Hehe88888[Danana006]
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #465 Dátum: 2011.01.02 22:01 » |
|
pls döntsetek(jól)
|
|
|
Naplózva
|
VóótMeghóót!
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #466 Dátum: 2011.01.02 22:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #467 Dátum: 2011.01.02 22:06 » |
|
pls döntsetek(jól)
Na, ezt nem kellett volna!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #468 Dátum: 2011.01.03 20:40 » |
|
pls döntsetek(jól)
Mivel ilyen szépen kérted, NEM.
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #469 Dátum: 2011.01.04 18:31 » |
|
CsuKa írt nekem, hogy rakjam fel a jelizését: Hali All! CsuKa vagyok.Szeretnék jelentkezni a HSPC klánba. 12 éves vagyok. Tiszaújvárosban lakom. Focizok. Az az álmom h PRO stickmanos legyek és PRO focista. Már régen is rajongtam a klánért sőt sok barátom is van. Kedvenc Fegyoim:MPG , M4A1 , QUADRO , LAW Killem 13951. Volt sok kihagyásom mert feltőrték a karakteremet. De mostmár újra aktív vagyok. Remélem elfogadtok és eggyüt killelhetünk a klánnal. Köszönöm Sziasztok.
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #470 Dátum: 2011.01.04 19:18 » |
|
CsuKa írt nekem, hogy rakjam fel a jelizését: Hali All! CsuKa vagyok.Szeretnék jelentkezni a HSPC klánba. 12 éves vagyok. Tiszaújvárosban lakom. Focizok. Az az álmom h PRO stickmanos legyek és PRO focista. Már régen is rajongtam a klánért sőt sok barátom is van. Kedvenc Fegyoim:MPG , M4A1 , QUADRO , LAW Killem 13951. Volt sok kihagyásom mert feltőrték a karakteremet. De mostmár újra aktív vagyok. Remélem elfogadtok és eggyüt killelhetünk a klánnal. Köszönöm Sziasztok.
Már elnézést, de most komolyan kérdezem. Zero, hova tűntél?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #472 Dátum: 2011.01.11 18:29 » |
|
Jééé, csakezt elöbb írta, de még nem válaszoltam rá: csuka: NÖM
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChupaChupsBoy
Vendég
|
|
« Válasz #473 Dátum: 2011.01.12 14:12 » |
|
Jééé, csakezt elöbb írta, de még nem válaszoltam rá: csuka: NÖM
Nemszeretek beleszólni más dolgába,de csukát szerintem el is lehetne utasítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #474 Dátum: 2011.01.12 14:18 » |
|
Nyugi van, Dani nem találta meg még a delete gombot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #475 Dátum: 2011.01.12 15:34 » |
|
Csuka sajnálom, de nem nyertél felvételt a klánba.:]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Rikcsá
Új
Nem elérhető
JustĐoIt
|
|
« Válasz #476 Dátum: 2011.01.12 21:24 » |
|
Üdvözlök minden veteránt a klánból. Úgy érzem itt az idő és szerencsét próbálok. Akkor, kezdjük is el (remélem nem baj, ha úgy írok, hogy sok hely marad ki. Nekem ez egy megszokás:\) : A fórumot eddig csak vendég szemmel nézegettem, de ideje volt, hogy regisztráljak és jelentkezzek ide az álom klánomba. Amit rólam tudni kell: -Evelinnek hívnak, 15 éves tanuló vagyok, Heves megye északi részén élek. Egészen pontosan : Gyöngyössolymoson. -6 évet verseny szerűen biatlonoztam. (sífutás, lövés, görkorcsolya <--- ez a nyári változata a sífutásnak. Szinte mindig benne voltam az első 3ban.) -Barna hajú, szemű lány vagyok ( Tudom, a név kicsit fiús, de ilyen vagyok(: ) -Szeretek minden lövöldözős játékot, köztük a COD-ot is. -Elérhetőség: Skype : callofduty10 StickMan-es eredményem (amire a legbüszkébb vagyok) : -43as wickedsick A StickMan az éltemben: Foglalkozok a játékkal ahogy kell... Talán nem ismertek, de megismerhettek. ZerocOol-al egyszer OModoztam...(talán te nem emlékszel rá, de én igen:D ) Egyenlőre csak 5400 killem van körülbelül, de minden nap lenyomok 100-200 killt, ha van rá lehetőségem és nem kell tanulnom. Most benne vagyok egy klánban amit szeretek, de nem annyira mint titeket. Megbeszéltem a jelenlegi főnökömmel, hogy ha ide felvesztek, akkor nyugodt és örömteli szívvel engednek el. A fórumot itt ezen a szent helyen ígérem, hogy látogatom és odafigyelek mindenre amire kell. Ha valamit kihagytam szóljatok és rögtön javítom. A vesszős hibákért bocsánatot kérek és a helyesírási hibákért is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.01.15 15:33 írta -|H.S.P.C.|- Rikcsá »
|
Naplózva
|
"A szerelem olyan mint a víz, beleeshetsz, bele is fulladhatsz, de mégsem tudsz nélküle élni"
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #478 Dátum: 2011.01.12 21:55 » |
|
Jól hangzik, csak nem kellett volna mindent új sorba kezdeni.(jó tudom olvastam..) Nem emlékszek arra, hogy OModoztunk, de az lényegtelen Ha bekerülnél/vagy nem akkor aktívan kezdj el fórumozni. Mindennel együtt mondanék rád egy igen-t. Szerk.: Elérhetőségek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Rikcsá
Új
Nem elérhető
JustĐoIt
|
|
« Válasz #479 Dátum: 2011.01.12 22:00 » |
|
Hát, most már mind1... Hagy zaklassanak ha ők ebben lelik örömüket
|
|
|
Naplózva
|
"A szerelem olyan mint a víz, beleeshetsz, bele is fulladhatsz, de mégsem tudsz nélküle élni"
|
|
|
|