szakic
Veterán tag
Nem elérhető
Legbénább a bújócska döntőjében XD
|
|
« Válasz #60 Dátum: 2010.05.14 20:15 » |
|
Hát köszönöm szépen az eddigi igeneket. Remélem a többiek is hasonlóan voksolnak.
Ui.: Kijavítottam a szóközhibát Kösz ricsi
|
|
|
Naplózva
|
Két művelt nép háborúja összeesküvés a civilizáció ellen /Carmen Sylva/ [img]ht
|
|
|
Blackman
|
|
« Válasz #61 Dátum: 2010.05.15 13:42 » |
|
Üdv minden -|H.S.P.C.|- tagnak ! Szeretnék jelentkezni a klánba!Eddigi klánjaim : E.L.I.T.s , T.D.T , [X.o.S] <- ezt csak ugy úgy unalombol unalomból csináltam , -Xfire- . Ezzel az accountommal 2009.11.20. -tól játszok az elöző előző accountom nevét majd amikor befejezem a stick -ezést elárulom addig is TITOK Nemmondom Nem mondom sokan ismernek akik rendszeresen játszák játsszák a játékot. Jófej vagyok-e? Döntsétek el ti! Sokat olvasgatom a fórumot , modellezgetek , skypeozok , stickezek (elég sokat ).A fórumozást később kezdtem mint ezt az accountot. Hát én eléggé keveslem a killjeimet mert tudom, többre vagyok képes, most perpillanat 3270 van. Azért szeretnék közétek tartozni mert tisztellek titeket, látom(tam) hogy sok munka volt(van) a klánba és ezt szeretem bennetek! Régebben is akartam jelentkezni csak féltem hogy leordítkátok leordítjátok a fejem hogy mit képzelek én de most összeszedtem maga és büszkén jelentkeze k ebbe a klánba! Bizom Bízom benne hogy elnyertem bizalmatok! Üdvözlettel : D.Viktor *Mada* Nem kell félni, nem harapunk. Sok hiba, eléggé sok. Én mondok egy Közepest. (Tehát tartózkodok.) Igen ez van akkor, amikor én jó fej vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hercegszántóivok
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 2010.05.15 14:27 » |
|
Üdvözlök minden [H.S.P.C]-st gondoltam megpróbálkozok ismét,több tudással jelentkezni . Több dolog is motivált erre a döntésre,évekig sorolhatnám,de legyen itt a legfontosabb tényező: Mióta regisztrált tag vagyok, sok klánban voltam( De már azóta ez a klán volt az álmom ),és jó ideje magányos farkasként tevékenykedek.Már régebben is be akartam kerülni a [H.S.P.C.]-be de akkor alacsony killszámomon bukott el az egész.(megjegyzem ebbe még most se vagyok a legjobb(5910 de sztm már több kill),de egy ideje szerencsére aktivizáltam magam(e heti killem:300 körül van,és megtaláltam azt a fegyvert amivel jó vagyok(MPG)(MP5A) Apropó fegyverek! Gun: M4:Tudom kezelni de nem nagyon M8:Használom gyakran LAW:nem használom sajna MP5:Evvel vagyok a legjobb Tech: MPG:Evvel is jó nyomom QUAD:Használom gyakran NOOB:Na ezt is szeretem x72:Evvel darálok Mosolyog Fórumot naponta látogatom,játékot is,és egy ideig nem is tervezem hogy lehagyok erről a jó szokásomról. Hát azt hiszem ennyi lenne,remélem nem hagytam ki semmi fontosat,várom ítéleteteket További szép Napot! Estét! Hercegszántói(Herceg , Hercegszántói)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.05.15 14:47 írta Hercegszántóivok »
|
Naplózva
|
Csé all
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #63 Dátum: 2010.05.15 14:28 » |
|
Üdvözlök minden [TIM]-est gondoltam megpróbálkozok ismét,több tudással . Több dolog is motivált erre a döntésre,évekig sorolhatnám,de legyen itt a legfontosabb tényező: Mióta regisztrált tag vagyok, sok klánban voltam( De már azóta ez a klán volt az álmom ),és jó ideje magányos farkasként tevékenykedek.Már régebben is be akartam kerülni a [TIM]-be de akkor alacsony killszámomon bukott el az egész.(megjegyzem ebbe még most se vagyok a legjobb(5825 de sztm már több kill),de egy ideje szerencsére aktivizáltam magam(e heti killem:300 körül van,és megtaláltam azt a fegyvert amivel jó vagyok(MPG)(MP5A) Apropó fegyverek! Gun: M4:Tudom kezelni de nem nagyon M8:Használom gyakran LAW:nem használom sajna MP5:Evvel vagyok a legjobb Tech: MPG:Evvel is jó nyomom QUAD:Használom gyakran NOOB:Na ezt is szeretem x72:Evvel darálok Fórumot naponta látogatom,játékot is,és egy ideig nem is tervezem hogy lehagyok erről a jó szokásomról. Hát azt hiszem ennyi lenne,remélem nem hagytam ki semmi fontosat,várom ítéleteteket További szép Napot! Estét! Hercegszántói(Herceg , Hercegszántói) Nem ismerős?
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
Blackman
|
|
« Válasz #64 Dátum: 2010.05.15 14:29 » |
|
Üdvözlök minden [H.S.P.C]-st gondoltam megpróbálkozok ismét,több tudással jelentkezni . Több dolog is motivált erre a döntésre,évekig sorolhatnám,de legyen itt a legfontosabb tényező: Mióta regisztrált tag vagyok, sok klánban voltam( De már azóta ez a klán volt az álmom ),és jó ideje magányos farkasként tevékenykedek.Már régebben is be akartam kerülni a [TIM]-be de akkor alacsony killszámomon bukott el az egész.(megjegyzem ebbe még most se vagyok a legjobb(5910 de sztm már több kill),de egy ideje szerencsére aktivizáltam magam(e heti killem:300 körül van,és megtaláltam azt a fegyvert amivel jó vagyok(MPG)(MP5A) Apropó fegyverek! Gun: M4:Tudom kezelni de nem nagyon M8:Használom gyakran LAW:nem használom sajna MP5:Evvel vagyok a legjobb Tech: MPG:Evvel is jó nyomom QUAD:Használom gyakran NOOB:Na ezt is szeretem x72:Evvel darálok Mosolyog Fórumot naponta látogatom,játékot is,és egy ideig nem is tervezem hogy lehagyok erről a jó szokásomról. Hát azt hiszem ennyi lenne,remélem nem hagytam ki semmi fontosat,várom ítéleteteket További szép Napot! Estét! Hercegszántói(Herceg , Hercegszántói) What The F.ck? Másolt, tudom, de én az ilyet nem szeretem. Óriási: NEM!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hercegszántóivok
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 2010.05.15 14:47 » |
|
Juj bocsánat ezt am először a tim nek akartam bocsánat!!!! Bocsánat
|
|
|
Naplózva
|
Csé all
|
|
|
Nesh01
Vendég
|
|
« Válasz #66 Dátum: 2010.05.15 15:26 » |
|
Használad a "Törlés" gombot, az beszokott válni . Várjuk a további jelentkezőket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FC Barcelona
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #67 Dátum: 2010.05.15 16:08 » |
|
Üdvözlöm a -|H.S.P.C.|- tagjait! Én beszeretnék lépni ebbe a klánba mert egy jó társaságnak tartom! A nevem Lovász bálint 11 éves vagy ok.A játékban a nevem:FC Barcelona Killem:4662 de lessz nagyobb is. Heti killek:104 de csak azért mert újra kellet telepiteni a gépet. Kedvenc fegyverereim:Quadro,mpg Klánjaim: S.A.S. *-)eEs(-* -|Nike|- Warhead -MG-. Fél éve játszok és nagyon tetszik a játék. És remélem fel vesztek. Várom a szavazatokat! Üdvözletel:FC Barcelona
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blackman
|
|
« Válasz #68 Dátum: 2010.05.15 16:10 » |
|
Üdvözlöm a -|H.S.P.C.|- tagjait! Én beszeretnék lépni ebbe a klánba mert egy jó társaságnak tartom! A nevem Lovász Bálint 11 éves vagy ok.A játékban a nevem:FC Barcelona Killem:4662 de le ssz nagyobb is. Heti killek:104 de csak azért mert újra kellet telepiteni telepíteni a gépet. Kedvenc fegyverereim:Quadro,mpg Klánjaim: S.A.S. *-)eEs(-* -|Nike|- Warhead -MG-. Fél éve játszok és nagyon tetszik a játék. És remélem fel vesztek. Várom a szavazatokat! Üdvözletel:FC Barcelona Lesz 1-sz. Nekem tetszik, nem annyira hosszú, nem annyira rövid. Jó haverom, normális is. Én mondok egy Igent. (1 évvel fiatalabb nálam hehehe XD )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nesh01
Vendég
|
|
« Válasz #69 Dátum: 2010.05.15 16:12 » |
|
Na mivel szakicra a többség igent mondott ő jöhet. Jelentkezz accon és felveszlek. Mada: nem tudom eldönteni , meglátjuk mit mondanak a többiek... Barcelona: IGEN bár nem szeretem a focit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kis
Vendég
|
|
« Válasz #70 Dátum: 2010.05.15 17:31 » |
|
Hello -|H.S.P.C.|--sek! Szeretnék csatlakozni a klánhoz, mert jó fejek vannak benne és segíteni szeretném a klánt. Fegyverekkel így állok: M4: Nagyon jól bánok vele, ezzel tanultam meg Stickezni. M8: Campelésre tudom csak jól használni, a NoZoom nem megy. LAW: Elég jól használom. MP5: Nagyon jól használom, M4 után ez a legjobb. MPG: Olyan, mint az M4 NOOB: Csak akkor használom, ha sokan vannak a szerveren. Quad: Nagyon jól használom, általában az elém ugró és tüzelő M4-eseket is kilövöm. X72: Hülyülni szoktam vele. Hamarosan megvan a 7000 kill, mert iskolaidőben hanyagoltam a Stick-et, de nyáron sokat fogok játszani. 2009-ben regisztráltam, igen sok klánban megfordultam már. Valódi életben a nevem: Révay Barnabás, Nográd megyében, Somoskőújfaluban lakom, ami Salgótarján mellett van. Hamarosan (Június 9-én) leszek 13 éves. Kérdéseket még szívesen fogadok tőletek. (Ezzel, hogy ide jelentkezek jó útra szeretnék térni.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.05.15 17:46 írta KisRévay™ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nesh01
Vendég
|
|
« Válasz #71 Dátum: 2010.05.15 17:35 » |
|
Hello H.S.P.C.-sek! Szeretnék csatlakozni a klánhoz, mert jó fejek vannak benne és segíteni szeretném a klánt.Fegyverekkel így állok: M4: Nagyon jól bánok vele, ezzel tanultam meg Stickezni. M8: Campelésre tudom csak jól használni, a NoZoom nemmegy. LAW: Elég jól használom. MP5: Nagyon jól használom, M4 után ez a BEST. MPG: Olyan, mint az M4 NOOB: Csak akkor használom, ha sokan vannak a szerveren. Quad: Nagyon jól használom, általában az elémugró és tüzelő M4-eseket is kilövöm. X72: Hülyülni szoktam vele. Hamarosan megvan a 7000 kill, mert iskolaidőben hanyagoltam a Stick-et, de nyáron sokat fogok játszani. 2009-ben regisztráltam, igen sok klánban megfordultam már. Valódi életben a nevem: Révay Barnabás, Nográd megyében, Somoskőújfaluban lakom, ami Salgótarján mellett van. Hamarosan (Június 9-én) leszek 13 éves. Kérdéseket még szívesen fogadok tőletek. (Ezzel, hogy ide jelentkezek jó útra szeretnék térni.) Ne haragudj, de NEM.EDIT: És jó lenne ha végre megtanulnátok leírni a klán nevét. -|H.S.P.C.|-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blackman
|
|
« Válasz #72 Dátum: 2010.05.15 17:37 » |
|
Hello H.S.P.C.-sek! Szeretnék csatlakozni a klánhoz, mert jó fejek vannak benne és segíteni szeretném a klánt. Fegyverekkel így állok: M4: Nagyon jól bánok vele, ezzel tanultam meg Stickezni. M8: Campelésre tudom csak jól használni, a NoZoom nemmegy nem megy. LAW: Elég jól használom. MP5: Nagyon jól használom, M4 után ez a BEST Legjobb. MPG: Olyan, mint az M4 NOOB: Csak akkor használom, ha sokan vannak a szerveren. Quad: Nagyon jól használom, általában az elémugró elém ugró és tüzelő M4-eseket is kilövöm. X72: Hülyülni szoktam vele. Hamarosan megvan a 7000 kill, mert iskolaidőben hanyagoltam a Stick-et, de nyáron sokat fogok játszani. 2009-ben regisztráltam, igen sok klánban megfordultam már. Valódi életben a nevem: Révay Barnabás, Nográd megyében, Somoskőújfaluban lakom, ami Salgótarján mellett van. Hamarosan (Június 9-én) leszek 13 éves. Kérdéseket még szívesen fogadok tőletek. (Ezzel, hogy ide jelentkezek jó útra szeretnék térni.) NEM
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D.T.E.- Jani
Vendég
|
|
« Válasz #73 Dátum: 2010.05.15 19:45 » |
|
Nem szeretnék bele szólni, de barcelona hozzánk is jelentkezett ma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blackman
|
|
« Válasz #74 Dátum: 2010.05.15 19:51 » |
|
Nem szeretnék bele szólni, de barcelona hozzánk is jelentkezett ma.
Tudjuk.... Elutasítottátok, de ide is jelentkezhet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|