a pantheon effektje, vagy az ég csicsázása.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
HelloTibi
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2010.02.07 20:44 » |
|
Már folyik a StickTool-ba való beépítés...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2010.02.08 14:22 » |
|
És ide aki modolni akar tud beletenni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2010.02.08 14:51 » |
|
Beleírod, elmented, minek kérdezel hülyeséget? Nézd meg az első postot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2010.02.08 17:39 » |
|
Rudi én úgy gondoltam , hogy tudok is kill szerezni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2010.02.08 18:02 » |
|
Nem, természetesen nem. Majd meg lesz oldva a modder szeró, ahol ölni tudsz, viszont pontot természetesen ott se kapsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2010.02.08 18:07 » |
|
Nem, természetesen nem. Majd meg lesz oldva a modder szeró, ahol ölni tudsz, viszont pontot természetesen ott se kapsz.
Szal.. a moddereknek lesz egy külön szeró, amiben egymást is ledarálhatják? És ide rakjuk a specials.ini modokat?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2010.02.08 18:08 » |
|
Nem, minden modnak lesz külön szervere.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2010.02.08 18:41 » |
|
Az jó lesz hogy lesz modder szeró. És lesz több outland?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2010.02.09 15:07 » |
|
Nem, minden modnak lesz külön szervere.
De ha minden mod különszeró, akkor minek lehetne ölni, mikor nincs kit? Másrészt meg mindenki laggolna, mint a vadállat emiatt..
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2010.02.09 15:11 » |
|
Csak nem mindegy, hogy egy nyavajás kockátberakokmod kap egy külön szervert, vagy egy kidolgozott mod megy egy normális, benépesített realmre. Ezt majd még Alex-nek meg kell oldania valahogy hosszú távon.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2010.02.09 15:23 » |
|
Igen, viszont akkor megint igen fel kéne tolni a gépigényt. Vagy: sziget átrendezése, RENDESEN, esetleg textúramódosítás, stb, csak a méretét növelné meg a játéknak, de a gépigényét nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2010.02.09 15:26 » |
|
Mikínod? Mi köze a játéknak a modoláshoz, és pláne mi köze a gépigényhez? Sőt, mi köze az átrendezéshez? Ne keverd a dolgokat ... És ne itt, légyszi ...
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2010.02.09 15:28 » |
|
Nem a játékot modolod? Ja. Én úgy értettem, hogy 1-2 mod alapból benn lenne. Félreértettem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|