Jackass
Vendég
|
|
« Válasz #570 Dátum: 2010.11.03 16:32 » |
|
Ez igaz Csiken Hector ügyes MoDOLÓ de te addig nem vagy az amig lopod a munkákatinkább fejlődj fel arra a szintre hogy mahjd 'Téged" másoljanak(a lowok ).Részemről ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #571 Dátum: 2010.11.03 17:04 » |
|
igazából azzal hogy jó modokat csinálok: "kicseszek" másokkal. Hogy miért? Szűkül a kör, nehezebb újat kitalálni. Na de ezért ne hibáztassatok. Viszont, én meg szerintem sok más ember is, hogy egy eredeti ötletből származó modot alkosál. Amikor én csináltam a KP-t, akkor a BSC volt a csúcs. Rájöttem, mikor kipróbáltam, hogy marha nehéz (nem vagyok annyira jumpmester, a KP egyik részét sem vittem még ki egyben), és hogy nincs textúráztam. Jött az ötlet: nagyobb sikert érhetek el ha könnyebb: több ember fog örülni mikor végigvitte, és úgy fogja otthagyni, hogy: deszaaar, még végig se lehet vinni... ; másodsorban a kinézet mindenféleképpen bejön az embereknek.
Szóval összegezve: ne abból indulj ki, hogy ááá csinálok egy modot, hanem először legyen meg a fejedben az, hogy milyen lesza kész anyag, és, hogy miért fogják szeretni az emberek.
|
|
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #572 Dátum: 2010.11.03 17:10 » |
|
igazából azzal hogy jó modokat csinálok: "kicseszek" másokkal. Hogy miért? Szűkül a kör, nehezebb újat kitalálni.
Inkább csinálj több, jobb modot, legalább rákapnak az emberek a modolásra, és akkor Alex is egyre több dolgot fog modolhatóvá tenni. Amúgy ez egy ilyen ördögi kör, mi arra várunk, hogy több mindent lehessen modolni, Alex meg arra, hogy több mod legyen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chicken
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
A Csirke az állati [url=http://kephost.hu/share-3E
|
|
« Válasz #573 Dátum: 2010.11.04 12:38 » |
|
Jújj, hát Csirke nem szabad "ellopni" Hectorbácsi nagyon szép rajzait, képeit : D Nem loptam arra gondolsz hogy a könyv textúrát hát az nagy lopás beírtam a google-ba hogy books és kész ott is van szal ennyi Jackass meg nem tom veled mi van csak alig 4 vagy 5 napja vagy fórum tag azért még nem kéne így dumálni Egyébként ha rájövök hogyan lehetne fényeseb a szoba akkor ma kiadom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Inad
Veterán tag
Nem elérhető
Olvasás kocka
|
|
« Válasz #574 Dátum: 2010.11.04 13:36 » |
|
az nagy lopás beírtam a google-ba hogy books és kész ott is van Bingó, pont az a lopás. Csináld meg magadnak, vagy ellenkező esetben kérj engedélyt a tulajdonostól és tüntesd fel forrásként az oldalt, ahonnan letöltötted.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #575 Dátum: 2010.11.04 13:36 » |
|
Szerintem ne add ki....
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Chicken
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
A Csirke az állati [url=http://kephost.hu/share-3E
|
|
« Válasz #576 Dátum: 2010.11.04 13:58 » |
|
The Mission Impossibe---------------------------------- Old CastleKüldetésen voltam egy repülőgéppel mentünk amikor adták a jelet hogy ugrás kiugrottam és az ejtőernyő nem működöt elvesztetem az eszméletem mikor felébredtem egy szigeten találtam magam itt ez az épület nagyon rossz formában van valószínűleg valami kastély féle lehet de fent mintha valami lángra kapott volna fel kell jutnom a tűzhöz hogy észre vegyenek. http://data.hu/get/3147467/M.I._Stickman___By_Chicken.rar.html(nem tökéletes ez végül is csak az első)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Maresz
1337 tag
Nem elérhető
Sün!
|
|
« Válasz #577 Dátum: 2010.11.04 13:59 » |
|
Most töltöm le Kép alapján egész jól néz ki! EDIT: Ha a tető a cél, akkor megvan! Nem volt nehéz, viszont olyan se rövid, se hosszú a pálya. U.I.: Sok része emlékeztet a kp-ra (láncok, leszakadt peremek)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.11.04 14:22 írta Maresz »
|
Naplózva
|
0.o
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #578 Dátum: 2010.11.04 14:09 » |
|
Én is most töltöm, pont azért jöttem fel fórumra, mert cselendzsézni jött kedvem, és megláttam ezt
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
B3nc2
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #579 Dátum: 2010.11.04 14:11 » |
|
Extrém naon jol néz ki Mingyá le it tötöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #580 Dátum: 2010.11.04 14:23 » |
|
Jártál már valaha kastélyban? Láttad azt a filmet? Nem? Akkor ne csinálj ilyeneket.
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #581 Dátum: 2010.11.04 14:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #582 Dátum: 2010.11.04 14:26 » |
|
Nekem is elegem van már Chicken folytonos topik nyitásából,meg a hülyeségeiből.Kioktatja a másikat aztán ő is 20 napja van fórumon,ezalatt írt 57 hsz-t,hát Pestiesen szólva nem gyenge.Ja és Chicken ne legyen folytatás.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
Dragon123
1337 tag
Nem elérhető
Cheesewhale
|
|
« Válasz #583 Dátum: 2010.11.04 14:51 » |
|
miért 21 MB? ennek igy semmi értelem berakod map.ini és KÉSZ! max 1-2 textúra de minek 21 MB ? egyépként nemtetszik Grat EDIT: a Mission impossible nevet tőlem lopta csak h tudjátok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.11.04 15:06 írta Dragon123 »
|
Naplózva
|
Kérsz egy head shotot a lábadra? by:én Egy világ omlott össze benned? Építsd újra! Grig,grigor,drag,drog,dragi,dragcsíí <3,dragon,keksz,kekszi.
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #584 Dátum: 2010.11.04 14:57 » |
|
Jártál már valaha kastélyban?
Ezt én is kérdezem. Amúgy meg egyáltalán nem lett jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|