Alex
Veterán tag
Nem elérhető
Mr.Wheatley
|
|
« Válasz #705 Dátum: 2010.12.11 19:24 » |
|
Ne is törődj velük, király a MOD! Ilyen jót még nem láttam! Le a kalappal!1. tip csinálj bele dámonszobrot. Bocs de röhögnöm kell! Igen is vannak ennél jobb Modok soroljam? -Omod -Kaland Park -BSC Big Stick Challange -The Big Stick Labyrinth sorolhatnám még! De a lényeg megszólalásig ugyan az mint a negatív textúrák MOD. Én most nem azt akarom mondani hogy hagyd a fenébe is! nem erről szó sincs de ki és miért töltené le? Azért az 5lett jó csak így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nesh.
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #706 Dátum: 2010.12.11 19:38 » |
|
nem erről szó sincs de ki és miért töltené le?
Miért ne? Egyébként, ha egy kicsivel több időt foglalkoznál vele, szebb lenne. De eddig, nem tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
sajtoskrumplit enni egy puncipöcögtető bizbasszal a kezedben és közben a tányér melett ami egy puncinvan nem akármiyen élvezhető érzést ad,egy uborka! (blush)
|
|
|
misza98
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #707 Dátum: 2010.12.11 20:18 » |
|
A Negatív textek egy szar! És most fogom és csinálok bele képeket xD Megcsináltam a kis füveket úgy, hogy lángcsóvák legyenek és fehér a háttér WTF? Miért? Tudtok segíteni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.12.11 20:42 írta misza98 »
|
Naplózva
|
"Ki vagy te?" "Egy senki" "Akkor mit keresel itt?" "Miért nincs kiírva, hogy: Senkiknek Belépni tilos!" F.E.A.R. MoD!
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #708 Dátum: 2010.12.11 21:16 » |
|
Mert valszeg paint-el szórakoztál. Fogj egy gimp-et (grafika fórumon olvashatsz róla sokat), és azzal szedd ki a hétterét az olyan képeknek, aminek átlátszó részei is vannak. A Negatív textek egy szar!
Háháhá ... Szerintem jobb mint a tied . A negatív textes egy primitív ökörködés valamék program egyik funkciójával. Semmi több. De egyelőre mindkét mod a szar kategóriát súrolja (egyik sem felülről), csak annyi a különbség, hogy ebben még van potenciál. A negatív textúrákkal viszont nem sokmindent lehet kezdeni ...
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
misza98
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #709 Dátum: 2010.12.11 21:24 » |
|
Mert valszeg paint-el szórakoztál. Fogj egy gimp-et (grafika fórumon olvashatsz róla sokat), és azzal szedd ki a hétterét az olyan képeknek, aminek átlátszó részei is vannak. A Negatív textek egy szar!
Háháhá ... Szerintem jobb mint a tied . A negatív textes egy primitív ökörködés valamék program egyik funkciójával. Semmi több. De egyelőre mindkét mod a szar kategóriát súrolja (egyik sem felülről), csak annyi a különbség, hogy ebben még van potenciál. A negatív textúrákkal viszont nem sokmindent lehet kezdeni ... Na végre valaki egyet ért velem xD Gimpben, hogyan tüntethetemel a kijelölt dolog mögötti részt? Szóval megcsináltam vami eltüntetést a GIMPben de a stickben ugyan úgy kicsi összehajtott lángrajzos papírok vannak a földön xD Help me pls! ÉS milyen programban lehet alakítgatni az effect.fx-en? Kész a 7. nap:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.12.11 22:15 írta misza98 »
|
Naplózva
|
"Ki vagy te?" "Egy senki" "Akkor mit keresel itt?" "Miért nincs kiírva, hogy: Senkiknek Belépni tilos!" F.E.A.R. MoD!
|
|
|
Alex
Veterán tag
Nem elérhető
Mr.Wheatley
|
|
« Válasz #710 Dátum: 2010.12.11 21:30 » |
|
De most ez nem egyetértés már ne haragudj Sapi (sadypisten) csak megmondja az igazat! Gimpel dolgoz avval jó dolgokat ehet alkotni! ---- Most lehet hogy leszarozod a negatív textúrákat de azon lehet látni hogy dolgoztak rajta!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #712 Dátum: 2010.12.12 10:17 » |
|
OFF1: Alexmodder, te nagy informatikus, vedd már észre, hogy az üzeneteid sorait tördeli, nem kell mindig entert nyomni! OFF2: Dzsekessz: jó megoldás ez a ".png" a keresőkifejezés végére, de pont erre lettek kitalálva az operátorok, van is egy ilyen, hogy filetype. Tehát ha png formátumú sajtos képet akarsz keresni, akkor ezt írd be: sajt filetype:png Sokkal több, és pontosabb találatot fog adni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dragon123
1337 tag
Nem elérhető
Cheesewhale
|
|
« Válasz #713 Dátum: 2010.12.12 10:27 » |
|
pffff ez kicsit fura lett A hummer olyan mint egy oviban lévő kis játékautó A panti és az ég (+ az antigrav) és CooL lett Remélem nem törlik a topicot (de PLS javítsd a hummert ) kössz Jó modellezést/modolást
|
|
|
Naplózva
|
Kérsz egy head shotot a lábadra? by:én Egy világ omlott össze benned? Építsd újra! Grig,grigor,drag,drog,dragi,dragcsíí <3,dragon,keksz,kekszi.
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #714 Dátum: 2010.12.12 11:08 » |
|
Döntsd el, hogy mit akarsz. Démonos mod(ég,fények), Karácsonyos mod(hóember), vagy valami stunt mod(jármű skinek). Egybe mind nem megy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misza98
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #715 Dátum: 2010.12.12 12:59 » |
|
Köszi mindenkinek a bísztatást! És BAnán: Ez inkább egy nagyobb átalakítás lesz! Még egy épületet beteszek és megvan a 12. nap Megcsináltam a füvet normálisra:D Nagyobb át alakítás?! Akkor mért Demon's Mod a neve? Mert az átalakításban a Démonok kapják a főszerepet! Na csinálom a hónap utolsó napját! Ez most komoly lesz holnapra kész mert teleakolom új épületekelés modellezeki is sokat!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.12.12 13:34 írta misza98 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bk.F@ntaSTICK^^
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Add mán vissza, a csapágyamat :D
|
|
« Válasz #716 Dátum: 2010.12.12 13:21 » |
|
Nagyobb át alakítás?! Akkor mért Demon's Mod a neve?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
potion
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
ingame name: Camper576 (klánomból lépek)
|
|
« Válasz #717 Dátum: 2010.12.12 16:00 » |
|
Beszállhatok én is MODolni nem tudok de MODellezni igen Segítenék minden erőből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #718 Dátum: 2010.12.12 16:13 » |
|
6 alakzat egymásra rakását (hóember) nem igen nevezném modellezésnek. De ez még mindig szint alatti. Ha nem tudsz modolni még, ne akarj modot csináln. Tanuld meg előbb, hogy kell csinálni, nézz utána, és majd utána térj vissza erre a modre.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
B3nc2
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #719 Dátum: 2010.12.12 16:52 » |
|
Ez naon király lett le is tötöm de nem tok játszani EDITbájMark: A következő 10 millió smileys hsz. nyom nélkül fog eltűnni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.12.12 16:54 írta -MH- Mark575 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|