kléni
|
|
« Válasz #525 Dátum: 2010.10.30 18:40 » |
|
Ez minden, csak nem jó. Először is érdemes lenne utánanézned a mod fogalmának, mert magában egy modell még nem mod. De ez a legkevesebb. Az arányok nagyon el lettek lőve. A ház icipici, az a bot vagy hogy hívják bazi nagy.. A textúra ronda, látszik hogy egyáltalán nem figyeltél a szépségre, mivel el van csúszva, és csúnyán pontos a "fa" textúrája. A modell. Az a fa szerűség izé az mi? Mert ha kúpokat egymásra raksz, az még nem igen fa. A bot izé alakja kicsit nem lett eltalálva, ugyanis a szár része nagyobb szokott lenni, kisebb hajlat. És az épület. Ugyan ebből semmit nem látni, de az ajtó feltehetően rosszul van helyezve. Egy-két ablakot jó lenne rá tenni... A táblához inkább hozzá sem szólok... Összefoglalva az egész pocsék, látsziik, hogy nem törődtél a minőséggel. Ülj le, normálisan tervezd meg, és precízen dolgozz ki midnent, modellt textúrát mindnet, nem baj ha nem lesz kész holnapra.
Amúgy nem értem, minek kell ezeket a világ végére kirakni a térképből? Legalább olyan helyre raktad volna, ahol nem látszódik szárazföld, amin szép zöld fű van.
Fradi, ez egy új téma volt, csak ide raktam.
Nézd meg a mostani ügyességi modokat. A minősége lehangoló azoknak is, viszont valamivel e felett van, ez a legrosszabb legjobbja.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #526 Dátum: 2010.10.30 18:49 » |
|
Kléni tudom hogy ez egy új mod de ugyan az a véleményem mint neked.Össze van csak kapkodva ez a mod és a többi is amit ma csinált Chicken.10 percenként nyit új topikot egy új modnak,én ennek adtam hangot ,hogy egynek álljon neki és normálisan fejezze be mielőtt neki áll egy újabbnak.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
Gaz
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-FirePower- hűséges tagja!
|
|
« Válasz #527 Dátum: 2010.10.30 18:53 » |
|
Chicken! Nem kell minden egyes mododat megosztani velünk, tartsd meg magadnak. Ha sikerül egy egyedi, jól, aprólékosan kidolgozott munka, annak több hasznát vennénk, mint ennek a rengeteg 1 perces munkának..
|
|
|
Naplózva
|
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." Stephen Dolly
|
|
|
sTofii™
1337 tag
Nem elérhető
Legenda.?
|
|
« Válasz #528 Dátum: 2010.10.30 19:03 » |
|
Chiken!
Most egy kicsit pihenj, menj el a haverokkal valahova, aludj egy jót, olvass el egy könyvet.Utána kezdj bele újult erővel egy egészen ferge-mostfigyelj-teges modba.Nem az a lényeg hogy neked legyen a legtöbb modod.A mínőség fontosabb mint a mennyiség,ez mára már hatalmas közhely de mint minden közhely ez is igaz.Nem sértésnek írtam le ezeket a sorokat,a személyes véleményem rólad, hogy nagyon kreatív és rendkívül sok szabad idővel rendelkező srác vagy:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #529 Dátum: 2010.10.30 19:09 » |
|
El van kapkodva az egész. És amit GH mondott anno: Semmit nem fejlődsz sehova pakolod százával a testeket egymásra és kész. Ismersz 3 parancsot és azokkal csinálsz mindent.
Fogd magad és vegyél elő egy kockát és mind a négy féle nézetben próbálgasd ki rajta a parancsokat ,hogy mi mire jó.
És ha csinálsz valamit akkor ne az legyen ,hogy megnyitod játékban aztán becsomagolod és már teszed is fel ide.Hanem keress bugokat nézd meg a hibákat.(Pl rengeteg helyen csúnyán egymásba vannak csúszva a testek)
Pl.: Most kezdtem el csinálni 1 UZI-t már félórája dolgozom rajta és szinte még csak a cső és az első célzója van kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #530 Dátum: 2010.10.30 19:55 » |
|
ha valami mást mondjuk a humit lecseréli vaamire arra azt mondjátok hogy minek és ki játszana rajta? szóval nem értem ! Attól nem leszel jobb, hogy 5 percenként csinálsz modokat és valaminek elnevezed, ami egyáltalán nem hasonlít rá. Hummert lecserélni a leglámább ember is képes, és az ilyen modoknál is érvényes, hogy rá van fogva, hogy az a valami egy valódi dolog. Inkább először tanulnál, nem pedig vérpistike, meg Passzát szelet fingóként kezdenél bele, és akkor talán nem lenne ennyi negatív vélemény (korai tizenévesek között ez fikázásnak számít...).
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Jackass
Vendég
|
|
« Válasz #531 Dátum: 2010.10.30 21:04 » |
|
Halli all! Segitőket Várunk Hectorral egy katona kiképzős,harcolós MoDra!
JELENTKEZÉS NÁLAM PRIVÁT LEVÉLBEN KÖSZÖNÖM!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.10.30 21:05 írta -MH- Mark575 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #533 Dátum: 2010.10.30 23:22 » |
|
Hmm. Nálam bejön .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #534 Dátum: 2010.10.30 23:25 » |
|
Hmm. Nálam bejön . Dettó Joe,nálam is bejön a fegyver.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
-[H.G]- NO.1
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Fuck Yeah..l.. Etióp kisebbségi onbucman elnöke.
|
|
« Válasz #535 Dátum: 2010.10.30 23:25 » |
|
szerintem is jó lett az UZI
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #536 Dátum: 2010.10.30 23:53 » |
|
Bocs, hogy meggyanúsítalak, de honnan töltötted le? Ha nincs igazam (remélem) akkor gratulálok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #537 Dátum: 2010.10.31 00:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #538 Dátum: 2010.10.31 09:09 » |
|
Googken rákerestem úgy ,hogy UZI képek leszedtem 2-őt és beraktam wingsbe egymás mellé. És a 2ből ötvöztem ezt legalább 2 és fél órát dolgoztam rajra mira nagyjából hasonlított rá.Még tettem rá 2-2 biztosító kapcsot oldalra csak levettem mert már így is 1700 polly a rengeteg kis módosítástól. úgy ,hogy Smooth-ot is csak egyszer használtam benne. A legnehezebb a hátulja volt ahol ilyen fémlapok alkotják meg a tartó részét. Ott csak az nagyjából csináltam képről mert rohadt sok polly lenne akkor.3 részből áll a fegyver maga a cső (az volt a legkönnyebb 2-3 Extraduce Aztán összehúztam [Scale Uniform] majd lekerekítettem.) a fegyver testéből( Ez volt a legnezebb az egészbe ez elején így is elég csúnya mert túlságosan meghajlítottam és így jóval nagyobb bemélyedés van ott mint kéne(ezt a végén kiköszöbültem lazán 1 Flatten parancsal.)(a ravasszal szórakoztam egy picit és még mosse jó mert 1-2 helyen eltér a vastagság.) ( Célkeresztek: a képen amiről dolgoztam azon ugye 3 részből állt a célzás.Az volt a rossz ,hogy mivel oldalasan volt a kép ezért a két "fedett célzót" nem láttam.Az elsővel kezdtem miután készvolt a modell, először csak a külső íves részét csináltam meg aztán a hátsónak is majd a középsőt[Azok a hengerek]. majd Ipmróztam egy célzást[Belenézel a hátsó kis lyukba átlátsz a két henger között és végül az M4-es célzókereszt. Amint a videón is mutattam egész jó lett így a célzás. mondjuk akadtak gondok mivel legelőször 1 síkban volt ez egész és úgy csúnya is volt és nem lehetett átlátni ezért egy két helyen domborítottam rajta.) és végül a tárból.(Ez is elég könnyű volt fogtam 1 kockát és elkezdtem azt módosítgatni. Hamar kész lett majd a szépség érdekében ott is lekerekítette az éleket. Majd elővettem az MP5 textúráját ás belehúztam ezeket egy szürke részbe. Ennyi Szerintem mióta elkeztem Wingsezni ez a legjobb alkotásom.(Még ezen is kell bőven dolgozni) Bocs, hogy meggyanúsítalak, de honnan töltötted le? Ha nincs igazam (remélem) akkor gratulálok!
Mindent tudok a modellről és most mért lenne az jó ,hogy letöltöm .Csúnya dolog más tollával ékeskedni. Amúgy ez a II Világháborús kezdetlegi MODhoz csináltam. Már van 1 jó kis tankom is és egy kezdetleges terep járóm.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.10.31 09:15 írta (-PRO-) JoeBlack »
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Inad
Veterán tag
Nem elérhető
Olvasás kocka
|
|
« Válasz #539 Dátum: 2010.10.31 09:26 » |
|
Bocsánat, hogy közbeszólok, de a II. világháborúban tudtommal senki sem használt Uzi-t. Tudtommal nem ilyen régi fegyver. De végső soron mindegy is, mert jól néz ki, és ha nem is világháborús modhoz, de valami máshoz biztosan fel tudod majd használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|