Oli
|
|
« Válasz #465 Dátum: 2010.08.24 09:07 » |
|
Facepalm... Minden képszerkesztőnek megvan a saját formátuma, amibe úgy tudod elmenteni a munkád, hogy legközelebb megnyitva mindent ugyan úgy találsz. Tehát rétegek, effektek, vonalzók, stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gunner
|
|
« Válasz #466 Dátum: 2010.08.24 09:17 » |
|
Tudom,azt mondom,hogy nem szoktam elmenteni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #467 Dátum: 2010.08.24 10:50 » |
|
Szerintem stílusos dolog a szegély fölé emelni néha valamit. A logót, avatart különösen, ad egy kis egyedi, dinamikus érzetet a képeknek (jelen pillanatban banner), nem zárja be az egészet egy szűk kis helyre.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
goofre
|
|
« Válasz #468 Dátum: 2010.08.24 10:55 » |
|
És a kép felbontását is javítsd. EDIT: Nos készítettem egy userbart- ami szerintem jobb mint az a pistis banner. Ezt használni is fogom.Gondolom egyértelmű mivel csináltam.Nem a legjobb, de ez az első userbarom. Generátort hanyagolni. Köszi!
Ez is generátorral lett csinálva, ha nem tévedek.... Ha igen, akkor bocs. Csak mert ez nem nagy munka, ha generátorral van. Ezt GIMP-el készítettem, de nem is tudtam hogy vannak generátorok.
|
|
|
Naplózva
|
"Ne lopd el, mert nincs időm újat csinálni!" By:Nyolcvan
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #469 Dátum: 2010.08.24 11:21 » |
|
Akkor ne haragudj, azt nem néztem. Mégegyszer bocs. Csak nekem olyan generátorosnak tűnt :S
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #470 Dátum: 2010.08.24 11:43 » |
|
A kutya a fekete szegély fölött van. Nekem kimondottan tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
goofre
|
|
« Válasz #471 Dátum: 2010.08.24 11:59 » |
|
nem rossz az se.
|
|
|
Naplózva
|
"Ne lopd el, mert nincs időm újat csinálni!" By:Nyolcvan
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #472 Dátum: 2010.08.24 13:03 » |
|
A kutya a fekete szegély fölött van. Szerintem pont így a jó, hogy a kutya a keret fölött van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #473 Dátum: 2010.08.24 13:52 » |
|
Szerintem stílusos dolog a szegély fölé emelni néha valamit. A logót, avatart különösen, ad egy kis egyedi, dinamikus érzetet a képeknek (jelen pillanatban banner), nem zárja be az egészet egy szűk kis helyre.
Ez igaz, de jelenleg szerintem nem olyan jó, mert lelógnak a szélei. Tényleg, Gunner, csinálj már egy olyan verziót is, ahol túllóg a téglalapon a kutya, és nincsen levágva. A sok egyforma userbar között jól mutatna Gimpben asszem a Kép - Rajzvászon mérete, vagy valami milyesmi menüponttal lehet területet hozzáadni a képhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #474 Dátum: 2010.08.24 14:00 » |
|
Gimpben asszem a Kép - Rajzvászon mérete, vagy valami milyesmi menüponttal lehet területet hozzáadni a képhez.
Pontosan, csak háttér kijelölés után adjál hozzá Alfa csatorna funkciót, az átlátszóság érdekében!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #475 Dátum: 2010.08.24 14:01 » |
|
Igazából nálam a stílus ott kezdődik, ahol alul nem lóg ki a keretből, de felül igen. Na az már stílus, a másik hanyagság.
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
|
AnonimMc
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #477 Dátum: 2010.08.24 14:55 » |
|
Grat nagyon jó lett!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bőrmajom
|
|
« Válasz #478 Dátum: 2010.08.27 20:18 » |
|
Csináltam magamnak egy új bannert (aláírásomban láthatjátok), mivel a régit nem hozta be. Lentre: Ez marad pár napig, aztán visszarakom a régit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.08.27 21:37 írta Bőrmajom »
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Zaknod
1337 tag
Nem elérhető