Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Dátum: 2010.03.12 21:20 » |
|
Most van időm fejleszteni a modult, ha van valami javaslatotok, írjátok le nyugodtan, kérlek titeket, az offot innen zárjuk ki.
v1.0 béta verzió befejezve! Changelog: 0.1 Szavazórendszer Ötletküldés Elfogadás/Elutasítás
0.2 Elfogadás/Elutasítás indokkal Ötlet törlése Ötlet módosítása
1.0 Új design Ötlet leírása a főoldalon Igen/Nem helyett értékelés Moderátorok Saját, Elfogadott, Elutasított ötletek lista
1.1(?) Létrehozás idejének kiírása További moderálási lehetőségek (összes törlése, elfogadás, elutasítás) Kommentelés csak moderátoroknak Igen/Nem visszatérése Fenti, piros szöveg módosítása
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.05.05 08:23 írta Womi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bryan
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2010.03.12 21:27 » |
|
Szerintem jobb volna az osztályozás mint a vagy igen, vagy nem! Ezenkívül jobb volna a comment hozzáfűzés is! Jó volna ha lenne egy-két moderátor, és jó volna ha dátum szerint fel lennének osztva oldalakra az ötletek! Szerintem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2010.03.12 21:31 » |
|
Osztályozás... Kikérem bolint véleményét, mert megoldható, és nem foglal akkora helyet. Kommentek nem lesznek. Moderátor lesz, dátum szerinti felosztás viszont nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2010.03.12 21:40 » |
|
Mivel szeritnem most sem fog túl jól menni a gyerekeknek normális ötleteket írni, korlátozni kéne, először is ha írtam egyet ma, akkor mondjuk 5 napig nem írhatok új ötletet. Nem olyan nagy dolog, admin úgyse nézi annyira gyakran, akinek normális ötlete van, az majd felteszi akkor. meg ugye gondolom tiltólista lesz...
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2010.03.12 21:45 » |
|
Vagy Lehetne egy Baromság gomb is, amivel kifejezhetjük, hogy nem fogadjuk el, nem is utasítjuk el, csak egyszerűen hülyeségnek tartjuk az ötletet. És az ötlet beküldője láthatná, hogy ki utasította el és ki fogadta el.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2010.03.12 22:38 » |
|
kléni: Csak 1 ötletet lehet írni, az időközök változók. Session-ben tárolja, ezértKecsap: Baromság gomb nem lesz, viszont az meg tudom oldani, hogy látszódjon, hogy ki szavazott. Persze, erről indítunk majd egy szavazást. Bryan: Az értékelős cuccot beépítettem, remélem jól fog működni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stukker01
1337 tag
Nem elérhető
Barátok Közt Fan
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2010.03.12 23:02 » |
|
Sziasztok!
Szerintem legyen két része: 1. 5letek a játékba 2. 5letek a weblaphoz Azért, mert Adminnak így nem kell kiszűrnie, hogy melyik 5let az ami a játékhoz kapcsolódik. Persze a 2. pontot Bolint nézné, meg te, Womi, és azok akik a weblapnál segétkeztek meg nyilván akit érdekel...
Aztán lehetne egy "Saját 5letek" rész, ami azért jó, mert nem kell kikeresned a sajátodat a többi közül. Egyszerűen rákattintasz erre és már is tudod, hogy milyen 5leteid voltak meg persze azt, hogy ki fogadta el és ki nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destory
Veterán tag
Nem elérhető
Pontossan! igen :D
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2010.03.13 10:57 » |
|
Womi szerintem megoldható lenne hogy 1 órába csak 1 ötletet lehessen irni így kevesebb lenne a szemetelés is. Vagy pedig az ötletekhez kommentálni. Vagy Moderátorok. ( szívessen lennék )
|
|
|
Naplózva
|
/"Ha a cápa a kezdből eszik a lábadból is fog "/
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2010.03.13 11:39 » |
|
Mivel adminnak alapból kiválogatjuk a neki kellőket, felesleges különrakni. deszka, olvass vissza, mert mindre van válasz
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2010.03.13 11:46 » |
|
Saját ötletek meglesznek, minimális munka. Deszka: Több, mint 1 órás időközökről van szó, a többire megtalálod a választ lentebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2010.03.13 12:25 » |
|
Szerintem lehetne benne 1 helyesírás ellenőrző vmi, ami automatikusan ha hibás 1 szó ( most nem a pl. hogy szó rövidítésére a h-ra gondolok, hanem egyéb helyesírási hibákra ) akkor kijavítaná. Így érthető lenne egy-egy ötlet, ha az korábban hibás volt.
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2010.03.13 12:56 » |
|
Szerintem lehetne benne 1 helyesírás ellenőrző
Használj FFx-et, vagy Operát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2010.03.13 13:43 » |
|
szerintem, kéne olyan, hogy nem ide illő tartalom - és ha 15 összegyűlne akkor az ötlet törlődni. Ezen kívül úgy is lehetne korlátozni a számokat, hogy alapból 10et küldhetsz be, és ha elfogadják egy ötletedet akkor kapsz még 10et, ezenkívül pedig hetente kapnál egyet. Nem olyan egyszerű de sztem jó lenne
|
|
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2010.03.15 11:28 » |
|
Womi, ha tudod azt oldd meg, hogy ha valaki küld egy ötletet, de törlik, akkor ne tudjon újra küldeni.
Ötlet: Ötletek FAQ kirakása, linkként, és egy szabály, hogy ne küldjenek olyan ötleteket, amik már le vannak írva a FAQ-ba(vagy az Elfogadott/Elutasított részekben).
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2010.03.15 11:38 » |
|
Womi, ha tudod azt oldd meg, hogy ha valaki küld egy ötletet, de törlik, akkor ne tudjon újra küldeni.
De legalábbis semmiképp sem ugyanazt az ötletet.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
|